КОЛЕДА 2023/2024

• 123 710
  • 1 254
  •   1
Отговори
# 375
  • In transit
https://www.amazon.de/gp/product/B09TTKRKZ9/ref=ppx_yo_dt_b_asin … s00?ie=UTF8&psc=1

Наистина ли не са? Видяха ми се гофрирани. Да канселирам ли?
Ами...ти решаваш. Търси такива, които се водят airmat. Виж тази на silikomart, как се казва...има амазонски такива. По-късно мога да ти пратя линк.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 15:05 от Mikkey

# 376
Благодаря, Мики, видях разликата, канселирах ги. Ще мисля, не е скъпа, но ще дойде след Коледа.
Благодаря на 2в1 за указанията за лепенките, така или иначе ще имам белтъци, ще направя малко роял айсинг и ще мажа под лепенката.  Дано се получат.

# 377
  • софия
Формичките за линцерите за какъв друг вид бисквитка са удачни, че линцер сладките като че ли не са по вкуса ми?

# 378
Коледното сладкоправене започна у дома с кантучини с шамфъстък. Препоръчвам ги на всички, които обичат тази ядка. Като гледам, тези едва ли ще останат до Коледа, защото мм както ги метна..., но ще направя пак, поне са лесни. Joy

Обожавам кантучини, особенно домашни. Не съм правила до сега. Ако сложа други ядки, нали ще станат пак? И с какво да заменя брашното от шамфъстък?

# 379
  • In transit
Скрит текст:
Коледното сладкоправене започна у дома с кантучини с шамфъстък. Препоръчвам ги на всички, които обичат тази ядка. Като гледам, тези едва ли ще останат до Коледа, защото мм както ги метна..., но ще направя пак, поне са лесни. Joy

Обожавам кантучини, особенно домашни. Не съм правила до сега. Ако сложа други ядки, нали ще станат пак? И с какво да заменя брашното от шамфъстък?
Разбира се. Традиционно се правят с бадеми. Замени шамфъстъка с цели бадемови ядки, леко запечени, а брашното от шамфъстък с бадемово брашно (смлени бадеми). Може също с лешници да ги направиш. Тогава пак ползвай бадемово брашно. Лидълското е много хубаво.

# 380
  • там където има винаги вятър
От утре в Билла точилка.

# 381
Опитах се да направя маршмелоу, получи се нещо средно между желиран бонбон и локум. Neutral Face
Скрит текст:
Ако някой има изпитана рецепта за маршмелоу, ще се радвам да сподели.

# 382
Момичета и Пейч Simple Smile имам много вкусно домашно сладко от сини сливи, дали можете да предложите рецепта за коледни сладки към която да го добавя?

# 383
  • Русе
Скрит текст:
Момичета и Пейч Simple Smile имам много вкусно домашно сладко от сини сливи, дали можете да предложите рецепта за коледни сладки към която да го добавя?

https://ipeychev9.blogspot.com/2021/12/joulutorttu.html

# 384
  • Русе
Можеш да си слепиш меденки, Мира. Много вкусни стават със сладко от сини сливи.

# 385
Със сладко от сливи слепям и линцерите. На нас ни харесват.

# 386
Скрит текст:

https://ipeychev9.blogspot.com/2021/12/joulutorttu.html
С две ръце зад тази рецепта . Обожавам тези сладки. Не съм стартирала все още сладкоправенето, но точно тези не ми излизат от главата . Имайте предвид че излизат 15-16 бройки. Аз лично ще удвоя дозата тази година .

# 387
Формичките за линцерите за какъв друг вид бисквитка са удачни, че линцер сладките като че ли не са по вкуса ми?

Меденки

# 388
Търся някакво сладкишче за диабетици. Да е с обикновени продукти, лесно и вкусно. В краен случай ще направя нещо солено, но само в краен Simple Smile

# 389
Здравейте, ако не греша преди време се търсеше такава подложка, днес сутринта видях в Кауфланд 2 броя в опаковка за 8.99 лв
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт