Добрич в радостни игри, чака сняг да завали (20)

• 18 374
  • 270
  •   1
Отговори
# 30
Привет Hug
Аз съм била злоядо дете - но вече като по-голяма ,3-4 годишна.Отначало са ме "подкупвали" и залъгвали с какво ли не,но после са ме оставили сама да решавам какво и кога да ямИмало е ефект,но май това си е нож с две остриета.Опитай Thinking

# 31
здравейте
за кърменето и аз съм много "за"ако не ме хапеше умишлено малкия щях да продължавам да го кърмя.Сега сме в процес на отбиване,и ми е много мъчно защото за мен си беше емоция да кърмя.

# 32
Момичета,извинявам се,че така нахлувам в темата,но става дума за едно 3-годишно момиченце от нашия град,което се нуждае от спешна помощ...
Идеята ми е,че е добре да се разпространи между повече хора в града ни...Аз ще ангажирам и моите близки.Дано и Ивет има шанса да изживее детството си като другите деца!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=160118.msg3107666#msg3107666

# 33
HEBMEHTE, защо така  baby , а не така  breastfeeding?
Ние все още сме си така(2- ра картинка)- за информация, с изключение на размера на чашката Mr. Green.
Аз съм си известна тука с убежденията си за кърмене преди всичко, да знаеш! Wink
Божееееееееее   гледай само с една погрешна картинка каква тема захванахте... smile3533
mimi_kir  спокойно бе...аз също съм привърженик на кърменето...просто в бързината съм избрала грешната мама Blush Blush Blush.....според мен си е голямо удобство.....не само финансово.Не мога да си представя да ставам посред нощите да приготвям шишета smile3511 ....и даже съчувствам на мамите на които им се налага специално заради това нощтно ставане.....както и да е...моля се да имам по дълго време кърма...... Praynig
..И бих искала да ви попитам....какво мислите за по късното захранване??? newsm78...т.е. някъде към шестия месец??? newsm78
niara Искрено съчувствам на това детенце,направо настрахнах когато прочетох.........надявам се родителите и да могат да саберат парите ...и се оправи:pray: Praynig Praynig..
Айде за сега...лека вечер на всички!!!

# 34
  • гр.Добрич
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН А ДИДИ-ДЕМИ!!!  nbirthday

Тука е така, като хванем една тема и всички трябва да се изкажат, иначе как ще напълним страничката. Едни цици цяла тема направиха. Laughing Няма само за болести да си говорим.

# 35
  • Емаесесаесесапипиа
..И бих искала да ви попитам....какво мислите за по късното захранване??? newsm78...т.е. някъде към шестия месец??? newsm78
[b

Аз захраних дъщеря си на шест навършени месеца. До тогава преживяваше само на кърма (а аз видимо нямах голямо изобилие от такава, в смисъл, че не можех да изцедя повече от 10 мл) и пак наддаваше по норма. Изследванията на шестия месец показаха леко нисък хемоглобин (мисля че 98 беше). После изследванията от 1 година бяха съвсем в норма, така че явно е наваксала. Яденето на пюрета за нея беше удоволстви, сравниние със сина ми, който тъпчехме с пюрета от втория месец... съвсем друго е да храниш голямо, активно и седящо спокойно на столчето бебе, при това много любопитно за нова храна.
Честно казано този път мисля да захраня по-рано (към 4-5 навършени), именно заради хемоглобина.

Аз също нещо май се разболявам и направо ми се плаче... Точно аз да донеса зараза вкъщи. Гълтам оксилококциум, дано ми се размине бързо и да е само временно неразположение. От няколко години насам грипът все ме прескача, та точно тази ли ще вземе да ме удари, да му се невиди  #Cussing out

# 36
  • Емаесесаесесапипиа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДИ!!!

Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам!
Дано бързо оздравее каката и стискам палци да ти е останало поне малко настроение за празнуване!

# 37
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДИ!
МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И ЩАСТИЕ!

# 38
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА didi_demi !
ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!

fapua , дръж се! Никакво разболяване! Naughty

Ние у нас само си предаваме бацилите. Малката е добре, но сега ние грипясахме. На крак го караме, както винаги, само със сополи и болки в ставите.
Хайде, гонете болестите! Няма да им се даваме, я! Grinning

# 39
честит рожден ден Диди_Деми-много здраве и щастие на теб и цялото ти семейство!  bouquet

# 40
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА didi_demi !!!!!!!!!Многго здраве,щастие,късмет и любов!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Добро утро.Малката още спи/как така/и поне тази сутрин май ще си изпия кафето спокойно Whistling
ох,много болни и малки и големи.Дано поне леко да минава и да заминава тоя грип. Praynig
Гледам сте обсъждали кърменето,за което съм също ЗА.Незнам за удобство,ама за мен си беше голяма емоция,леле колкко ми беше мило,ех,ще ми останат прекрасни спомени Heart Eyes Heart EyesСъщо така подкрепям късното захранване.Рая я захраних обаче преди 6-тия месец,макар,че май пак след 6-тия започна да си кусва както трябва.
Какво правите по цял ден ,ммомичета?????? newsm78Не е работа....

# 41
Добро утро
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДИПожелавам ти много здраве,щастие,любов,късмет,много да те слушат малките та и таткото покрай тях.И всичко което си пожелаеш от сърце ти пожелавам да се сбъдне

# 42
Диди, честит рожден ден! Да си жива и здрава, обградена от много любов!

# 43
Добро утро и от мен!!!:bdballoon:
Честит рожден ден Дидка!!!

Пожелавам ти да си здрава,щастлива и все така мила!!!
Нека всичкото добро на земята ти се стовари на главата!!!
Нека болест никога в семейството ти не припари!!!
...Целувки... Kissing Heart lovekiss Kissing Heart
...на всички останали благодаря  за инфото относно кърменето...аз също смятам някъде към 5-6 да започна...стига разбира се да имам кърма... newsm17....
..та така....айде...лек Ви ден на всички !!!...и само положителни емоции newsm53

# 44
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИДИ!!!!

Пожелавам ти много здраве, защото на всекиго е нужно, много щастие  и любов с любия човек и много радостни моменти.C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures\Sample Pictures\Water lilies.jpg

Общи условия

Активация на акаунт