Отношения с обвързан колега

• 17 768
  • 351
  •   1
Отговори
# 75
Никога не съм взимала насериозно мъже, които изневеряват. Най-добре е да оставиш тази любовна драма, да изезеш и да си поживееш. А, също, недей да вярваш толкова сляпо на мъжете. Работила съм дълго време в мъжки колектив, изумявала съм се колко откровено лъжат, мажат и съчиняват пред нови колежки. Седя, гледам ги, чудя се това същите хора, които познавам ли са и къде изчезнаха жените и децата им.

# 76
Не, не съжалява. Много е уверена, за да го прави, хладнокръвна. Реве, щото не може да е с него. Но това, оправдание, че децата не не са малки. Тя жена му му звъни, той не си ходи. Отврат, пълна отврат. И от двамата. Намерили сте се. Ти изобщо не си дорасла да осъзнаеш всъщност аккво причиняваш някому. всичко е първо лице единствено число. Но всичко се върти. А, и се връща.
Ама Вие сериозно ли смятате, че съм много уверена? Очевидно не съм, нито хладнокръвна. Но докато човек не изпита дадена ситуация, никога не може да си представи на какво е способен. Пределно наясно съм колко е неправилно и че всичко се връща. Въпросът не е защо съм го направила, казах че вече е прекратено. А как по-лесно да премина през на тази ситуация чисто в емоционален план; до колкото е възможно.
Е ти искаш да излезеш суха от водата без никакви минуси от тази ситуация.
Ми, не стават така нещата - баланс му се вика.
Не искаш да сменяш работа, недей. Ще ти мине след известно време или пак ще си легнеш с него, кой знае.

# 77
значи мъжът я отвращава с постъпките си, не иска връзка с него, нито да си разваля семейството иска, а какво иска?
за него предполагам не е проблем, че тя се е отдръпнала вече няколко седмици...
това ли е мъката? "не го ща, ама поне той мен да искаше", че да не се чувства жалка...
Никъде не съм казвала, че искам да бъда с този мъж отново. Явно не съм обяснила добре ситуацията или просто някои хора предпочитат да начешат езици. Ситуацията не е “не го ща ама поне той мен да искаше”. От както прекратих вижданията и ограничих контакта, той е човекът, който се опитва да разбере какво и защо се случва, но аз не желая да разговарям. Очевидно не стана ясно, че въпросът не е как да си “връщам” този мъж или да бъда пак с него, нямам такива желания.

# 78
Бас държа, че всички омъжени за 30-годишни сега си казват наум: "Тази вечер ще преровя телефона на моя до дъно..."
Пък и останалите, щото нали годините в анонимен форум не е задължително да са точните.
Иначе добър коментар по въпроса от друга тема:
https://bg-mam.ma/p/1593188/47087620

# 79
На хората не им става ясно как хем не искаш ситуацията и мъжа, хем стоиш в офиса и го виждаш всеки ден и страдаш.
Един вид сама си стоиш в тази ситуация, което поражда въпроса: Защо по дяволите пусна тема? И има ли въпрос.
Или просто искаше да разкажеш, че си омачкала чаршафите със женен мъж, човърка те нещо, но си решила да го гледаш всеки ден, за да установиш какво:
- Че те иска още?
- Че ще напусне жена си?
- Че само с теб му се случват тези неща и няма да подкара следващата колежка?

След всеки твой отговор логиката все повече бяга. Някъде на подсъзнателно ниво ти търсиш някой от горните отговори. Че не е било само забежка на женен мъж с поредната и затова стоиш там. Лично мнение, което може да пропуснеш, ако не ти харесва.

# 80
ма отлично те разбрахме, само не разбрахме за какво мрънкаш?
или просто се хвалиш...

# 81
Нито мрънкам, нито се хваля. Въпросът в темата беше дали някой е попадал в подобна ситуация и как е постъпил, в случай че не е напускал работното си място. Толкова. Нито искам да съм с този човек, нито се гордея с това, нито се “хваля” за това, което съм направила.

# 82
  • София
Знаеш ли къде ти е грешката? Не, не е в това, което си мислиш.
Много се подценяваш!
Една жена трябва да се цени сама себе си и съответно да изисква от мъжа да я цени, като й дава всичко. Време, вечери, подаръци. "Искам цялата приказка." се казваше в един филм.
Не можеш ли да поискаш цялата приказка, никога няма да я получиш!

# 83
Е, то няма значение кой как е постъпил, въпросът е ти как ще постъпиш.
Кажи му, че всичко е приключило и дерзай нататък.  Все едно не съществува. Говорите само и единствено чисто служебно.

# 84
Нито мрънкам, нито се хваля. Въпросът в темата беше дали някой е попадал в подобна ситуация и как е постъпил, в случай че не е напускал работното си място. Толкова. Нито искам да съм с този човек, нито се гордея с това, нито се “хваля” за това, което съм направила.
Ти нали си преустановила контакт с него? Какво повече очакваш като съвет?
Не искаш да напускаш работата, не смяташ да си лягаш пак с него... ми, продължаваш си живота и така.
Много важно, че ти било криво, да си го мислила предварително. Толкова.

Е, винаги можеш да отидеш за 1 месец в индийски ашрам. Да почнеш да пееш мантри сурин. Да се отдадеш на целибат и т.н.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 18:28 от Like_Smoke

# 85
Баба казваше: "Където си вадиш хляба, не си вади г*за." Ах, колко е била права...

# 86
Всички са единодушни за напускането на работа,но ти категорично отказваш,е как да ти се помогне в случая?
Била се доказала,смешно изказване,ама...
Не си на 33,нямаш деца,едва ли родителите ти чакат само ти да ги издържаш,ако пък толкова си държеше на работата да беше стояла мирно.
Работа за млади хора има,не е като да няма,ако си толкова ценен кадър,все ще намериш по-добро работно място.
По-горе писаха,пак го повтарям–Не си вади оня работа там където си вадиш хляба!

# 87
Е, аз подсказах вариант как да направи така, че той да напусне, но тя не ме отрази.

Жената не иска решения. Иска признания и утешения, че има и други като нея и че не е единствената голяма бяла птица, хванала се с женен мъж.

# 88
Била съм в подобна ситуация, с разликата че обвързаният колега нямаше деца. Напуснах 2 месеца след като прекратихме отношения и си намерих супер работа. След 6 месеца си намерих и половинка, с който всъщност се бях запознала още докато се занимавах с колегата. Сега ми е смешно, ама младост - глупост.

# 89
Е, аз подсказах вариант как да направи така, че той да напусне, но тя не ме отрази.

Жената не иска решения. Иска признания и утешения, че има и други като нея и че не е единствената голяма бяла птица, хванала се с женен мъж.

Има. Пълно е.
Някои ги уволняват.
Други успяват да разведът мъжЪТ.
Трети не спират само до там.
Четвърти го превръщат в начин на живот.

Обаче за моят не малък жизнен път, офисни любовници, при които поне единият е женен, не оцеляват заедно в офиса. И някак си, доста народ научава, колкото и да си мислят, че добре са се прикрили.

Общи условия

Активация на акаунт