Отношения с обвързан колега

• 17 784
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
Абе надява се тя, тоя изведнъж да прозре какво е изпуснал, да зареже жената и децата, и да се хукне  при нея, идеалния партньор, сам и необвързан, само една дива, велика либооффф изпитва към нея, и некви чавета там, поотраснали, дето оная мръхла, жена му, ще си ги гледа.. . Ама нъцки, разбрала е, че освен да й ходи на гости, за един бърз тек, на притички и прибежки, друго няма да получи от него, за това и сега толкова съжалява и страда. ..
П. П. Сега прочетох последния пост на авторката. След като си разбрала, че този мъж никога няма да бъде само твой, и си го отрязала, и не го искаш вече, къде е драмата?
Няма драма. Исках да чуя хора, които са изживяли нещо подобно и какво им е помогнало, за да го преживеят. Въпреки че 95% от коментарите тук са от хора, които НЕ са преживяли такова нещо, а просто изказват колко са възмутени, приемам всяко мнение.

# 166
Едно не мога да разбера дългогодишни съфорумки си признават, че са любовници, даже се гордеят с факта. За тях дума не се обелва, но се напада авторката.

# 167
За жалост в България вероятността децата да останат при мъжа е нищожна, а и по този начин пак майката излиза крива, че си е “оставила” децата. В тази ситуация, мъжа може да се раздели и да живее (почти) ергенски живот, но няма да го направи, разбира се, защото чисто статистически погледнато изневеряващия мъж почти никога не е влюбен в любовницата си, може да има форма на limerence или адикция към нея, но това не е любов, а е свързано с неговите травми и идеята за забранения плод. Ако се раздели с жена си, следват делене на имота им, тя взима семейното жилище и той остава на квартира (освен ако не е баровец с няколко жилища, ама защо ли не ми звучи като такъв), после сложи по 300лв/дете на месец и на горканчо набързо ще му се разкаже играта и ще прогледне как е паднал отвисоко. Той и затова не я заблуждава с приказки, защото никога не би имал топки да се сложи в такава кофти ситуация. Затова предлагам авторката най-накрая да вземе да се вбеси на този използвач, да го види реално колко е жалък, да му се ядоса, да го игнорира и забрави.

# 168
Едно не мога да разбера дългогодишни съфорумки си признават, че са любовници, даже се гордеят с факта. За тях дума не се обелва, но се напада авторката.
То се подразбира, че всички са един дол дренки и негативните коментари засягат и тях.

# 169
Не прочетох всичко, но аз съм била в подобна ситуация: най добре да сметите работата. Колкото по далеч от него толкова по добре. Такива връзки нямат хепи енд.
Той няма да остави жена си и децата. Просто с тебе му е харесало защото безплатен секс. Така е в повечето случай

# 170
То се подразбира, че всички са един дол дренки и негативните коментари засягат и тях.
Да де, ама никой конкретно не се обърна към тях. Сякаш провокативните постове на определени съфорумки се подминават, не говоря за тази тема само, а като цяло. Има няколко, които са най-великите, най-добрите, постоянно се заяждат и обиждат, ама ако се зачетеш в писанията им, ще ти станат много ясни нещата.

# 171
Jane122  Нямам нужното време да заделям за проучване на всички потребители,дори и да имах не бих си го губила!
Забелязала съм,че всяка тема бива изместена в посока драми и личен живот на съфорумци,само защото Х потребител решил да сподели нещо за личния си живот.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 16:21 от Анонимен

# 172
Вероятно доста от пишещите тук, са били в такава конфигурация и могат да  дадат по- адекватни съвети. Но, не виждам защо пак се почва едно съдене, едно ровене в чуждия живот. За някои е бил лош опит, за други проваляне на целия живот, за трети забавление.
Аз например в такава конфигурация никога не съм попадала, просто защото не си го представях да си губя времето с женен мъж, а и това да не съм номер 1 още повече, та живота ме е пощадил от такъв горчив опит, но пък доволно съм преживяла други обрати и гадости.
Та, хубаво е да има такива теми, дори да не ти се е случвало.

# 173
Знаеш ли къде ти е грешката? Не, не е в това, което си мислиш.
Много се подценяваш!
Една жена трябва да се цени сама себе си и съответно да изисква от мъжа да я цени, като й дава всичко. Време, вечери, подаръци."Искам цялата приказка." се казваше в един филм.
Не можеш ли да поискаш цялата приказка, никога няма да я получиш!

Това - първо! Wink Както се казваше в друг филм Simple Smile
По филмите е така...

Нека внеса едно пояснение - би могло да е полезно както за Rockstar, така и за авторката.
Простите мъже не са богати.
И още нещо - допитайте се до Невена за потвърждение. Китайки и индийки има повече от милиард и половина на тази земя. В борбата за еднорози - прости и богати мъже - изобщо не сте конкурентноспособни. Даже не подозирате какво може и прави една азиатка в преследване на прост и богат мъж.

Като успокоителен съвет само за авторката - силните емоции, положителни или отрицателни, също отминават. Ако не ти се чака - четѝ какво пише елтехника Абуто - едно просто заземяване и проблема с напрежението е решен.

# 174
А, сакън. Ако напрежението е високо, заземяването си е баш късо съединение, в най добрия случай ще паднат ап-тата, в по лошия- ще гръмне хардуера, платки млатки, хард дискове, всичко отидЕ

# 175
Е-е, трябваше да допълня, че моят скромен ел опит е от едни подстанции, които свалят от 700kV стъпаловидно до 46kV. На това му викам аз високо напрежение. Но си има заземителна мрежа, граунд грид, и нищо не прегаря, не гърми, не заминава. По някоя високоволтова дъга от време на време Wink но тя е повече за красота Simple Smile
Та, извинявам се, пропуснал съм, че за сваляне на напрежението си трябва близост до заземителна мачта. Ако човек витае из облаците, процеса може а се окаже болезнен.

# 176
Абе ти свържи някоя от фазите към тази заземителна мрежа, при това напрежение ще е епично. Като в настоящата тема Simple Smile

# 177
  • Paris, France
Китайки и индийки има повече от милиард и половина на тази земя. В борбата за еднорози - прости и богати мъже - изобщо не сте конкурентноспособни.

Добавям милиард африканки и латиноамериканки + карибки. В Африка 60% от населението е под 25г🤩.

Авторката не търси богат мъж. Тя е толкова мързелива и инертна, че трябва някой да я кара, бута и влачи за да излезе след работа и затова е предпочела да се влачи със женената скръндза. При битието, което описа не мисля, че би и се получило със свободен. Вероятно я мързи да гледа. И аз имах такъв период, макар и не в същата степен.

Aliis, писа, че не си била в добро психологическо състояние като си го срещнала. Иди и си изследвай нивата на Д3, В12 и фолат! Недостиг на Д3 дава депресия и черни мисли. Оправи си храненето и почни да ходиш бързо, задъхана, след работа. Изморена ще заспиваш по-лесно. Фитнес с големи тежести помага, защото вдига ендорфините. Като седиш и ревеш, седиш и мислиш се депресира още повече.

Ако виждаш, че ти е трудно, ревеш, тежко ти е, иди на психиатър! Психиатър, а не психолог. Чувствата ни са обусловени от хормони, минерали, разни вещества, а не от раздели с любовници и нещастия. Психиатърът може да те медикализира за кратко, така че да можеш да си поемеш дъх. Колкото по-дълго влачиш проблема, толкова по-трудно е да се измъкнеш. Психолог не помага.

Можеш да попиташ в някоя аптека. Има успокоителни, които са без рецепта. Има модулатори на настроение също. Фармацевт може да ти предложи нещо леко ако не намираш бързо час за психиатър.

# 178
Няма драма. Исках да чуя хора, които са изживяли нещо подобно и какво им е помогнало, за да го преживеят. Въпреки че 95% от коментарите тук са от хора, които НЕ са преживяли такова нещо, а просто изказват колко са възмутени, приемам всяко мнение.

С нищо не ти е специфична историята, сигурно 95% от хората са изживели поне едно голямо любовно разочарование/разминаване, макар и да не е било с женен. Несподелени любови, териториални разминавания, силни несходства и т.н. И да е било с женен, малцина ще си признаят такава тъпотия, а и малко хора са анонимни тук.

Писаха ти горе вече - продължаваш си живота, излизаш, развличаш се, не поддържаш контакт. А колко ще трае зависи от теб и колко упорито ще си затваряш очите и ще идеализираш отношенията ви с легенди как е най-прекрасният, всичко-което-си-търсила и прочее наивизми. Живот и здраве и ти ще имаш дете някой ден, тогава ще разбереш още по-ясно какъв мъж завъжда любовница, когато жената е в уязвима позиция с две малки деца. Подлец и мизерник.

# 179
На мен авторката ми звучи като човек, който нищо не желае да прекрати, а само да си излее душата. Даже ми звучи като човек, който при настойчиво отношение от другата страна пак ще се поддаде.

Общи условия

Активация на акаунт