Отговори
# 810
Здравейте момичета ♥
Шанталче поплачи ще ти олекне. Дано стане скоро!!! Стискам ти палци!
Момми - ти имаш един кюретаж и една биохимична бременност ли?

И аз да ви кажа малко съм отчаяна.. вече ми писна все да чакам и все да не става… не мога нещо да се успокоя, все го мисля.. таман ми свърши и сега ще почвам да следя за овулацията..

успех момичета 🍀🍀🍀🍀

# 811
Ми ядосвам се на ММ, от притеснение да не даде материал като хората и да прецака целия опит. Rage
Но да, това едничко ембри може да се окаже нашето бебе, дано! Hands Pray
При последната ми пункция при нас се случи нещо подобно.
Чакахме, чакахме... И накрая ме пуснаха да вляза при него да "помагам". Joy
Така се беше ошашкал милия...
Ама като го гушнах, набързо се успокои и напълни чашката.
     Не се ядосвай мила. И тяхната не е лесна. Психиката играе голяма роля.
      Ако се наложи друг опит, предупредете предварително че е имал затруднения и ако може да отидеш с него. Само внимавайте да не замърсите пробата.

# 812
Моника, добре дошла в темата! Казваш, че от цикъл на 11.10, овулацията ти е била на 4-5.11 ? Това не е ли много късно, пада се около 24-25 дни....По принцип ли ти е дълъг цикъла? Имплантацията се случва около 7-10 дни след доказана овулация. Кръвен тест се прави най-рано на 11-ти ден след О, а пиклив или на датата на МЦ или един ден преди това. Тази силна болка в Я прилича на киста или задържан фоликул. Доктора видя ли, че реално е имало овулация, т.е. жълто тяло? Тестовете за овулация НЕ гарантират, че е имало овулация, те само засичат повишаване на ЛХ хормона. За минала овулация може да се провери само на АГ и то с вагинален ехограф. Изнервеност, придърпвания и бодежи в Я, умора, сън, повишен апетит са характерни симптоми на ПМС. Симптоми на бременност обикновено се появяват след очакваната дата за Ц или дори по-късно (освен ако не е имало ранна овулация). Отидете на АГ да види какво се случва. Тази болка в корема при докосване и силни болки в Я не ми се струват нормално нито за бременност, нито за цикъл.  

Здравейте! Не.
Овулацията ми се очакваше на 7-ми. А цикъла ми е между 28 и 48 дни. Нередовен е. Киста няма каза Г. И от ехографа и от цитонамазката каза ,че всичко е наред и готово за бебче.
Ще отида за още един ехограф.Благодаря за мнението ви!
Предполагам не мога да мисля още за бременност ,но все пак благодаря 😄😊😀

# 813
Шантал, съжалявам за неуспеха.. надявам се все пак да сте успели да отпразнувате рождения ден на ТМ и ти пожелавам с предложените промени следващият път да е успешен! Champagne

Me, Myself & I, стискам ти палци и на теб и останалите да се оплодят и едно от тях да е вашето бъдещо детенце! Flowers Four Leaf Clover

Жаки, страхотен е резултатът при теб! Не си спомням да си споменавала, но имате ли вече дата за трансфер?

BeLive, и аз вчера наминах през манастира с ММ и една приятелка. С малко забавяне се включвам, но пожелавам на всички празникът да сбъдне молитвите ви!

# 814
Mommy, има шанс и хапчетата на мъжа ти да са повлияли за БХ.

Билийв, в месец с рентген се пропускат опити, независимо преди или след О е рентгена. Лъчението може да е минимално в сравнение с апаратура на 30г, но е облъчване, минаващо през тялото (всички сме учили как работят рентгеновите изследвания) и може да влияе на новосформиращата се ДНК структура при едно забременяване.

Варианта е да им кажа, че не желая рентген поради опасения, че може да съм бременна.... Чул ме Господ, разбира се! И да ги помоля да се доверят на кръв, урина и преглед с ехограф... Не ми се рискува! ☹️

Когато мен ме накараха да правя ренген, на място попитаха дали съм бременна или правиш ли опити
Казах,че да,и ме накараха да направя тест за бременност в момента там, а като излезе отрицателен ми казаха да пропуснем опити за този месец...друго беше че после минах и през скенер и ямр,след ренгена

# 815
  • София
аз вчера също минах през манастира, не успях да дочакам опашката за голямата икона, че бях с детето, но запалих свещчка на малката в църквата.

# 816
Преди ммм сигурно 10 години, шефката на отбора ми, веднъж ми каза, че "не мога повече от това" е мислена черта дето съм сложила в ума си, аз отрекох, казах че знам колко мога, ноооооо поне за мен относно отборната игра се оказа права с времето много се подобрих - като умения в играта, така и като способност да съм в отбор.
Така де сетих се за това.
Репликата ти, Шантал - "не искам да съм силна", я превеждам като "не искам да се променям", да промяната е кофти, докато трае, но след това е готино, даже понякога, много готино.

Скрит текст:
Днес разбрах, че от юли тази година е разрешено даряването/осиновяването на ембриони в България, което е добра новина за тези, които имат повече, от колкото могат да използват и им е мъчно да идат в кофата, както и за тези, които нямаме Simple Smile
Някак ми е по-спокойно изведнъж.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 00:31 от Одри ♡

# 817
  • София
Одри, нещо не те разбрах Grinning
Аз нямам против промяната, напротив, тя често е за по-добро... ама имам против последните 3-4 години, най-вече последните година и половина.... Но короната е наместена... продължаваме напред, все пак имаме цели 3 опита да стигнем до нашето ембрионче Grinning

# 818
  • гр. София
Шантал, само да кажа, че единия път на естествен цикъл, три пункции или нямаше яйцеклетка, или не се оплождаха, на четвъртия последен извадихме 5 / с летрозол и последващи три мариоферта - лекинко/! Четири стигнаха до бластоцист. Още имам замразени ембриони. За жалост явно и в матката нещо трябва да се коригира, че няма имплантация, но аз съм живия пример, особенно след Опти ова-та и спирането на сладкото Simple Smile

# 819
  • София
Петифунче Heart
Опти овата не се спира, Сенкова каза без проблем 6 месеца, добавих витамин Ц и допълнително убникаквото беше. Четох, че тия тъпи митохонрии се активират при спорт та  и това гледам да свърша поне за 30-40 минути на ден....

# 820
Момичета, колко време след спиране на Сорбифер Дуролес може да се тества желязо и феритин за коректен резултат?

# 821
На мен хематолог като ми назначи сорбифер, ми каза да ги изследвам 7 дни след спиране на приема.

Аз все повече се тревожа, че няма да стигнем до трансфер. Зацапването продължава, макар доста слабо и рядко. Днес ми е последен ден дуфастон, така че до края на седмицата трябва да имам преглед и ще стане ясно пак колко задържано има в матката, обаче едва ли ще получа категоричен отговор защо се получава.
Скрит текст:
Пък baby fever се засилва яко (не че ме е пускал през последната година и...) и почвам да се просълзявам като гледам бебета на филм. Мисля си "ами ако никога повече нямам шанса да се грижа за толкова малко бебе?" и това доста ме сдухва.

# 822
  • София
2402, добре дошла в клуба! Много сме с такива мисли Sad

# 823
Shantall , съжалявам за развоя Sad Все пак имате още три опита , подобрени Я , добри плувци , ще се наместят нещата .
2402 , след първата ми хистероскопия , при която бяха премахнали само малка част от миомата , имах зацапване няколко месеца . Аз смятам , че е добре да си искаш една диагностична хистероскопия , да огледат хубаво .

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 15:29 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 824
Sunshine, преди няма и три седмици ми беше хистерото за корекция на истмоцеле. Днес си взех епикризата, нищо повече не е описано като находка освен дефекта, нито има нещо изненадващо в хистологията.

Най-много в това задържане на кръв в матката ме учудва това, че почна след цветната снимка (зацапване заради истмоцелето имаше и преди това, ама матката си беше чиста, кръв имаше само в дефекта). Нито един медицински доклад не съм намерила с описание на подобен случай, така че едва ли по някакъв начин ЦС е причината, може наистина да са спазми на шийката, ама пък месеци наред да не се отпусне като хората тая шийка, дори и след разни спазмолитици за отпускане на гладката мускулатура, не знам...

Общи условия

Активация на акаунт