Отговори
# 795
  • София
Me, Myself & I, не се ядосвай - 1 -1 стискам палци да стигне до термин Wink

# 796
  • гр. София
Ми ядосвам се на ММ, от притеснение да не даде материал като хората и да прецака целия опит. Rage
Но да, това едничко ембри може да се окаже нашето бебе, дано! Hands Pray

# 797
Ех съжалявам за резултата. Дано едното да е вашето.

Не му се ядосвай на твоя мъж. Не им е лесно и на тях, а така няма да му помогнеш. Аз като знам сама колко се самообвинявам, ако ММ ми се ядоса и ще се съсипя. По двама сме в тази битка и трябва да се подкрепяме и да правим най-доброто на което сме способни един за друг.

Ми ядосвам се на ММ, от притеснение да не даде материал като хората и да прецака целия опит. Rage
Но да, това едничко ембри може да се окаже нашето бебе, дано! Hands Pray

# 798
Жаки не разбрах, че са били 16, но все пак ти е супер резултата. Моя приятелка в Щерев два пъти по 18 яйцеклетки и само 1-2 връщат и никога нищо не остава за замразяване 🤦🏻♀ Бях чела тук една жена, че има 11 неуспешни трансфера  на едно място, като се решила да смени - веднага успех. Също и Кактус колко неуспешни опита имаше в Надежда, нормално е да потърси друг лекар и добре, че го направи, нали се установиха някакви пропуски
Мила е права - навсякъде има успели. Но това, че има успели, не значи че и вие на 100% ще успеете при този конкретен лекар. Аз със сигурност бих обмислила смяна на мястото при няколко неуспеха

# 799
jakito, стрували са си всички промени в начина на живот и добавките! Чудесна бройка сте постигнали и стискам палци сред оплодените да са вашите дечица!

shantall , съжалявам, че не са се развили. Наистина, говорете всеки път със Сенкова и ако трябва с ембриолозите и вярвам, че ще уцелите правилната формула в оставащите опити!

me, myself and I, със сигурност е оказало влияние това, че е дал втори път проба, ама понякога се случва и мъжете да ги хване "сценична треска" в този момента. Стискам палци това ембрионче да си се развие и да е годно за трансфер, пък може и от другите 5 някоя да ви изненада, но ако не стане, може следващия път да помислите за резервен вариант - примерно да имате и замразена сперма.

# 800
Здравейте. Съжалявам за моми за биохимичната и честито на всички.
Днес ми е 24 ден и чертите са потчи еднакви,нали. Според вас наближава ли?

# 801
Руми поствай тестовете за овулация в темата за Ову...

# 802
Здравейте! Не бях сигурна къде да споделя.
Предполагам вие ще можете да ми кажете.
Последен МЦ на 11.10.2023г.
Нередовен цикъл изследванията ,пролактин ПКК и урина ,както и преглед при гинеколог - цитонамазка и ехограф показват ,че няма проблеми.
По време на предполагаемата ову ,следя с тестове и мерене на БТ, направихме опити за бебче.
Предполагаемата дата е 07.11 като в началото на фертилния прозорец правихме опити през ден , а в дните на самата овулация всеки ден. Тоест (4-5-6.11).
2-3 дни вече усещам болки в корема ,като придърпване или стягане не мога да го опиша.
Като вчера вече болката стана изключително силна в левия яйчник обаче ( няма кисти каза г) ,като ПМС.
Областта на корема ми е доста чувствителна и най-лекото докосване е меко казано неприятно.
Постоянно ми се вие свят ,а ако чета нещо и някой ми говори освен ,че налитам на бой ами и нито него съм чула ,нито съм разбрала какво чета.
А смея да твърдя ,че съм добра в мултифункционалността. Но толкова бързо се разсейвам ,не мога да се фокусирам и т.н.
Втори ден зърната ми са по-чувствителни ,но не бих казала ,че ме болят.
Да не ви говоря пък за сънливостта. Мога да спя постоянно и като не спя тялото ми ми тежи.
Пишкам по-често напоследък ,а вода не пия толкова често ,също и мога да изям целия свят и дори неща ,които преди това не харесвах да ям. А неща ,които харесвах направо ми се гади от тях. Това съм го чувала за симптом ,но в по-късен етап на бременността.
Реших да прочета малко и при някои дами срещнах подобни неща ,преди да разберат ,че са бременни.
Днес сутринта обаче теста ми показа BFN.
Дали рано съм го направила?
Кога бихте ме посъветвали ,защото ако чакам закъснение може и да го направя в 2-3 месец 😂.
И според вас колко дни след последния полов акт би отчело ЧХГ ако се направи?
Обмислям и посещение на г защото тези симптоми са постоянни ,а болката в корема е наистина все едно стягаща.
Благодаря предварително

# 803
Моника, добре дошла в темата! Казваш, че от цикъл на 11.10, овулацията ти е била на 4-5.11 ? Това не е ли много късно, пада се около 24-25 дни....По принцип ли ти е дълъг цикъла? Имплантацията се случва около 7-10 дни след доказана овулация. Кръвен тест се прави най-рано на 11-ти ден след О, а пиклив или на датата на МЦ или един ден преди това. Тази силна болка в Я прилича на киста или задържан фоликул. Доктора видя ли, че реално е имало овулация, т.е. жълто тяло? Тестовете за овулация НЕ гарантират, че е имало овулация, те само засичат повишаване на ЛХ хормона. За минала овулация може да се провери само на АГ и то с вагинален ехограф. Изнервеност, придърпвания и бодежи в Я, умора, сън, повишен апетит са характерни симптоми на ПМС. Симптоми на бременност обикновено се появяват след очакваната дата за Ц или дори по-късно (освен ако не е имало ранна овулация). Отидете на АГ да види какво се случва. Тази болка в корема при докосване и силни болки в Я не ми се струват нормално нито за бременност, нито за цикъл. 

# 804
Съжалявам, Шанталче, че така са се развили нещата. Но и ти сама каза - изживяваш полагаемата тъга, оправяш короната и смело напред!

Бъбъл, на 27-ми чак съм на лекар, ще видим тогава каква е ситуацията (ако не ми дойде междувременно). За момента няма съвършено нищо като телесни усещания.

Жакито, супер за подобрението, браво!

Пълнолуние, и аз съм от лагера над 35, на 38 съм, с ПКЯ и без бременност до момента. Поолекна ми да знам, че има и други момичета на сходни години и със сходно състояние. Стискам палци на всички ни възрастта да е преодолимо затруднение.

Момичета, да споделя за мъжкия фактор. Много задълбах напоследък да чета за инозитола и влиянието му върху качеството на спермата - има доста проучвания с положителни заключения, така че склоних ММ да пие заедно с другите добавки. Много е рано да знаем какво влияние ще има, но ще ви държа в течение.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 14:33 от Moonlit

# 805
Изпращам ви прегръдки момичета, не се отказвайте. Колкото и да е трудно, продължаваме пътя. Това е някакъв вид урок, който трябва да преминем. Вярвам , че всяка една тук ще се зарадва с едно пухено бебче:))

И аз не се събудих много добре, през нощта не мога да заспя от мисли, трудно е наистина е трудно, винаги сме се надявали , че може и да се получи, но имаше и доста неадекватни лекари които не показват правилен път, много е трудно. Няма значение дали си в България или Турция. Най-много се радвам, че преди една година се включих тук във темата. На много неща ме научихте, показахте къде какво трябва да е. Но и аз ще се подлежа на инвитро колкото и страшно да ми звучи това. Винаги ми е било страшно и затова сме се спряли. Първо ще започнем със инсеминация за да кандидатстваме за фонда. Явно трябва да опитаме и от това, в моя живот винаги е било така.

# 806
Изпращам ви прегръдки момичета, не се отказвайте. Колкото и да е трудно, продължаваме пътя. Това е някакъв вид урок, който трябва да преминем. Вярвам , че всяка една тук ще се зарадва с едно пухено бебче:))

И аз не се събудих много добре, през нощта не мога да заспя от мисли, трудно е наистина е трудно, винаги сме се надявали , че може и да се получи, но имаше и доста неадекватни лекари които не показват правилен път, много е трудно. Няма значение дали си в България или Турция. Най-много се радвам, че преди една година се включих тук във темата. На много неща ме научихте, показахте къде какво трябва да е. Но и аз ще се подлежа на инвитро колкото и страшно да ми звучи това. Винаги ми е било страшно и затова сме се спряли. Първо ще започнем със инсеминация за да кандидатстваме за фонда. Явно трябва да опитаме и от това, в моя живот винаги е било така.

Инсеминациите може и всеки месец да ги правите. Не отнемат много време и ако не се случи лятото да започнете инвитро. Аз съм преминала през 4 инсета, бързо минават, после ще имаш 4 опита от фонда, което е супер.

# 807
Аз за мое успокоение отскочих до спешен кабинет. Всичко изглежда ок, не се вижда бременност никъде. Странното е, че лигавицата ми е намаляла на 7 мм, а кървенето ми е минимално. Даже 20 антрални фоликули се видяха. Във вторник ще ходя на контролен, а утре ще пусна пак ЧХГ. Надявам се да започна по-обилно да кървя до тогава.

Едит: Шанталче, прегръщам те Hug наистина сте на прав път и вярвам, че ще успеете скоро

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 15:48 от mommy22

# 808

Инсеминациите може и всеки месец да ги правите. Не отнемат много време и ако не се случи лятото да започнете инвитро. Аз съм преминала през 4 инсета, бързо минават, после ще имаш 4 опита от фонда, което е супер.
Имаме 3 инсета в Турция, от които единия път беше успешен но завърши с биохимична. Ако бяха тука щеше да е супер

# 809
Стискам ви палци и аз момичета! Дано скоро се увенчаят с успех опитите на всички ни и по Коледа всички да получим най-желаните подаръчета!

Скоро не съм писала, защото няма ново при мен (не)чакам Ц след около седмица и така, но ви чета всеки ден и се моля за добри новини!

Общи условия

Активация на акаунт