Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 452
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Брей, че и скъпи тези пръчки 😂
Но виждам чудеса правят 😃
Зачетох се в коментарите на  Taichi за ония лафове с крака. С глас се смях на някои : гайс незнам за корема, но аз не си усещам краката 😂😂😂
Долче да при мама и татко е най-добре. Всички свикнахме. Даже ще ми липсват като решат да си ходят 😃

# 106
е, малко трудно се ходи първите дни Simple Smile
изненадващо постоянна съм
не знам дали в тази тема го пуснахте тоя клип https://www.youtube.com/watch?v=5mGeQKc97h0&list=PLKwNQh0w8YvKzO … y_XGlBF3uwgkC4rH7
но и от него утре ще ме боли всичко

пръчката е супер, масажист ще търся Laughing
нани, голямо попадение е този канал, благодаря ти Hands PrayHands PrayHands Pray
и няколко други пробвах днес, много лесни изглеждат, ама не бяха

преди шест месеца скъсах сухожилие на рамото и нищо не можех да спортувам, днес пот и сълзи се ляха,
но съм си направила програма и ще се спортува, няма начин, боли ме кръста
и обръча трябва да наместя

две неща ме мързи да направя: да се закарам във фитнеса и да започна да тичам, и да отида да си пусна изследвания
засега съм записала пълни щитовидна, инсулин, глюкоза, кортизол, Б12

на Bria пържолката много вкусна, тази седмица и аз на прасе

# 107
Кестените и хинап едва ли са препоръчителни за нашият режим ,нали? Донесоха ми едни добри количества.....
Много ги обичам , миналата година се въздържах , но сега ...

# 108
  • В центъра на моретата
Guasha Wood Stick има и в Алиекспрес https://www.aliexpress.com/w/wholesale-Guasha-Wood-Stick.html?ca … 0o.best.1000002.0

# 109
Тайчи ми стана любимо на мен
Много хубави упражнения. Някак ме ободряват дори.
Дали няма да има някое с поразителен ефект и върху целулита освен с тая сопа😂

# 110
Здравейте!Може ли коментар на тези изследвания.

# 111
Кестените и хинап едва ли са препоръчителни за нашият режим ,нали? Донесоха ми едни добри количества.....
Много ги обичам , миналата година се въздържах , но сега ...

Ако се храниш наистина кето и ти влизат в дневните параметри за въглехидрати...
Аз днес ще правя гарнитура брюкселско зеле с бекон и кестени, че имам сварени и замразени от миналата година. Ще сложа около 10 бр, и това ще е разпределено в 4 порции.

# 112
  • на острова на мечтите
Nati, Ами в Тедескания всичко е по-еФтино. Ако го поръчам оттам обаче ще платя пътните на всяко топче поотделно 😥 Талианците са обирджии. Ама това е.Поръчах си една опаковка Амино Форт от Дания, не е за мен, струва 19 евро, превозът 18€. тежи 250 гр. За пръчката ще ми теглят една яка сметка, та ...  Засега си извадих от шкафа антицелулитни масажор. Има си няколко наконечника, ще видим докога ще го ползвам де.
Днес хамбургери. Нещо няма апетит. Ще взема да се занимавам малко а тайчи.
Приятен следобяд.

# 113
Иначе тайчи аретеус нещата, които ги дава не са баш тай чи.
Но другия си е тай чи.

Данилу, ето и на бг
https://www.youtube.com/@user-pi5xm3is7v
Много уроци има, обяснява. Малко е трудничко, но съм се потила като прасе на три часа тренировка като ходех, а нещата са бавни.

Ето и чигун
https://www.youtube.com/watch?v=ZdRX9jyB-ek
16 двигателни упражнения

Ето и книгите, там е обяснено много подробно, защото от клипа не се разбира.
Аз и тях ще почвам, колкото мога ги правя като почивам, но книгата още не съм почнала.

https://dox.abv.bg/download?id=16f8583b96
книгите

# 114
  • на острова на мечтите
Елора, аз и на немски вдявам, малко английски, този момък в Инстаграм показва упражнения със субтитри на руски. Италианският ми е почти втори език. Защо ми ги пращаш на български? Мерси все пак!
Мен мързелът ме мъчи. Иначе си имам всички такъми, йога постелка с анти пързаляща се хавлийка, ама не мога да се организирам и туй то.

# 115
Ми аз български език знам, такива имам Joy
Ако искаш, когато можеш. Хубави са.
Упражненията ги има на клипа, но при неразбиране е хубаво да се прочетат най-добре.
Не задължавам, просто предлагам.
Аз гледах клипа няколко пъти и правех като не пушех.
Ще метна и око на книгата, защото озвучаването е лошо и много не вдявам на някои места.

# 116
Аз хапвам кестени, ама по 2-3 и то с мръвка покрай тях. Гледам да не се оливам.

# 117
Аз бях с покъртителна мускулна треска, след вчерашното ходене и най-вече след "молитвеното" тай чи упражнение в неделя вечерта (защото от ходене досега чак такава мускулна треска не съм имала).😆 Ама реших да го правя над 3, към 4 минути. Ами, доста е ефективно!😃 Големият зор беше, докато се раздвижа, вече е в пъти по-добре. Иначе имах по-лека мускулна треска и на гърба, раменете, зад врата, което не очаквах...🙂
Днес си приготвих много интересна манджичка🥰- нещо средно между "ризото" и "оризова" супа с телешки бургер, свински гърди с кост и кожа, сметана, малко праз и бамбукови пръчици. "Оризът" беше от карфиол, разбира се!😃 Подлютих с лют червен пипер и с черен пипер и се получи много вкусно:
Скрит текст:

Като го разбърках с месото, почти изглеждаше като ризото, една идея повече течност имаше.🙂
Пак беше ястие "всичко в един съд"- първо месото и бургера директно от фризера в малко вода и мас, накрая добавих и останалите неща да се задушат под капак, разбърках няколко пъти. Нарязах месото и бургера и смесих. Карфиолът съм си го подготвила от вчера, сега само взимам от една кутия.😃 Ще си сложа и в пликчета във фризера, за да си имам и там "ориз".😁
Кестени не съм яла от 2 или 3 години вероятно. Иначе обичам...😔

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 21:37 от dolce miele

# 118
Кестените ще опитам да ги облека с някакъв протеин  например пилешко и след тях гимнастика или клекове.

# 119
Ох, само патица с кестени ми е в главата сега...

Общи условия

Активация на акаунт