Отговори
# 600
Ако не си записана все още за женска консултация, може ли изобщо АГ да издава болничен? 🙄 Мисля, че в началото може да се взима от личния лекар, но нека и по-запознати да кажат

# 601
  • София
sonityy , почивай щом имаш кървене,но с болничните преди 12 г.с е малко по-особено.
На теб досега АГ ли ти издава болничния за кървене?

Аз съм добре ,нямам никакви симптоми, освен умора, ама то и преди си го имах 😂 Ще видим занапред как ще е.
Записах час за ангиолог на 15-ти ,после съм на АГ и на 23-ти на кардиолог

Ако не си записана все още за женска консултация, може ли изобщо АГ да издава болничен? 🙄 Мисля, че в началото може да се взима от личния лекар, но нека и по-запознати да кажат
Личния лекар може да издаде до 14 дни,АГ може да издаде на база епикриза,трябва да те хоспитализира,иначе не може.Поне така беше преди години,но може и да има промяна.

# 602
Попринцип е така, но зависи от случая..Мен още на първия преглед за установяване АГ ме записа, понеже знаеше за предходните случай със загубите.

# 603
Болничен може да се вземе още от момента, когато се види сакче. ☺️

# 604
Какво мислите за тези резултати? Бихте ли отишли при хематолог за предписване на терапия при бременност?
Скрит текст:

# 605
Здравейте,
С колко и нормално да се покачва витамин Д на месец?

# 606
Гери, аз също съм с хетерозиготни по PAI и ACE. Задължително мини през хематолог. Аз съм на натаспин до бременност и на аспирин протект след положителен тест.

Empathy, не знам има ли нормално покачване, но аз моя Витамин Д за три месеца успях да го кача от 44 nmol на 73 nmol (от 18 ng на 29 ng), така че средно по 10 nmol (4 ng) на месец.

# 607
Мерси Файона,
Горе долу и аз така се движа.

# 608
  • София
Болничен може да се вземе още от момента, когато се види сакче. ☺️
Кактусче, 2016 г за да вземеш болничен,трябваше да лежиш в болница за три дни,от там ти дават епикриза и на базата на нея ти издават болничен.
 Сега различно ли е?

# 609
  • Замък сред облаците
Бъбъл, това аз знам че лЛ може да издаде 14 дни, АГ също 14 дни и вече над тях се изисква болница или ЛКК. С болницата точат и ЗК също. Може и само ЛКК да се мине, ако няма показабия за лежане в болница.

# 610
  • София
Бъбъл, това аз знам че лЛ може да издаде 14 дни, АГ също 14 дни и вече над тях се изисква болница или ЛКК. С болницата точат и ЗК също. Може и само ЛКК да се мине, ако няма показабия за лежане в болница.
Ами ще ви кажа в събота 🙂
На мен с предната бременност само ЛЛ ми издаде 14 дни,после АГ ме хоспитализира за да издаде епикриза.

# 611
Момичета, миналия вторник като бях на цитонамазка бяхме решили да проверим и фоликулите (21ви ден), и се оказа, че са се спукали и е имало овулация. Тези дни ако направя тест дали ще отчете нещо или е рано? Simple Smile

# 612
  • София
Ами ще ви кажа в събота 🙂
На мен с предната бременност само ЛЛ ми издаде 14 дни,после АГ ме хоспитализира за да издаде епикриза.
Сега си дадох сметка защо при мен е било с хоспитализиране,аз излезнах много рано и 14 дни от ЛЛ, и 14 от АГ и пак нямаше да стигнат и затова направо са ме пуснали по пътеката.И това с ЛКК ще го проуча,че не ми се влиза без нищо.
Ще ви държа в течение.

# 613
  • Замък сред облаците
За ЛКК има списък в СЗОК кои ДКЦ имат АГ комисии и болничният минава ЛКК безплатно там.

# 614
*Bubble*, точно лекар АГ, член на ЛКК ми го каза това ☺️ Понеже аз ще съм рискова бременност и още след първия преглед може да се даде болничен.

Общи условия

Активация на акаунт