КОЛЕДА 2023/2024

• 123 750
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря Мики, като прочетох бира и веднага ги запаметих. Обичам, не, обожавам бира.
Донатела, като си почнала, може ли да хвърлиш тук рецептата за ментовите елхички, че да не я ровя . Благодаря.
Относно въпросът  ти - първия път ги правих точно с ментовка. Ми, станаха си.

# 316
И аз имам въпрос за шоколадово-ментовите елхички - как закрепвате ядката, изпопадаха на половината след печенето при мен. Иначе са чудни, ще се правят редовно.

Рецептата от тук https://m.bg-mamma.com/?topic=1152370.msg39795792;_gl=1%2Am5n6yx … uMC4w#msg39795792 В списанието солта, бакпулверът и есенцията са в чаени ( при Lulumba са супени) лъжици, така ги правих и аз.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 18:04 от GreenA

# 317
Елхичките ги правих миналата година  с лимонова есенция, защото такава имах. Никъде не намерих ментова. Но не посмях да сложа мента(ликьор). И с лимонова есенция са хубави, но ако намеря, ще сложа ментова.

# 318
Елхичките ги правих миналата година  с лимонова есенция, защото такава имах. Никъде не намерих ментова. Но не посмях да сложа мента(ликьор). И с лимонова есенция са хубави, но ако намеря, ще сложа ментова.
Ако и тази година не намериш ментова, сложи направо облак и сервирай само на мъжете Simple Smile

# 319
  • под тепетата
Аз поръчвах от сайтове и съм се запасила яко! Плюс портокалова .

# 320
  • In transit
Портокаловата есенция в шишенца на Д-р Йоткер е много добра.

Обещах да се похваля с новите си сладкарски придобивки от немския ДМ. Като отворих кашона бях точно, като дете в сладкарница. Heart Eyes Качеството е перфектно.

Светкавица, ти не беше ли от Варна? 

В този магазин, в Чайка, може да си купиш един от двата вида ментова есенция.

# 321
  • нейде там, където ....

Благодаря за идеята! Аз се чудех с какво да заменя ментата, тази година вече ще ги направя, в цитрусов вариант (и цвят).

# 322
Здравейте!
Знам, че въпросът с маслото е обсъждан доста, но към днешна дата имате ли наблюдения от къде е най-изгодно да си закупя едни 2-3 кг? (За Стара Загора, ако има значение)

И да се похваля, че в любимият ми магазин за здравословно хранене се оказа, че има от тази интересна захар Панела, така че този продукт вече ми е осигурен Blush

# 323
  • софия
От следващият уикенд стартирам със сладките. Нямам търпение!

# 324
  • In transit
Здравейте!
Знам, че въпросът с маслото е обсъждан доста, но към днешна дата имате ли наблюдения от къде е най-изгодно да си закупя едни 2-3 кг? (За Стара Загора, ако има значение)

И да се похваля, че в любимият ми магазин за здравословно хранене се оказа, че има от тази интересна захар Панела, така че този продукт вече ми е осигурен Blush
От утре маслото в Била ще е на много добра цена. Аз го харесвам и мисля да заредя, че нещо бързо свършва този продукт у дома последните седмици. Joy

# 325
И аз го харесвам. На каква цена ще е?

# 326
Тъкмо щях да питам за това масло дали сте доволни.Значи ще го пробвам.

# 327
  • Русе
Реших, че пишете за масло Монарх, но погледнах каталога и видях, че е друго. Не съм ползвала от този вид досега. И аз трябва да започна да купувам, само едно ирландско имам засега.

# 328
Във Варна продават ли някъде във физически магазин въпросната захар Панела?

# 329
Купих сусамов тахан от Лидл.
Може ли да ми препоръчате коледни сладки /сладкиши с него?
П. П. Видях на първа страница рецепти от "Вкуснотека", но бих се радвала и на други предложения. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт