Отговори
# 570
  • София
Еха , Бъбъл, честито !!! Каква хубава новина само ! Стискам палци и те чакам с тлъсто ЧХГ 🌺
Благодаря!
Честно казано не смятам да пускам ЧХГ, записала съм си час на 15-и и смятам да отида директно тогава.

# 571
  • Замък сред облаците
А след като приемам дуфастон, няма ли да покаже фалшиво завишен резултат

Той е пренебрежимо ниска доза. Ако примерно прогестеронът е нисък - 10-20nmol/~5-10ng, може да се усъмни човек в дуфастона, но при стойности на горна граница, по-скоро изследванията сочат реалба О.

# 572
Бъбълче, честито! Нека всичко върви максимално гладко и да се радваш на здраво бебче на финала!

# 573
Бъбъл Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

За Мацето, няма значение дали е канена, не ли, то може да е отказала, пък сега като е по-напред и да не откаже, има още малко време, сега е момента Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 23:20 от Одри ♡

# 574
  • София
Мен ме е обзело някакво странно чувство, че нещатата има голяма вероятност да не ни се случат... затова три дена раздавам дрехите на детето Grinning и пак остават....той добре, че се нанвива горкия и играчки да раздава насам натам, та ако не дтуго поне място вкъщи си освобоdихме Grinning
Радвам ви се на всички с положетелните тестове, знам, че имам стиснати палци и от вас, но някак негативното надделява този път. Дали защото предните пъти бях супер голямоптимист и въпреки това нищо не се случи и сега се е задействал някакъв предпазен механизъм... Нямам идея и не мога да го обясня!
Да знаете, че ви чета и стискам палци на всички дето не чакат напоследък!
И гласувам Мацето да вземе да ориса една тема!

# 575
  • София
shan^tall, ще се случат нещата.Търпение и спокойствие, нали и с лекаря ги движите.
Наистина се отпусни,направете си едно малко есенно бягство някъде уикенда.
Със сина ти лесно ли забременя?

Бях се консултирала с една диетоложка за изготвяне на индивидуален режим и съм разочарована.От Вита диетоложката,ако някой режи-да не се подвежда.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 09:01 от *Bubble*

# 576
Шантал, аз ти пожелавам скоро да ти трябват нещата, които си раздала! Вярвам в твоя успех.

Bubble, тихичко честито и лека бременност.

# 577
  • гр. София
Шанталче, много добре те разбирам. Когато човек вече е имал разочарования, е нормално негативните мисли да започнат да надделяват. Но това не значи, че така ще стане. Просто защитна реакция е това.

Аз също бях голям оптимист за първия ни инвитро опит, а беше отрицателен резултатът. На втория опит си казах “сигурно пак няма да стане”, но не бях права.
Така че какво си мислим е едно (разумът ни се опитва да ни предпази от ново разочарование), а какво ни е писано да се случи може да е съвсем друго.

А сега на третия ни опит съм много раздвоена в мислите и чувствата си и не знам как да се настроя. Опитвам се да се изключа и просто се нося по течението.

П.П. Аз пък ти пожелавам да не ти трябват нещата на сина ти, които си раздала, а да ти трябват розовки. Sparkling Heart

# 578
А след като приемам дуфастон, няма ли да покаже фалшиво завишен резултат
Да, от Дуфастона ще ти покаже по висок резултат.
Прави ми впечатление че не сте проследили точно овулацията, а е важно когато се приема прогестерон, приемът да започне след овулацията, а не преди нея. Ако започне преди овулация има опасност да се измести имплантационния прозорец. Отделно може да се отрази и на самата овулация. Принципно ако говорим за 1 ден отклонение не би трябвало да е чак такъв проблем, но все пак...

# 579
Момичета, да обсъдим нещо Simple Smile
На 11 ден от Ц  бях на преглед, каза ми че фоликулът, който имам ще спука евентуално до 3 дни. Имах си супер ЦС, на 13ден положителен тест за О и по-късно вечерта болки в съответния яйчник. На 14 ден вече нямах нито болки, нито ЦС. По това време бях на антибиотици.
Броейки нормалната ми по принцип ЛФ днес ми е датата на Ц, от 4 дни си имам болки тук-там ниско в корема и си викам "аха, ей го на", но нищо. По-странното е, че днес почнаха да ме болят гърдите и температурата ми не пада, винаги денят преди Ц от 36.6/7 пада на 36.4/5.
А да вметна, че си се забавлявахме с М на 19ти ден от Ц и следващите.
Та възможно ли е да е задържан фоликул или по-късна О, предвид антибиотиците, но пък имах всички признаци за настъпила такава?

# 580
Здравейте. Аниго  направи си тест за бременност. Това изглежда да е.
Антибиотиците влошват ли качеството на яйцеклетките? Пих два от началото на цикъла . Disappointed

# 581
  • София
shan^tall, ще се случат нещата.Търпение и спокойствие, нали и с лекаря ги движите.
Наистина се отпусни,направете си едно малко есенно бягство някъде уикенда.
Със сина ти лесно ли забременя?

По онова време беше в рамките на допустимото отклонение - около 6 месеца, но без почти никакво следене на нещата Grinning

# 582
Шантал, напълно те разбирам. Сама казваш, че негативното е надделяло този път. Следващия път ще си събрала сили пак и ще вярваш. Това сега определено си е защитен механизъм и по-добре да го оставиш да си действа. Важно е да оставяме място за всичките си чувства. Когато си готова, сама ще се нахъсаш пак да вярваш.

И аз все се разкъсва между това да се настройва положително и да вярвам, за да "подпомогна" чудото и да ме е страх от болката, която е в съотношение с колко надежди съм вложила съответния месец.

Мен ме е обзело някакво странно чувство, че нещатата има голяма вероятност да не ни се случат... затова три дена раздавам дрехите на детето Grinning и пак остават....той добре, че се нанвива горкия и играчки да раздава насам натам, та ако не дтуго поне място вкъщи си освобоdихме Grinning
Радвам ви се на всички с положетелните тестове, знам, че имам стиснати палци и от вас, но някак негативното надделява този път. Дали защото предните пъти бях супер голямоптимист и въпреки това нищо не се случи и сега се е задействал някакъв предпазен механизъм... Нямам идея и не мога да го обясня!
Да знаете, че ви чета и стискам палци на всички дето не чакат напоследък!
И гласувам Мацето да вземе да ориса една тема!

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 11:42 от ВаНиЛа

# 583
*Bubble*, честито, желая ти лека и спокойна бременност! Hug

Аниго , от сърце ти желая това да е вашият месец и скоро да се похвалиш с добри новини. Учудвам се, че не си направила тест още Hug

Руми според мен влияят по някакъв начин. На 7-ми ден от цикъла миналия месец бях на антибиотик, заради бронхит. Не сме се пазили, но пак не стана нищо, въпреки, че нямахме пропуск. Но пък поне ми се нормализира цикъла този месец и дойде на 28-ми ден. По принцип е 29-30 дни. Август ми дойде на 34-ти ден, септември ме пропусна и дойде в началото на октомври на 39-ти ден.

# 584
Bibi, благодаря! Но не ми се вярва да е станало, още си държа, че О беше минала Grinning Затова и не съм правила тест, ще изчакам още ден-два.

Общи условия

Активация на акаунт