Отговори
# 825
  • гр. София
2402, Шанталче, пак ще гушкаме малки ревящи бебета, сигурна съм! Innocent Heart

При мен новините са малко по-добри днес:
Още една яйцеклетка се е оплодила и дори се развива правилно и отговаря на деня.
Та в момента имаме 2 ембриончета.
А по-шокиращото е, че дори ми насрочиха трансфер за утре (3-ти ден). Хем съм развълнувана, хем малко се сдухах, защото четох в съседната тема за инвитрото как не е желателно да се прави трансфер толкова рано (то и преди го бях чувала де, ама сега си припомних в малко неподходящ момент). Но щом така са преценили ембриолозите и репродуктивната, така ще бъде.

Вярвам, че ще ми стискате палци и ще ми пратите положителна енергия, а бременните ако може и пращец Grinning и ви благодаря. Flowers Bouquet

# 826
  • Замък сред облаците
Me, myself and I, има една приказка че по-добра среда от матката за ембриончетата няма. В темите също се среща другата крайност - че 5 ден е много късно за трансфер, че трети е по-добре. Истината е че всеки случай, всеки трансфер е толкова уникален сбор от фактори, че сравненията с други жени са неправилни. Имай вяра Simple Smile

2402, Шантал, Светослава, Пълнолуние, Мила, Петъфин, Одри, Реджина, Файона, всички останали пишещи и непишещи ❤

# 827
При мен сагата няма край Confused

ЧХГ беше 196 в петък, днес излезе 220… кървенето все още го има, но е по-слабо от цикъл. Утре съм на преглед пак, но изобщо не знам как да ги тълкувам тези резултати. В неделя нищо не видяха никъде.

# 828
  • София
Me, myself and I, вярвам, че всичко е на късмет! Едни ембриолози чакат 5ти ден, за да са сигурни какво се трансферира, други пък не чакат и с ембрио на 3ти ден се стига до пухкава бременност. Стискам палци!

Едитвам, че не съм видяла на mommy коментара - за момента няма какво друго да направиш освен да провериш чхг след 48 часа, и стискам палци да намалява. На такава ниска стойност няма какво да се види. Аз сигурно досаждам с повторението на моята история с ИБ, но при мен си имаше леко кървене като слаб цикъл, лигавицата се изчисти.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 15:59 от shan^tall

# 829
me, myself and I и аз се включвам в хора - не се настройвай негативно, че ще е на трети ден, случаи всякакви. Много стиснати палци!

mommy, продължавай да следиш ЧХГ-то. За съжаление друго не мога да те посъветвам и се надявам да почне да пада!

# 830
  • Замък сред облаците
Mommy, още онзи ден като каза оскъдно кървене и тая лигавица дето док нищо не вижда ме наведе на ИМБ. Следи ЧХГ изкъсо!!!

# 831
Аз следя ама нямам идея какво друго може да се направи в такъв случай…особено като нищо не се вижда

# 832
  • София
Mommy, още онзи ден като каза оскъдно кървене и тая лигавица дето док нищо не вижда ме наведе на ИМБ. Следи ЧХГ изкъсо!!!
и аз, но не искам да плаша излишно, знам колко е стресиращо!

# 833
mommy, за момента освен да пускаш ЧХГ на 2-3 дена няма какво да правиш. Все пак ти стискам палци да се е било покачило между петък и сега и реално вече да пада, а не да продължава бавно покачване. Стискам ти палци следващото ЧХГ да е значително по-ниско и да нямаш други проблеми! Flowers Four Leaf Clover

# 834
Sunshine, преди няма и три седмици ми беше хистерото за корекция на истмоцеле. Днес си взех епикризата, нищо повече не е описано като находка освен дефекта, нито има нещо изненадващо в хистологията.

Най-много в това задържане на кръв в матката ме учудва това, че почна след цветната снимка (зацапване заради истмоцелето имаше и преди това, ама матката си беше чиста, кръв имаше само в дефекта). Нито един медицински доклад не съм намерила с описание на подобен случай, така че едва ли по някакъв начин ЦС е причината, може наистина да са спазми на шийката, ама пък месеци наред да не се отпусне като хората тая шийка, дори и след разни спазмолитици за отпускане на гладката мускулатура, не знам...

Здрасти,
И аз бях така - 10 години никой не беше видял, че имам задържана кръв в матката запади истмоцеле, така че явно се случва. При мен го видяха в Турция през март, оперирах се през май лапароскопски и до сега чаках да се възстановя.
Ти къде се оперира? Видях, че си с хистеро. Колко време за възстановяване предвиждат?

# 835
Момичета засякох овулация с лентички. Сега какво беше “схемата” кексим утре и през ден ли?

# 836
Три след положителния тест се правят опити

# 837
Три дни  след това, така ли? Днес включва
Ли се?

# 838
Да и днес, защото лично при мен се е случвало 2 пъти овулацията да ми е в деня на положителния тест.

# 839
veni, ще ти пиша ЛС, да не се повтарям в темата.

Общи условия

Активация на акаунт