Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 631
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте аз имам успех свалих 1 кг
Корема ми е наполовин или тялото ми изглежда по - добре по- хармонично.
Предполагам
Резултат от фитнеса, басейна и спа процедурите( сауна и парна баня)
Шоколадите дето ги купих не съм ги пипнала, толкова много искам да вляза във форма! Краката пи малко ме болят така че ще подновя тренировките отново.
Правя фастове и вечер ям само - ОМАД

# 406
Бриа, супер!🙂 Храненето също дава ефект.
Мамуна, какво катерене предишния ден?🤔 Нали знаеш, че в деня преди изследването не трябва да се натоварваш физически?
JoySS, обикновено трудно се свалят килограми с ИР, но не е невъзможно. Начинът на хранене играе голяма роля.
Тайс, не можеш да ме биеш по КЗ след плод!😝

# 407
Мамуна, какво катерене предишния ден?🤔 Нали знаеш, че в деня преди изследването не трябва да се натоварваш физически?
Нямах никаква представа... Мануна с кухата кратуна ходи да катери планини и яде яйце и краставица и фаства 13 часа преди да даде кръв. Т.е. имаме ли фалшиво нисък резултат? Да дишам ли спокойно или да продължавам да тровя живота на семейството с предсмъртни стонове?

JoySS, тука каквото съм била посъветвана, винаги е било от полза. Това с яденето, за да не ти е празен стомаха, е абсолютно глупаво. Има много неща, които всяка от нас е решила че са или не са за нея - фаст, карнивоар, и т.н., но за дъвченето на нещо постоянно мисля, че има единодушие против.

# 408
Аз самата също не усещам нужда да ям постоянно. Започвам сериозно с тренировките и ще следя темата относно правилно хранене. Надявам се да се включа и аз някой ден с положителен резултат!

# 409
Мануна, ами, може и да е повлияло на резултата, трудно е да се каже със сигурност доколко. Но пък си оценила ефекта от планината, яйцата с краставица и фаста.🙂
Но го имай предвид оттук нататък, че 24 ч преди изследване не трябва да прекаляваш с физическите натоварвания.

# 410
Нямах никаква представа... Мануна с кухата кратуна ходи да катери планини и яде яйце и краставица и фаства 13 часа преди да даде кръв. Т.е. имаме ли фалшиво нисък резултат? Да дишам ли спокойно или да продължавам да тровя живота на семейството с предсмъртни стонове?

JoySS, тука каквото съм била посъветвана, винаги е било от полза. Това с яденето, за да не ти е празен стомаха, е абсолютно глупаво. Има много неща, които всяка от нас е решила че са или не са за нея - фаст, карнивоар, и т.н., но за дъвченето на нещо постоянно мисля, че има единодушие против.

Мануна, голям си образ Joy
Аз така първия път, като ме пратиха на профил, и две седмици бях на Яйца, зарзават и глад, и трите ми стойности на кз бяха под 5. Инструктирана да закусвам, аз не закусвам. Изядох едно варено яйце. Инструктирана да обядвам - изядох две кюфтета с домашна лютеница. Ехееее, царицата на ниската кръвна захар Joy

При теб са си добре нещата с гликирания, само инсулинът ти е нисичък, ама това е хиляди пъти по-добре от висок. Та дишай спокойно, за какво ще се бодеш само.

# 411
  • на острова на мечтите
Идвам да се поФаля. Още кило надолу. А и в тесните панталони ( едни спортни от бая години не влизам в тях) се напъхах. Уррраааа...
Не ми се спортува сама в къщи. На фитнес не мога да се организирам да ходя. Далече ми е залата, а и работното ми  време не е постоянно.  Но пък два дни работа в градината си казаха думата. Двойна полза. Дворът подреден, а и талията орязана. Има още много за рязане и при двете ( талия и градина) , ама ми остават още два дни на разположение да действам.и на двата фронта. Колата ми е на ремонт до събота, та няма мърдане от къщи.
Резултатите в свалянето започнаха с вас. Пишете, съветвате, действате самите вие и е много стимулиращо.

# 412

Тренъорчето каза 🤣🤣🤣
3тото го правя. Много са му яки на тоя човек. Продължавам.
Долче браво за резултатите
Данилу супер за свалените кг❤
 Аз не съм се теглила. Смятам,другата седмица да видя до къде съм. Нещо апетит ми се отвори сигурно в резон с времето навън 🤣
Bria браво. Аз тоя корем незнам. Моя си стои но аз имам.и от раждането наследство. И не се прибира и не се 😃
Но пак по бански си личи има ли го няма ли го.
Tays Аз скоро не съм се хотела. Тая снимка и от приди месец мисля. Но за 1ви път като обуя нещо на квадрати то те са с нормални размер и а не се разширяват до N- та степен 🤣🤣🤣

# 413
Треньорчето😅 е супер. Aма засега съм на изчакване с неговите упражнения.🙄 Трябва да потърся и малко актив ситинг за кръста и гърба. До един момент през деня съм ок, мисля, че ми е минало, после изведнъж нещо ми става и се "обажда" странното усещане в кръста и гърба (явно правя някакво движение, което не трябва в момента🤔)...
Хайде, пожелавам днес да е денят, в който всички ще отчитате по -1кг!😀🤗 Аз съм с малко нагоре, ама вчера малко прекалих с пиенето на вода и нормално. Ще го ликвидирам!😅
Дара, квадратите си остават квадрати викаш...🤣 Кога е/беше рд на юначетата?🙂
Тайсче, ама и ти си голям образ!😃🤗
Аз днес ще ям мусака с кайма, целина глава, по малко лук и морков. Семпло, каймата ще преобладава.😃 Заливката ще е с яйца, сметана, кашкавал и подправки. За семейството мусака с картофи, разбира се, този път няма да ги "мъча" с режимни манджи /но вече си искат само режимната заливка, повече им харесва/.😉
Снощи изпекох един огромен патладжан и една малка тиква със същия размер (точно се побраха заедно в голямата тава на фурната🙃), днес или утре ще реша в каква рецепта да използвам част от тях.🙂
Онзи ден една жена в Кауфланд много ме разсмя (без дори да подозира).🙂
Скрит текст:
Гледам си аз едни стъклени бурканчета и, докато се чудя какви подправки и неща ще си слагам в тях, до мен се приближава една много мила и симпатична възрастна жена. Погледна ме един-два пъти и накрая заключи, че захарничките😁, които гледам били много хубави, да не им се чудя!😃😂 През ум не ми беше минало, че мога да слагам захар в бурканчетата, та много смешно ми стана.☺️

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 16:58 от dolce miele

# 414
Аз пък си взех резачка за торта, съд за разтопяване на шоколад, боже, боже. Стоят си с опаковките, да не помислите, че съм ги напънала Joy

Тази вечер съм на рожден ден в кръчма, та днес съм на три рохки яйца само, да не би да ощетя рожденика Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Клечо, екстра си ! Нали имаше един виц, че една си купила клин на маргаритки, но било подвеждащо, защото, като го обула, и се оказали  слънчогледи.
Теб чак ти висят квадратите, тцъ, тцъ. Няма я дупарата.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 17:21 от tays

# 415
Тайс, 🤣🤣🤣 Пак ли ще разменяш картофи за мръвки?😛
Иначе и аз си купих наскоро регулируем ринг за торта😋 15-30 см, но не е изобщо ясно кога точно ще влезе в употреба...😃
Бабри нещо се поизгуби...Как ли върви карнивор режимът при нея.🤔

# 416
Лекар ме посъветва да хапвам често и по-малко. Да не правя фастинги - били много вредни при Инсулинова резистентност, което е в тотална противоположност с това, което аз знам…

Този лекар е идиот. Кръгъл, не половин.
Може да напишеш името му та да го знаят хората.
Аз лично съм човек. Не съм крава, не съм преживно животно, че да ям по 6-7 пъти на ден.
Това нещо може да се прави за кратко време, само за да си свие човек стомаха.
Аз съм имала хранително разстройство и ми се наложи, но това не е до живот, аз 2 седмици.
Но да ядеш толкова и да си бълваш нон стоп хормони е пътят към заболяванията.
За фастингите даже не ми се и почва.

# 417
Елора, то при някои хранителни разстройства хранене по малко /но често/ може да бъде голямо изпитание...Но шансът да се превърне в често и по много е доста голям.🙄
Много ми хареса един човек в ютюб как каза " "Спрете да дъвчете по цял ден! Вие не сте крави!".😄

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 17:43 от dolce miele

# 418
Яденето на междинки като втора закуска, пък следобедна, пък незнамсикакво - първата ми асоциация е че така ни хранеха в детската градина. Но пък тогава така папкахме за да пораснем, все пак Grinning Сега не ми е цел да раста, че мога вече само настрани... така че не виждам защо трябва да се храня както тогава.

# 419
  • на острова на мечтите
Дара, много са си добре квадратите. И ти по тях😉 Аз още не мисля да се снимам. Има за сваляне и да не взема да пукна обектива на телефона ще поизчакам.
В книгата си Джесика Инчауспе изрично подчертава да не се прибягва към междинни закуски. Три хранения на ден са напълно достатъчни.
Тайс, разсмя ме с маргаритките😂
На мен Шарпи ми се губи от групата! Откак я наградиха се изпари.

Общи условия

Активация на акаунт