Отношения с обвързан колега

• 17 759
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
  • Paris, France
За изживяването - една любов е около 3 години.
Това пък обобщение откъде?

От:

Не бих могла да спя с обвързан/женен мъж (ако знам предварително за това).

Ми аз затова не питам 😻.

Скрит текст:
Накрая сексуалното напрежение до такава степен нарасна, че ми се наложи да напусна работа.
Като елтехник да попитам - От към контакта ли започна да пуши, или щепсела не издържа?
Ако има голямо съпротивление, колкото и да е високо напрежението, тока ще е малък, а точно тока убива.
Или жена му. Ако разбере.

👍👍🥂❤. Друго си е техническата мисъл. Постът кърти.

# 136

Не бих могла да спя с обвързан/женен мъж (ако знам предварително за това).

Ми аз затова не питам 😻.

Доста са достатъчно тъпи сами да ти "споделят". Вече, дали ти ще склониш си е лично твоя работа.

# 137
  • София
Ох, толкова самообвинения и ръкопляскане на Невена…. сори, мацка, нито първото трябва, нито на второто си способна.
Плачи си, реви си, обвинявай се, ама не се дръж като ощипана девойка.
Казваш му на човека - сори, това беше, не ме притеснявай повече.
Криеш се, не отговаряш, заобикаляш, отклоняваш, баламосваш - ти, искаш ли всъщност да го отлюспиш или се надяваш на нещо?!
Супер детско поведение, честно,

# 138
Невена, всички, които сме чели книгата на Бегбеде "Любовта трае три години", а не само заглавието Wink , знаем, че в края авторът всъщност оборва тази сентенция, но за жалост тя продължава да се цитира къде ли не като постулат и неопровержима истина. Simple Smile

# 139
Аз почвам да си мисля, че този е някакъв откачалник. Той сега все още се надява, че ще се съберете, но когато му се изясни.... Очаквай всякакви манипулации.
Ако си му дала ключ, по-добре смени ключалка.

# 140
Напълно те разбирам, в подобна ситуация съм. Не знам и аз какво да те посъветвам, ако искаш ми пиши на лично съобщение.
Случилото се, се е случило, няма смисъл да се обвиняваш, влюбила си се, когато жена е влюбена е много трудно да се контролира.
Единственият начин да забравиш (ако го искаш разбира се) е да прекратиш контакта по всякакъв начин. Ако се наложи смени работата. Времето лекува, никой не знае колко време ни е нужно обаче. Ти си млада, ще има още мъже, чака те един дълъг и хубав живот, всичко е пред теб. Знам. че обвързан мъж много трудно, та даже почти никога не напуска жена си. Щом ти се чувстваш гадно и ти се повръща от тази постъпка, значи тя не е правилна, а ти си добро и интелигентно момиче и го осъзнаваш.Този мъж, щом е изневерил, ще изневери пак, дори и да се съберете, представи си след няколко години като му родиш 2 деца, той да ти изневери с друга, още повече ще страдаш. И дори да напусне жена си, той винаги ще има връзка с нея, защото е майка на децата му. Младичка си още, по-добре търси чисти отношения, с човек без деца, да си изживеете заедно младостта.
Не знам какво да те посъветвам, просто кураж! Simple Smile Казвам го и на себе си, но ми е трудно понякога.

P.S. Сега прочетох, че напускането на работата не е вариант. Тогава ми се струва много трудно, ти всеки ден ще го виждаш и ще се измъчваш. Освен да му кажеш- че докато не напусне жена си (разбира се той няма да го направи, но това ще го отдалечи от теб), не искаш да имате друг, освен приятелски контакт. Или седни и поговори с него и му изясни как стоят нещата, и че на теб не ти е добре така и искаш да си останете приятели. Но пак докато го виждаш всеки ден ми се струва почти невъзможно да го разлюбиш.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 02:46 от angelika_

# 141
Авторке, абе я му хвърли бомба на тоз любовчия, кажи му, че си бременна. И гледай реакции. Това в кръга на шегата, но знам за подобни случаи, в които любовника се изпарява на мига Simple Smile Може той да те изпревари и да напусне работа.

# 142
Имаме една много хубава сентенция "Клин, клин избива". Grinning
Излез, забавлявай се, запознай се с някой мъж, какво го мислиш тоя сопол, той има при кого да се прибере, има семейство, не го щади толкова. Не романтизирайте толкова ситуацията, не е краят на света.

Съжалявам, че го казвам, но е хубаво и отношението към моралните ценности да си подобрите. На всеки можело да се случи, ми може, но не и когато знаеш какво търсиш, искаш и харесваш. Ако ще и най-красивият мъж да е, когато знам, че има дете и жена, въобще не мога да го погледна като нещо повече от познат. Пък ако той пробва нещо, е тогава вече ме погнусява и се превръща в уличен плъх.

# 143
Тук май драмата на девойката е не тя как да го забрави, а той как се чувства. Не бой се, такива като този, серийни свалячи, дето не могат само с една жена, хич не му пука за теб, кой знае на още колко се пробва, ама явно не всички са дащни мацки с терен до офиса.
Ситуацията е обидна и за теб, и за жена му, само той се чувства големия мъж, щото чука млади, наивни момичета, докато жена му гледа децата.
Ще продължи да те търси, докато не си намери друга, с която да ходят у тях за един бърз тек през обедната почивка, или готова да му плаща хотела след работа.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 09:13 от Прекрасная Василиса

# 144
Алис, на мен няколко неща от твоя разказ ми направиха впечатление. Първо той е на 30 с две деца, т.е. вероятно с жена му са много младо семейство с малки деца. В този ранен етап изневерите не са типични, отговорностите към децата и семейството са адски много, щастливите мигове на радост с бебета и малки деца са много. С две думи искам да кажа, че в този период младите семейства все още не са отегчени и повлечени от течението и битовизмите, което се случва често на по-късен етап. Така че този господин щом целенасочено те е свалял месеци наред, означава че той тепърва ще "разгръща" потенциала си на изневеряващ и тежко й горко на жена му занапред...

Също така, теб някак те оправдавам, ако наистина той те е преследвал и ти си се поддала. Но него никак не го оправдавам и категорично мисля, че сам си е виновен за положението. Да, обвързаните също се случва да харесат някоя жена(мъж), но от тях зависи дали ще си остане само това или ще се случи нещо. Така че някак не приемам това, че се "влюбваш" без да искаш. Напротив, влюбването е физически процес, който може да се случи само ако с човекът имате контакти (постоянно общуване, допир, флирт, физически контакт и т.н.). Няма как да се влюбиш, ако просто имаш красива колежка, с която общувате само служебно.

Моят съвет е да си смениш работата и да спреш контактите с него. Ще ти е мъчно 2-3 месеца и ше ти мине. Но докато го виждаш всеки ден, просто няма как да го забравиш. Ако пък, продължите с връзката, жена му рано или късно ще разбере и може да стане голям цирк. В тези случаи много често съпругите разбират и искат раздяла, след което мъжът тотално забравя за любовницата и хуква да гони жена си. Накрая се събират отново, продължават си семейния живот, а любовницата излиза жалката, че се е намесила в семейство и се е натискала на "горкия" невинен обвързан мъж. Повярвай ми, винаги любовницата излиза кривата, че е примамила обвързан мъж, а той винаги се е поддал "без да иска".

Тепърва имаш да си живееш живота, да срещнеш мъж, да родиш деца, така че такива изпълнения изобщо не ти и трябват.

# 145
Абе, както казва Невена, ако се хващаш с обвързан, а ти си свободна, поне да знаеш за какво. Ресторанти, почивки, подаръци. А не за кърска либооффф, или едно бързо у склада, в колата на паркинга, или у вас. Оставете тая част на омъжените жени Sunglasses

# 146
Самата тема потвърждава поговорката "Че там където си вадиш хляба не е добре да си вадиш оная работа". Да ти бъде като обеца на ухото!

# 147
Хубаво де, не трябва. Но защо трябва тя да напуска работа? Млада е, свободна, поддала се е, евала го е, прибрала го в своето жилище. Но пред никого обяснение не дължи.
Ако стане неудобно и и тръгне слух на работното място, да му свие сърмите на любовника и той да напуска. Той, за разлика от нея, дължи обяснение - на жена си. И той би имал големи проблеми, ако се разчуе или се заяде аферата му, тя проблеми няма да има.

# 148
Тя има проблеми, защото страда. Ако беше някоя мъжемелачка, нямаше да пуска теми.

# 149
Страда, защото и е прясно, а може би и е такъв характер. Ако му изиграе една драма да напуска жена си и да седи и да му гледа сеира, как върти и суче, и как повече няма да я търси и ще се крие даже от нея, тогава ще и се изпари бързо любовта и страданието. Ще го види що за страхливец е.

Общи условия

Активация на акаунт