Отношения с обвързан колега

• 17 754
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
Авторке, ти преди този други връзки имала ли си? Да не би този да е първата ти "сериозна" връзка? Още щом си тръгнала с него, е трябвало да знаеш, че това не е сериозна връзка, а да излизаш с други мъже. На 23 години, тръгнала да се занимава със женен курвар с две деца. Имаше една подобна тука, оня я опъваше по паркинги и горички, или у тях, докато жена му, бременна с второ, ходи на работа, и тя ходеше по психолози, че и за самоубийство мислеше. Ми като не ставате за такава работа, пък и сте нестабилни психически, що се занимавате със женени. Свободните не ви обръщат внимание, или какво?
И кви са тия глупости, отказвал да приеме... Че къде ще намери младо, свободно гадже, с терен, че и безплатно, че и влюбено в него. Кой го знае къв Муньо е.
Да, имала съм връзка от 3 години преди това. И след това друга, продължила 2 години. Не, не мисля, че е до това, че не ми обръщат внимание. Просто аз не отговарях на никого, не защото седях и чаках него, а защото нямах желанието да го правя - да се виждам с други хора в този момент.

# 121
  • София
Aliis Simple Smile шапка ти свалям. Дано този господин не се окаже само някой психопат, който не приема не за отговор. Ще го преживееш, просто внимавай. Всички сме правили грешки, важното е да се учим от тях.

# 122
Aliis  Започнала си с връзките още от непълнолетна,а си невежа в опита си с мъжете...
Дано с времето и порастването да се оправиш,иначе те чака лИбоФна гибел.

# 123
  • Paris, France
Aliis Simple Smile шапка ти свалям. Дано този господин не се окаже само някой психопат, който не приема не за отговор.

Дали приема си е негова работа. Реално, той е в много по-лошо от нейното положение. Тя след работа може да си излиза по срещи и заведения, да се прибере да разпуска с чаша вино, да си вземе вана, да си масажира целулита и да си чопли ноктите, да се наспи. Той като се прибере го чака тросната жена, уроци, детска глъч. Като стиснат, женен 30 годишен няма да е супер вървежен.

Няма не приема. Приемането си е негов проблем. Да иде той на психолог, той да се справя с емоциите си! Подобен не може да се качва на главата и. Прекалено много го е допуснала до себе си и му е позволила да и губи времето. Затова и съжалява сега.

Женените мъже са идеални за кучки с ампутирана съвест, за жени, които искат компания, подаръци, секс отвреме навреме, но имат и други занимания. Не са за пасивни, влюбчиви и неопитни момичета.

# 124
Обаче веднага си личи кои потребителки са минали по пътя на авторката, имаше подобна тема, колко се разкриха и се гордееха даже с постъпката си 😃

# 125
Aliis Simple Smile шапка ти свалям. Дано този господин не се окаже само някой психопат, който не приема не за отговор.

Дали приема си е негова работа. Реално, той е в много по-лошо от нейното положение. Тя след работа може да си излиза по срещи и заведения, да се прибере да разпуска с чаша вино, да си вземе вана, да си масажира целулита и да си чопли ноктите, да се наспи. Той като се прибере го чака тросната жена, уроци, детска глъч. Като стиснат, женен 30 годишен няма да е супер вървежен.

Няма не приема. Приемането си е негов проблем. Да иде той на психолог, той да се справя с емоциите си! Подобен не може да се качва на главата и. Прекалено много го е допуснала до себе си и му е позволила да и губи времето. Затова и съжалява сега.

Женените мъже са идеални за кучки с ампутирана съвест, за жени, които искат компания, подаръци, секс отвреме навреме, но имат и други занимания. Не са за пасивни, влюбчиви и неопитни момичета.
Много Ви благодаря за този коментар,
Защото е право в десетката, както се казва тази работа определено не е за всеки. Когато споделих на свои приятелки (първите месеци го криех от всеки, но в един момент не издържах и трябваше да го споделя пред някого) изненадващо (поне за мен) 98% от тях бяха като “давай, изживей го и ще ти мине”..Еми, не минава. Не е до изживяването определено. Познавам жени (предимно на възраст между 24 и 27 години) които с години поддържат подобен тип “връзки” и нямат нищо против да бъдат на заден план и това не ги смачква емоционално и ментално и очевидно могат да се справят с този тип “отношения”, просто явно аз не съм от тях, няма и нужда да бъда.

# 126
Обаче веднага си личи кои потребителки са минали по пътя на авторката, имаше подобна тема, колко се разкриха и се гордееха даже с постъпката си 😃
Никъде не съм споменавала, че се гордея с постъпката си. Точно обратното.

# 127
Никъде не съм споменавала, че се гордея с постъпката си. Точно обратното.
Гузен негонен бяга, говоря за другите потребителки с подобни на твоята драма 😃

# 128
Предполагам, че се чувстваш зле, защото не си му казала всичко - защо си взела това решение, какво ти тежи, че ситуацията не ти харесва. Не, че той не знае тези неща, но е друго да се изправиш и да попиташ: " И сега какво, как си представяш, колко време смяташ, че това може да продължи?"
Осем месеца си е връзка, не е забежка за веднъж. Водили сте и разговори предполагам. Разговорът ти липсва - реакцията, разочарованието от реакцията и т. н.

# 129
  • Paris, France
Между 24 и 27г аз живеех така, но бях влюбена в мъж, който живееше далече. Съответно излизах с мъже за тръпката и социалния живот, както и начесването 🤩, но не влагах чувства и съответно не страдах, напротив. Не можех да разбера защо най-добрата ми приятелка рева с дни като разбра, че бившият и мъж се е оженил, а си имаше и тя гаджета. Тя е имала силни чувства към него. Най-добрата ми приятелка мечтала 5 години да се ожени за любовника и като се развел и заживели заедно така се изпокарали, че мечтаела да ходи по-често някъде сам. 

За изживяването - една любов е около 3 години. Ти си била с него само 8 месеца. Понеже не живеете заедно, няма битовизми, които да помрачат връзката. Едно е заведения и хотели, а друго мръсни чорапи по пода, чинии в умивалника, хладилникът празен, боклукът неизхвърлен и някой затворил котката в хола, та се изсрала на дивана.

Трудно ще го преодолееш, защото пишеш, че ти е бил идеален във всички отношения, освен че си била на заден план.

Сигурно мисълта да се срещаш с други мъже те отвращава и той ти е все в мислите.

# 130
За изживяването - една любов е около 3 години.
Това пък обобщение откъде?

# 131
Преди много години имах флирт със сгоден колега (разбира се, че се правеше на ерген и доброжелателни колеги ми казаха преди да съм налапала въдицата).
Накрая сексуалното напрежение до такава степен нарасна, че ми се наложи да напусна работа. Това за обясненията как просто "се случвало" или "как не можело да се контролира". Не бих могла да спя с обвързан/женен мъж (ако знам предварително за това).

# 132
Преди много години имах флирт със сгоден колега (разбира се, че се правеше на ерген и доброжелателни колеги ми казаха преди да съм налапала въдицата).
Накрая сексуалното напрежение до такава степен нарасна, че ми се наложи да напусна работа. Това за обясненията как просто "се случвало" или "как не можело да се контролира". Не бих могла да спя с обвързан/женен мъж (ако знам предварително за това).
Аз също мислех, че никога не бих си легнала с обвързан мъж, няма как да кажа, че “просто се случи”, защото са това са нужни двама. Минаваха месеци, в които нещата се задълбочаваха и трябваше да ги прекратя още тогава, в зародиш, но не успях да го направя и за съжаление се стигна до тук.

# 133
Накрая сексуалното напрежение до такава степен нарасна, че ми се наложи да напусна работа.
Като елтехник да попитам - От към контакта ли започна да пуши, или щепсела не издържа?
Ако има голямо съпротивление, колкото и да е високо напрежението, тока ще е малък, а точно тока убива.
Или жена му. Ако разбере.

# 134
Знам колко е трудно.
Когато напуснах му казах да спрем всякакъв контакт, защото очевидно и двамата се измъчвахме.
Аз не издържах и го потърсих след време, за късмет нещо се случи и по-добре, че не се видяхме.
Такива играчи обикновено си имат няколко с които си чатят докато "законната" е в пълно неведение. От нас зависи да посечем всичко в зародиш, защото те никога не биха го направили.

Общи условия

Активация на акаунт