Отношения с обвързан колега

• 17 757
  • 351
  •   1
Отговори
# 225
То в едни теми се пише как сексът е удовоствие за всички правещи го, не било жената "да дава", мъжът "да взима", ама в други веднага проличават истинските настройки като се почне с "евтин, безплатен секс", "използвана/мината" и прочее от репертоара.

Имам племенница и никога не искам да ѝ набивам, че е някаква глупава жертва, от която са се възползвали, ако в дадената ситуация самата тя е имала сексуални желания, реализирала ги е и всичко е било с нейно съгласие. Дайте на кладата, че някоя е поискала някого, станали са нещата, ама после нямало връзка, бил я пренебрегнал, ама той бил женен или нещо друго, което ни изкарва от картинката "секс в щастлива връзка". Не е тя тази във връзка с деца, обещавала вярност, нито е длъжна да опазва женените мъже верни на жените им. Който иска да не изневерява, не го прави.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 18:08 от kakx

# 226
  • София
На мен лично ми се повръща от такива коцкари. И да, има ги навсякъде, но трябва да ги разпознаваш отдалече, и да не им се поддаваш.
Такива, рано или късно си намират майстора.

Абе хич не е сигурно. Но пък все се намират кандидат-майсторки, дето си мислят, че те ще са тези, дето ще му дадат големия урок. А такива просто трябва да ги подминаваш отдалече и толкова.

# 227
Аз също имам дъщеря, доста по-малка, но ако е на възрастта на авторката и изпадне в тази ситуация, ще го смятам за голям личен провал! Ще означава, че не съм я научила да се обича достатъчно.
Извинявам се,  но младо, самостоятелно момиче с хубава работа, да се върже с женен, който да я посещава само за креватни изпълнения си е е голяма прецаквация.
Вместо свободен мъж, с когото да излизат, пътуват  и да се наслаждават заедно на младостта си.
Най-жалко е, че тя страда  и не може да разбере, че дори да и цъфне на вратата с подадена молба за развод, трябва да му бие шута! Тази мъж не става, ама за нищо не става.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 16:50 от Cygnus_i

# 228
То в едни теми се пише как сексът е удовоствие за всички правещи го, не било жената "да дава", мъжът да "взима", ама в други веднага проличават истинските настройки като се почне с "евтин, безплатен секс", "използвана/мината" и прочее от репертоара.

Имам племенница и никога не искам да ѝ набивам, че е някаква глупава жертва, от която са се възползвали, ако в дадената ситуация самата тя е имала сексуални желания, реализирала ги е и всичко е било с нейно съгласие. Дайте на кладата, че някоя е поискала някого, станали са нещата, ама после нямало връзка, бил я пренебрегнал, ама той бил женен или нещо друго, което ни изкарва от картинката "секс в щастлива връзка". Не е тя тази във връзка с деца, обещавала вярност, нито е длъжна да опазва женените мъже верни на жените им. Който иска да не изневерява, не го прави.

Всичко супер, ако този секс не и струва (видимо) страдания, самоизяждане, че и психолог! Пиша го като човек, който далеч не е правил секс само в рамките на щастливи моногамни връзки.

# 229
Коментарите са груби, защото единствения начин да спре да страда е да осъзнае, че този мъж няма чувства към нея и че не става за партньор, дори и да се разведе с жена си.

# 230
  • Sofia
Не съм чела цялата тема и се извинявам ако е коментирано, но ТОЙ как реагира и страда ли от това,че вече не се виждате? Как се държи с теб сега? И спри с психолога особено ако е мъж. Работа в момента не се сменя лесно,криза е,а предполагам,че момичето си харесва работата. Ваши колеги знаят ли за тази връзка? Чувстваш ли е емоционална зависимост към него в момента?

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 18:57 от vaflichka

# 231
Скрит текст:
То в едни теми се пише как сексът е удовоствие за всички правещи го, не било жената "да дава", мъжът да "взима", ама в други веднага проличават истинските настройки като се почне с "евтин, безплатен секс", "използвана/мината" и прочее от репертоара.

Всичко супер, ако този секс не и струва (видимо) страдания, самоизяждане, че и психолог! Пиша го като човек, който далеч не е правил секс само в рамките на щастливи моногамни връзки.

Всичко си има цена и невинаги я знаеш предварително. Като я "плати" сега, ще научи, че този "продукт" не е за нея и толкова. Колкото и да си умен и предвидлив, да взимаш правилните решения, накрая пак може да стигнеш до страдания, самоизяждане и психолог. Това са човешките отношения, няма само хубаво, колкото и да ни се иска и да си мислим, че сме го избрали. Затова и толкова драма, както и направо обиди да се вкарват за мен е излишно. Да се оттърси, в тази ситуация всъщност не тя е прецаканата и най-лесно може да се измъкне, стига да не се хване в някакви ментални капани. Разбирам какво имат предвид и по-резките потребителки, но някои от коментарите са ми много крайни просто.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 18:05 от kakx

# 232
Аз не съм чела всички коментари и сигурно има по-груби от нужното.

Още един урок: когато пишеш във форум с по-възрастни и вероятно преимуществено  омъжени жени с деца, няма как да получиш тонове емпатия Wink

И да  - винаги има риск да стигнеш до проблеми и самоизяждане, въпросът е, че в тази ситуация, където си минал всички граници и при служебно поведение, и при създаване на близост, ясно, че ще има голям шанс да платиш огромна цена.  Авторката е преминала всички граници и сега седи в драмата, а по мое скромно мнение дори е напът да възобнови аферата. Кофти за нея (аз не съм морална полиция и не разглеждам постъпката и през такава призма).

# 233
Ние не знаем той дали няма чувства към авторката, може и да има. Също така не бих могла да изпитвам никакво състрадание или женска солидарност към жена му, защото и за нея не знаем нищо. Мен ми е непонятно защо авторката на 23 години е толкова наивна и защо не си гледа интереса. Мъже много, особено ако си млад.

# 234
Е точно щото е млада и се е влюбила …

# 235
Никой не е наричал авторката "евтина к**рва". Опитахме се да й обясним, че няма нужда да страда по евтин курвар. Дето я използва за един бърз тек в обедната почивка, или след работа, в нейната квартира. И че ако тя нямаше терен, тая тяхната любов хич нямаше да я има. Или щеше да е съгласна да я опъва на задната седалка на колата, щото си споделяли... И че такива, със жена и две малки деца, които заграждат месеци наред млади колежки, са пълни боклуци, а не идеалния партньор. И че като е психически неуравновесена, чак ходи на психолог, да не се захваща със женени, тая работа е за друг тип жени. Кой разбрал, разбрал

# 236
То в едни теми се пише как сексът е удовоствие за всички правещи го, не било жената "да дава", мъжът "да взима", ама в други веднага проличават истинските настройки като се почне с "евтин, безплатен секс", "използвана/мината" и прочее от репертоара.

Аз нищо такова не прочетох. Това е твоя интерпретация.

Тези, които споменаха евтиния секс, изобщо нямаха предвид „евтина курва“, както фенките ѝ го разбрахте, а това, че въпросният любовчия си е търсил точно евтин секс. Да чука, без да плаща за нищо – нито подаръци, нито хотелски стаи, нищо. Което го прави още по-жалък.
Вярно, не ощетява жена си и децата си, но това не е оправдание, че е стиснат тарикат, нито го прави по-пухкав и бял.

# 237
А върха на сладоледа ще бъде да започне да сваля следващата колежка.
И тогава драмата ще е още по- пълна.
И който смята, че секса е безплатен, браво.
Аз струвам повече и съм получавала винаги повече.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 18:57 от happy doc

# 238
Аз лично няма да се учудя, ако има още няколко паралелни. Такива играчи не тъкат само на един стан.

# 239
Айде сега и фенки ни изкарахте някои потребителки.

Добре, да кажем, че съм интерпретирала грешно и не съм разбрала какво пишете. А може и да съм разбрала и пак да съм несъгласна, но за дискусията и авторката няма значение, каквото исках, написах и отбелязах по темата, пък всеки да си разбира и отбира.

Общи условия

Активация на акаунт