Отговори
# 585
Това с гърдите е някакъв симптом. Забелязах, че гърдите започват да ме болят от овулация до 2-3-ти ден преди цикъл. Точно 2-3 дни преди цикъл се успокояват и стават меки. При теб пък сега очакваш цикъл и започват да те болят. Дано да е добър знак Hug  Hands Pray

# 586
Бабъл, тихичко честито! 🩷🍀🍀🍀🍀

Аз се разписвам с Ц, естествено съм с невероятни болки… дали може да са от тези сраствания 🤷🏼♀🤷🏼♀ февруари имам записан час при Станулов и се надявам да се наложи да го отменя или да дам часа на друга дама… Обмислям да намаля тренировките - от 6 на 3 и да започна да тичам или бързо ходене. Относно храненето аз използвам калкулатор за следене на калориите, където си следя приема на мазнини, взех си и зехтин наскоро. Някъде бях чела, че нарът е много подходящ за бебе правещите и мисля да го добавя в менюто си. Тежко ми е момичета, не знам какво да направя. Бях на ендо, увеличиха ми дозата на еУтир0кс от 25 на 50 и поиска да пусна пролактин. Обмислям да го пусна на 3ти ден от Ц, защото ще ходя да пусна и други хормони тогава.

# 587
Някоя да е имала , резултат в друг нюанс тестова черта. Не разбирам честно какво се случва ,как да го тълкувам . Теста е на Клиър..

# 588
Това ако е за Б си е положителен, ако е сива чертата си е изпарителна.🤔

# 589
За овулация е.

# 590
Мисля, че е положителен за овулация.

Честито, Bubble! Лека и успешна бременност до финал.

Аз по календар би трябвало да съм 7+4 днес, ситуацията ми със зацапването- от розово, мина през кефениково и после придоби жълтеникав цвят, та вече, Слаба Богу, отмина. Не знам дали съм ви писала-чухме и сърчице вече..но аз въпреки всичко не мога да се отпусна на 100% и да мисля, че всичко е наред. Като цялосе чувствам добре, ММ напълно съм го упълномощила да се грижи за малкия и аз съм малко като принцеса в момента, но си ходя на работа. Полежах докато мине зацапването и пак се втурнах. Радвам се за всяка една от вас, която вече е видяла двете чертички и ръся прашец на останалите Flowers Hibiscus

# 591
О подведох те, днес вечерта или утре ще е с ярки черти.

# 592
Здравейте, момичета!
Реших да проверя как са нещата с витамините и открих, че имам дефицит на Б12.
Моля да ми препоръчате продукт, аз останах много объркана от разнообразието по аптеките. ( таблетки, капки, спрей)

# 593
  • Замък сред облаците
Natural factors, б12 метилкобаламин 1000мкг. В зависимост от дефицита - 1 или 2 таблетки дневно под езика. Изследване след 2 месеца прием, но се прави пауза от минимум 14 дни без прием преди изследването.

Ако дефицита е под 140pmol/l, препоръчвам консултация с хематолог и да се обсъдят инжекции б12.

# 594
Здравейте момичета. Не съм за тази тема но не знам къде да пиша. На 25.10 имах трансфер на 1 ембрион бластоцист поради висок естрадиол 8600. Но от 30.10 започна едно кафяво зацапване, помислих че ще ми дойде, но нямаше кръв, сутрин и вечер когато слагам циклогест по самия пръст има кафяво, когато ходя до тоалетна урината е чиста,няма следи от нищо. Това продължава и до днес. Утре съм на преглед защото ми е притеснено.

# 595
Здравейте момичета. Не съм за тази тема но не знам къде да пиша. На 25.10 имах трансфер на 1 ембрион бластоцист поради висок естрадиол 8600. Но от 30.10 започна едно кафяво зацапване, помислих че ще ми дойде, но нямаше кръв, сутрин и вечер когато слагам циклогест по самия пръст има кафяво, когато ходя до тоалетна урината е чиста,няма следи от нищо. Това продължава и до днес. Утре съм на преглед защото ми е притеснено.
Има отделна тема Дългото чакане след трансфер. Там може би ще са ти по-полезни коментарите. Успех!

# 596
Аз се разписвам с Ц, вчера започна да прикапва и днес си дойде. Не че не го очаквах след - тест в събота, но все имаше някаква надежда ..
Сега почвам да ръчкам ММ да ходи да си прави СГ, поне да знам дали да се надявам на естествените опити или да се подготвям психически за инвитро.

# 597
Anito30, ти вече може да правиш кръвен тест и да видиш дали си бременна. Зацапването може да е имплантация, а може да е от нисък прогестерон. Успех!
Monita, правилно, направете спврмограма, често причината е и мъжки фактор. При нас го имаше това. Може да пуснете направо разширена по Крюгер, за да е по-ясна картинката.

# 598
Идвам да се оплача. Тъкмо беше спряло моето зацапване, за което съм ви писала много, тръгнах от днес на работа и хайде пак- кафеникаво зацаоване на нов глас, в 7+5. Утре ще ходя при АГ да ми напише болничен.. явно не трабва да ходя на работа,това е положението. Sad((

# 599
И аз бях така в начална бременност. А направих и сериозен кръвоизлив и едва не загубихме бебка.
Стой си в къщи поне до към 12та седмица. Като се оформи плацентата рискът от отлепване рязко намалява.
После ако имаш желание и се чувстваш добре може пак да поработиш.

Общи условия

Активация на акаунт