ФЕВРУАРИ наближава, бебче все по-силно шава!

• 11 339
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Wish, не се притеснявай и аз имам същия проблем. На един преглед измериха бебчо 3002 грама и след една седмица 2590 грама. Бях много шашната, но реших че тези измервания не са много реални. Реших повече да не ги мисля грамовете и да си хапвам сиренце, месце и т.н.  Да не говорим, че самите ехографи са различни.

На човек като му дойде термина според последен мензис нали трябва да отиде в болницата и там до 5 дни да роди...?

# 91

На човек като му дойде термина според последен мензис нали трябва да отиде в болницата и там до 5 дни да роди...?

Хм това е интересно - май не е съвсем така. Ако пренасяш , ходиш всеки ден да ти мерят тоновете на бебчо, но май до 7 дни след термин не те приемат в болница. За след това не знам ...

# 92
Да, и аз мисля, че след термина изчакват 7 - до 10 дни преди да решат да предизвикат раждането. А и аз съм от отбора с дребните бебета. Всеки път ми казват, че си отговаря на термина по размер, но като занм , че ехографа дава отклонения незнам защо са толко сигурни. Ще се изненадам ако се роди на термин, де. Само ме успокоява, че като е по-дребно, по-лесно сте се роди. Пък и то дали е едро или дребно няма никакво значение май. Само трябва да е над 2500 доколкото знам.

# 93
Привет от мен мамчета!
Да ви се похваля - най-сетне си имам интернет вкъщи Simple Smile
И да се оплача - чувствам се много зле! Зверски ми се гади - вчера по-малко, но днес от обяд ужасно много. Повърнах веднъж и ми олекна за половин час, но сега пак ми се гади. Много ми е отпаднало и ми се струва, че имам висока температура, но всъщност нямам. Дали е някакъв вирус? Дано само не е нещо още по-лошо Cry  Май и други се оплакваха скоро от гадене - мина ли ви? Разбрахте ли от какво се оказа?

# 94
Яс,то4но преди малко 4етох в един руски сайт,4е повръщане + треска може да е признак за скорошно раждане...Така 4е...споко...защо не си "вземеш" една баня? Хем ще те отпусне,хем ще се освежиш поне малко?

# 95
Рени,стискам палци и утре ще се моля за тебе!Не се притесняваи всичко минава много бързо-при мене от момента в който започнаха да ме режат и момента в който ме зашиха минаха точно 55мин.Хайде чакаме добрите вести!
Wish,въобще не се притеснявай,килограмите не са толкова от значение-най-важно е до колко са развити органите на бебо,а колкото по-близко до термин спрямо менструацията,толкова по-добре!
jas.min-това което пише pepeliashka аз също съм го чувала Grinning.
Хайде лека вечер на всички Laughing

# 96
  • София
Привет и от мен,
И на мен ми се гади напоследък много след хранене. Чувствам едно парене в стомаха, киселини и ми е лошо. Особено когато полегна след хранене и най-вече вечер и през ноща. В такъв случай пия талцид и той ми помага. Иначе и аз се чувствам отпаднала тези дни, но се надявам да е от бременността.

# 97
    Здравейте момичета, и аз да попиша малко. Много се вълнувам защото ще се местим в двустаен на 10ти февр. а пък термина ми е на 23ти и си мисля че може и да родя преди това. Някой знае ли някаква статистика за първескини кога е най- вероятно да родят спрямо термина. Все си мисля че две седмици преди термин е много вероятно newsm78. А пък така ми се иска да родя когато вече сме си в новия апартамент. Притеснявам се и че може да зараждам точно когато е местенето и тогава незнам мъжът ми как ще се справи /защото плануваме да е с мене по време на раждането и след това/.
     А пък тука гледат само два пъти на видеозон през цялата бременност и тонове не мерят, само пулс, а за разкритие проверяват чак от 38мата седмица Sad. На вас гледам ви говорят и за зрялост на плацента и колко е голямо бебето, а аз нещо съм в голямо недоумение и се изнервям така.
    А между другото един симптом за скорошно раждане, който струва ми се не е е споменаван е слизането на бебето надолу в таза. Корема изглежда като паднал по надолу и тогава значи наближава събитието.
    Май много разпокъсано пиша ама нещо не ми върви гладко мисълта.

# 98
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
и аз днес от следобяд се чувствам доста изморена, без да съм чистила или правила кой знае какво. само изгладих дрешките за бебче и даже реших с какво ще го облечем на изписването  baby_neutral. да ви се похваля че купих днес столче за кола на Бертони. много е хубаво и се надявам да върши добра работа.
wish, да ти кажа изобщо да не се притесняваш какво ти е казал док за големината на бебо. моя приятелка също и бяха казали, че бебето ще е малко под 3 кг, а тя роди 3700. така че да видиш колко може да грешат. а щом и пола в 7-ия месец не могат да познаят да видиш за какво става въпрос. така че не се притеснявай изобщо. бебето ще си е нормално Hug

# 99
Нинка, pepeliashka, ще имам едно наум Wink Е, все се надявах, че предвестника за раждането ще е по-продуктивен - например инстинкта за гнездене (определено няма да е лошо да се поизчисти вкъщи...)  Ренка, стискам палци всичко да мине леко и да си гушнеш скоро сладките мъничета!
joji, доколкото съм чувала при първескини коремът може да се смъкне дори до 20ина дни преди раждане. При второ и следващо обикновено било доста по-кратък промеждутък и е по-сигурен знак за наближилото раждане. А за местенето ви - и да го мислиш, и да не го мислиш - Божа работа. Статистиката едва ли ще ти помогне или успокои. Но не го мисли - ако имате възможност по-добре поизбързайте с преместването, но ако не - нямаш избор. Стискам палци да се подредят добре събитията Simple Smile

# 100
     Здравейте Simple Smile

Да се включа и аз. И аз знам че когато корема ти се смъкне ниско долу значи бебо е тръгнало да излиза Simple Smile, чувала съм и за тежестта в ануса и влагалището, че също било признак за раждане Simple Smile Успех желая на всички с признаци за скорошно раждане и на останалите също де Simple Smile
Rene rs стискам палци всичко да мине добре и чакаме хубави новинки
Аз да ви кажа за мойта бебка, днес с мъжа ми ходихме пак за сведния / е ние всеки ден ходим де ама аз да си кажа /  и ни казаха, че от вчера малката Яни е без апарат, а с кислород още е в кувиоз, но имаме напредък в опрвянето, за което много се радваме всички вкъщи.Пуснаха ни да я видиме през един балкон отвън - не сме влизали вътре, заради грипа.Таткото я видя за първи път днес и е много щастлив Hug.Общо взето това е Моля се на Господ да се възстановява по - бързичко, защото вече не издържам искам да си я гушкам и цункам, но знам, че и този момент ще доиде с Божията помощ  Praynig Praynig Praynig
Май пак се поовлякох.
Лека и спокойна вечер на всички ви  newsm51

# 101
  • София
galq86 , какви хубави новини  Simple Smile Скоро и двамата ще си гушнете бебка  Heart Eyes
А това за тежестта в ануса и влагалището ако е вярно- значи ми е наближило...вчера не се спрях, а днес едва отидох до магазина и изкачих стъпалата до четвъртия етаж след това  Shocked

# 102
  • София
Галя,
много се радвам че бебка е почнала да се оправя. значи скоро ще си бъде вкъщи при мама и тати Simple Smile. пиши като дойде момента да си я вземете.
при мен пък още няма никакви признаци за наближаващо раждане. чудя се кога ли ще започнат. още не съм се притеснила де, но сигурно и това ще стане към края на седмицата, ако и дотогава няма симптоми.
желая приятна вечер на всички  Hug

# 103
Здравейте момичета ,
Рене , ще стискаме палци и ще се молим всичко да е наред и да мине като по вода.  Hug
Моя прилив на енергия не спира и днес. Времето макар и хладно днес беше слънчево и след вчерашното чистене и подреждане на къщата днес цял ден като изтървано куче обикалям улиците. От десет сутринта до преди малко, даже имам мускулна треска на много странно место, мускулите под корема и вътрешната страна на бедрата от обикаляне, но се чувствам много по-добре така от колкото като си стоя цял ден в къщи.

Wish, не се тревожи излишно всичко ще е наред, все пак както и други са писали важното, че бебчо е развит като седмици, а това, че казват  бил малък може пък и да бъркат. Според мене всичко ще е наред. Важното да е 2500 поне пък това, че е малък значи ще е по-фин и нежен.

На мен до скоро също ми ставаше лошо и ми се повдигаше,но отмина и  сега това се смени с разстройство и малко по силни болки в кръста.

Joji, тук в Шумен също никой, не е мерил колко е голям бебо, нито тонове мерят, нито зрялост на плацента. Само пулса слушат на бебето с фуния, мерят обиколка на корем, кръвно и кг. Но мене ми стига, че си го усещам да ритка и да мисля позитивно, че всичко ще е наред.
galq86 , супер много се радвам за бебка, пожелавам по-скоро да си я приберете в къщи.  Praynig Praynig Praynig
Май доста се поувлякох. Лека вечер на всички от мен.   bouquet

# 104
Галя това е една прекрасна новина!Стискам палци бързо да се до стабилизирате и скоро да сте си в къщи! Praynig
Аз сложих снимки в албума на моето малко съкровище.

Общи условия

Активация на акаунт