Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Мануна,
Скрит текст:
аз съвсем буквално си ги представих "облечени" кестените.😁 На рулца от месо, кестените като плънка с малко натрошени лешници, а отгоре всичко обвито и с бекон...😅

# 121
Любимо пиле със сос от кестени, масло, може малко бяло вино, мащерка. Плътност и аромат придават на соса тези любими кестени. 🥰

# 122
Не са чак чудовищни като съдържание на вгх кестените, мислех, че съдържат много повече:

Може би по някакъв повод бих използвала малко кестени за повече плътност на някой сос (и да ми се вписват в планираните макроси за деня, разбира се).

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 23:04 от dolce miele

# 123
Аз откакто щях да откача една фурна повече не съм.пробвала да си пека кестени😂
Така и не съм ги пробвала.
Елора запаметявам си ги всичките. Мен са ми страшно приятни и интерес на същевременно тези тай чи. Мм вика новата ти зарибявка😂

# 124
  • на острова на мечтите
По пътя за в къщи продават надвечер печени кестени. Преди ми харесваха много. От две години ги обичам варени. Не че си падам много де. На Етна има огромни кестени. Ходили сме да събираме преди години с приятели. Повече заради разходката.
И сурови са вкусни.
Лесно се пекат. Само трябва да се цепнат върху издутата част.

# 125
В семейството ми основно ги консумираме варени и готвени с пилешко. Има кестенови гори около селото на баба ми и съм израснала с този вкус.
Благодаря за идейте и подкрепата.

# 126
Аз хич не си падам по кестени.

# 127
Никога не съм яла кестени. Това което съм виждала, ми прилича на картоф. По съдържание на ВХ май са близки. Аз съм пас.

# 128
Аз кестени съм яла изключително рядко по принцип. Това не ми е пречило да ми харесват на вкус (но аз бих могла да ям почти всякакви храни и да ми харесват).🙂 Просто рядко сме купували кестени, а и не е имало кой да ни носи.
Nevermoresleep, всъщност...картофите /варени или печени, без добавена мазнина/ Cronometer ми ги показва с малко по-малко вгх от кестените- между 15,5 и 20 грама вгх за 100 грама (а кестените с 23,6 грама вгх)...При мен разликата е, че от картофите можех да изям по-голямо количество, отколкото от кестените. А да не говорим че картофите се намират с лекота целогодишно...🙂

# 129
Не знам за количествата, както писах, не съм яла никога, но според съдържанието на ВХ не мисля, че са част от нашето хранене. Освен вкус, друго с какво допринасят? Ако се консумират на фона на НВВМХ, трябва да се третират като изключение по мое мнение.

# 130
Миналата година бях купила някакви френски, варени, вакуумирани, в темата питах, каза ми се йок. Изчакаха в хладилника непокътнати, докато ги изхвърлих. На мен и тиква ми е абсолютно забранена, а как обичам 🐷.
Я кажете 107 ставаници от офис стол за сканиране, със съответното сядане, брои ли се за полуклекове 😀.
Изпотих сЪ 🤕

# 131
tays, то си е направо Тай клеЧи това!

# 132
Ако се консумират на фона на НВВМХ, трябва да се третират като изключение по мое мнение.
Абсолютно, това е и моето мнение за кестените. Не съм писала, че са режимна храна.🙂 Аз самата не съм яла кестени от поне 2-3 години, като последния път, когато се случи, изядох два броя...
tays, то си е направо Тай клеЧи това!
😅
Тайс, 🤗

# 133
Брои се Таис, брои се Joy
А щом си се изпотила, значи се брои.
Утре 200 тай клеч да направиш.

# 134
Хелоооу, гърлзззз! Аз също тренирах сутринта, но ще направя още малко Тайчи, ако останат сили и енергия после.
Тайси, всяко движение е +, можеш да правиш дори седнала упражнения като стягаш, задържаш и отпускаш корем, дупе и т.н. Ей тук, ако имаш още по-голяма мотивация за офиса Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=jUjEceBj2tw
Нямам с какво да се похваля, 1кг нагоре-надолу варира, като при Бриа. Днес поне се чувствам човек, защото снощи спах добре.
Кестените не са за наяждане и преяждане при НВХ, а за глезене с 1-2 или за аромат в яденето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт