КОЛЕДА 2023/2024

  • 121 803
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
  • Мнения: 1 262
Здравейте, имам нужда от малко помощ. За Хелоуин мисля да направя масленки, изрязани във форми, и от същото тесто - тиквен пай. Ако между двете има 4-5 дни мога ли да съхранявам тестото в хладиника или трябва да бъде в камерата? А след като е било в камерата колко време му трябва да се размрази?
Също ще съм много благодарна ако ми дадете изпитани лесни рецепти за двете.
Хубав ден.

# 1 246
  • Мнения: 8 426
Според мен линцерите на Наталина са подходящи. Изрязваш с тематични формички, печеш и готово.
Тестото може във фризера да съхраняваш, вечерта преди печене, слагаш в хладилника. Може да се съхранява и в хладилника 2-3дни.
Изобщо, всички рецепти за маслени сладки, ще ти свършат работа.
На мен ми е любима рецептата на Наталина, лесна, точно обяснена, затова я препоръчвам.

# 1 247
  • София
  • Мнения: 6 616
Маслено тесто може да издържи в хладилника 4-5 дена без проблем.

# 1 248
  • Мнения: 13 216
Още един глас за Линцери те на Наталина. Лесни и много вкусни. Аз за Коледа ги правя освен кръгли, също и в различни коледни форми - елхички, звездички и др.
Докато пиша, се сещам, че за Хелоуин може да се слепят с рачел, да се акцентира върху тиквената тема.

# 1 249
  • Мнения: 2 346
Едни "страшни сладки " с масленото тесто на Наталина.




Правих за проба и едни pumpkin brigadeiros, но тях ще покажа в новата тема  Wink

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 23:06 от vox

# 1 250
  • София
  • Мнения: 4 557
Пръстите изглеждат много реалистични. Бадеми ли са "ноктите"?

# 1 251
  • Мнения: 2 346
Бланширани бадеми са "ноктите".

Пръстите са много реалистични, но "мозъците" са страшно вкусни!
Глазурата е с крема сирене, сметана и пудра захар. А цялата сладка е полях със сок от нар.

# 1 252
  • Мнения: 168
Здравейте! Дали има/ще има нова тема за сладки и солени изкушения за предстоящите коледни празници?

# 1 253
  • София
  • Мнения: 3 307
Около 1.11 пускат новата тема.

# 1 254

Общи условия

Активация на акаунт