АПРИЛСКИТЕ мишлета със навирени нослета чакат снежеца

• 9 226
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аги, страхотно кремче правят с аптеката до нашите - оправи не едно дупе с подобни пъпчици! А Бочко сигурно имаш - мажи с него сега!

Неможах да намеря на 4-ти километър страница, а там се намираше поне преди психиатрията - НИИНП – 4 - ти километър София !

# 31
Е, късно е вече, Вени. Моята отмяна се завърна от работа. Няняняняняяяя  Mr. Green

Аз вече съм в релакс. Смятам скоро да изглеждам ето [img=https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png]http://така[/img]

Ами днес нещо наистина му става на тоя форум, една свястна картинка не мога да публикувам. Това е нещото, което исках да не показвам, а само да дам линк към него. Та значи това съм аз след час:

# 32
Цачка, душа, казвай моля те,, моля теееееееееееееееееее Hug още бебе ли ще има Grinning

# 33
и аз това питах ама никакъв отговор  Crossing Arms
Аги Бочко ще помогне
Нашия като беше с Т не сме го къпали
ех Наде спряха ни не се сърди човечето и сега не мога да те бия  smile3534
отивам да оправяме детето

# 34
няма беееееееееееееееее
аз съм със спирала Mr. Green
ще ставам кръстница - демек ако е момиченце - стискайте палци да е така - имат си вече момченце - аз му измислих името!
едно от нашите момиченца-априлчета се казва така и на бременелката много й хареса bowuu и ми е обещала та за това се кефя
тя милата не може още да се израдва на бъдещото човече - драйфус на посоки и др фактори ама аз се радвам за трима Laughing припкам около нея и много я обгрижвам
не казвам обаче коя е, и кое е именцето
живот и здраве края на август или началото на септември ще има новина Sunglasses

# 35
Аги, освен съвета на юлчето, мазни с Бочко, дано помогне  бързо  Hug

Цвети, Яна няма Т, но вчера беше доста зле и не я къпахме, обаче днес мисля да си я изкъпем, поти се през деня, омазана е с всякакви сиропи ooooh! Ако има Т не го къпи, според мен.

Добре дошли на новите майки  bouquet

Вече 30 часа Яна не е яла нищо, вода само пие. Не я и насилвам. Но има много храчки. Някакви идеи как да ги изкара? Не може да ги изплюе, да се изхрачи. Бърках й в гърлото да повърне, ама не иска...ужас, как си мъча детето само Embarassed

Еее, Наде, браво за гърнето. Аз още не мога да я науча.

Цачка, верно, че беше със спирала. Аз точно се израдвах Grinning

# 36
Нуни, Дени като имаше храчки и явно вече му пречеха много се научи сам да си ги повръща

# 37
Петя, ама ако ти се губи, все ще намериме и друга игра бе, душа  smile3533 fight

# 38
Нуни, то това на нас ни помогна за суха кашлица, а лекарката ни го изписа за хрема принципно, но можеш да пробваш, ако желаеш - мехлем Пулмекс бебе за мазане на гърдичките, съдържа разни етерични масла, за бебета над 6 месеца е. Маже се гръбчето и гърдичките, без сърдечната област. Загряващо е действието. Питай си педито дали може и има сми да го ползваш.

За втечняване на храчките - колкото се може повече течности / вода. Въздухът в стаята трябва да е влажен.
Гушкаме ви и ви цункаме силно и се надяваме да се оправите бързо.

# 39
Здравейте!

Ексче, мерси за темичката, страхотна е!   bouquet

Добре дошли на didi_demi и Didy   bouquet
Didy, на въпроса ти- при нас не е имало такива симптоми при никненето на зъбките, повече си мисля, че е грип, нали върлува такъв в Бг в момента. Има и други априлчета болнички, да оздравяват бързо, твоят Павел също.

Леси, аз я оставям да се занимава сама през повечето време, то иначе нищо няма да мога да свърша, тя не спи много през деня. Да оздравявате бързо  Hug

Браво на Калоян на Деската   bouquet

Честито на месечковците!   bouquet   bouquet   bouquet

Да оставите и за мен място в автобуса за психото моля  hahaha
Понякога направо имам чуството, че съм на предела на силите си и не мога повече, направо ще се побъркам, но добре че бързо ми минава, то хич не било лесно да се гледа дете, а то сега започва....

Благодаря за стискането на палци за къщата, дано скоро се похваля. Ще я купуваме на изплащане и скоро мисля да започвам работа  .Ванче, пожелавам и на вас скоро да се сдобиете с нов дом    Hug

Цачи, специални поздрави и да нагушиш малкия Дени от нас! Хайде де, кажи кое е името  на момиченцето което си избрала, няма да ни караш да чакаме до август сега  Wink

# 40
Добро утро Hug
Хайде слагам кафенцето и ви чакам

Честито днес на Скарлет-Елизабет и на Юлката newsm51 smile3525
Аз днес съм на линия от ранни зори, вече успях да сготвя и изчистя Simple Smile
Кало тази нощ се будеше през 2 часа, ама аз го взимах при нас в леглото и той докато яде и се успива и аз преспивах, та сега се чувствам наспала се, ама и снощи заспах рано, рано още в 10 и нещо Embarassed
ааа щях и на Леси да отговоря - оставям го да играе сам, ама той рядко стои без да дойде при мен да започне да се изправя на стола ми или на бюрото и да се опитва да ми дърпа клавиатурата .... (аз го оставям предимно за да работя, ама рядко ми се отдава докато е буден). Ето и сега пак обиколи стаята и пак е при мен Laughing

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 09:39 от десито

# 41
  • 2 етажа над тавана
Деска, възползвам се от кафенцето, сипвай едно голямо!

Честито на месечничетата ни - Скарлет-Елизабет, Юлката и Георги!
  bouquet

Влизам набързо да се оплача, че вчера нещо ми стана с форума и не можех да пиша, но съм чела поне. Сега чакам свеки да дойде и почвам голямото разхвърляне.

# 42
  • София
Добро утро и от нас! И ние спахме добре, защото си го взимах и си го кърмех - немога повече да го мъча и мене си да мъча!

Аз също го оставям сам да се занимава - в момента пълзи нагоре-надолу и си вози проходилката.

# 43
Добро утро! И аз се присъединявам към пиенето на кафенце.

Мерси за пожеланията Heart Eyes, честито и на Георги и Юлката!     bouquet  bouquet  bouquet
Ето е и почерпката:

# 44
  • София
Добро утро!

Да се похваля-Соня вече пълзи  bowuuмного и се радвам. Изправя се на опора само до колене.

И аз я оставям сама да се занимава, но не става за повече от 20 мин. Идва при мен и почва да ме дърпа. Най-често я слагам в проходилката и идава д апростира с мен, седи  вкухнята докато правя нещо или разтребвам.Но и аз установих, че  е най-спокойна на земята. вчеар седя седнала 40 мин. и си игра с играчките без гък да каже. Абе на моменти е.

Днес ще ги извеждате ли? Не мога да го разбера какво е времето.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт