КАУФЛАНД - тема 68

• 65 787
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
В нашият филиал Сифия на ул."Скопие " влязох към 16,30 ч и беше много спокойно. 
Отново там пазарувам винаги след работа към 20 - 21ч и никога не е било да не чакам опашка.

# 706
И при нас не беше лудница, но си имаше хора. Взех олио, яйца, майонеза и портокали.
На всичкото отгоре на касата след мен се нареди уникално нагло бабе, което, след като не успя да ме пререди, започна да обижда, после се навря да ми шепти на уше, че била психолог и провеждала психологически есперимент, а накрая само цъкаше с език уж възмутена. Така бях подпалила, че виках охраната, а охраната взе да се вайка, че ако намеся и управител, на бабката щели да и забранят да влиза в магазина. Чудя се да занимавам ли централата с оплакване. Не ми се ще да навличам проблеми на охранителите.

# 707
Централата не могат да ти помогнат. Проблемът е бил моментен и е трябвало на място да го решите. Според мен.

# 708
Някъде в сайта има ли го черно на бяло написан срока за връщане на хранителен продукт. Открих само за електроуреди 30дни, но за хранителните нищо не е уточнено.

# 709
Хранителни с проблем ли? По каква причина ще връщаш?

# 710
Не с проблем, просто съм объркали вида. Взела съм двуцветен (вместо само шоколадов) течен шоколад от 1кг без да искам и след 1 седмица видях. Но не е отварян.

# 711
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/klientski-obeshtaniya.html
полето Лесна замяна: Без проблем ще заменим продукта или ще ви върнем парите срещу представяне на касова бележка. Замяната на електроуреди се извършва в срок до 30 дни от закупуването им.

# 712
При мое запитване ми бяха отговорили, че хранителни продукти могат да се върнат на информация след касова зона, но непосредствено след закупуването им, а не на следващия ден.

Иначе аз вчера влязох само за едни батерии и излязох със седемдесет лв сметка! И без батериите, които исках! Но имаше доста намалени неща, как да не вземе човек 😅

# 713
  • Карлово
При мое запитване ми бяха отговорили, че хранителни продукти могат да се върнат на информация след касова зона, но непосредствено след закупуването им, а не на следващия ден.

Иначе аз вчера влязох само за едни батерии и излязох със седемдесет лв сметка! И без батериите, които исках! Но имаше доста намалени неща, как да не вземе човек 😅
След твоя пост си казах: "Ох, добре че не ходих до Кауфланд!"
Нищо не ми трябва, пълен е хладилника, но аз кълва ли кълва на намалени неща.

# 714
Снощи влязохме в един КФ и останах приятно изненадана колко е спокойно вечер (след 20ч).
С талона за РД накупих бонбони, на всички кутии отчете отстъпка 😁 Чудя се кога ще се усетят или не им е проблем.
Бонбоните ,от един и същи вид ли трябва да са ?

# 715
Не. Трябва да са тяхна марка.

# 716
  • оттам, откъдето започва България
В купона са посочени бонбоните, които могат да се купят.

# 717
Натрупаните точки по картата дали ще се занулят в края на годината?

# 718
  • София
Натрупаните точки по картата дали ще се занулят в края на годината?
Вероятно не, аз тази година не съм пазарувал в Кауфланд, а точките ми стоят. Натрупани са миналата година.

# 719
Здравейте! Подарявам

Общи условия

Активация на акаунт