Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Шарпи липсваш и така се зарадвах на включването ти, но честно и 1вия път, а и сега не разбрах, кое провокира този тон. 
Дара, няма и как да разбереш, тъй като доста неща се изтриха.  Общо взето следвам принципа "каквото повикало-такова се обадило". За моя голяма изненада, откакто спрях да пиша в темата, получих много лични съобщения от хора, които ми споделиха, че са следели моите коментари в темата, съвети, менюта, добавки и тренировки, и като цяло целия процес, който съм извървяла и съм преборила това състояние. Това всъщност най-много ме радва Purple Heart

# 496
Днес деня ми мина що годе спокойно без катаклизми.
Станах пих кафе и отидох на Спа- то.
Плувах, две сауни направих и малко парна баня.
Половин час басейн.
Храната - до 17 не ядох
Килограмите - 63.00
Настроението - променливо все не съм доволна 🤷♀
После вечеря Лефер със салата. Слава богу тази година има много риба.

# 497
Шарпи липсваш и така се зарадвах на включването ти, но честно и 1вия път, а и сега не разбрах, кое провокира този тон. 
Дара, няма и как да разбереш, тъй като доста неща се изтриха.  Общо взето следвам принципа "каквото повикало-такова се обадило". За моя голяма изненада, откакто спрях да пиша в темата, получих много лични съобщения от хора, които ми споделиха, че са следели моите коментари в темата, съвети, менюта, добавки и тренировки, и като цяло целия процес, който съм извървяла и съм преборила това състояние. Това всъщност най-много ме радва Purple Heart

Шарпи да почувстваш вътрешно удовлетворение е най-ценно на света ❤
Откровено ще липсваш 💐

# 498
Днес е Задушница...Да почиват в мир близките ни!😥
Скрит текст:
Аз бях с -2-3 кг, когато родих спрямо преди бременността!😅 Това е, защото свалих доста в първите три месеца заради "любимото" ми гадене...☺️ Иначе качих около 8 кг от най-ниските кг до най-високите.
Дара, давам веднага рецепта за "мюслито" с тиква. Но можеш да си я персонализираш, както искаш, а и орехи много ще му отиват.🙂 Използвах намачкана печена тиква- 100 грама, лъжица кокосови стърготини, 30 грама микс семена (слънчоглед, сусам, ленено семе, тиквено семе), 2-3 с.л. сметана 30% , пакетче ванилия, малко цейлонска канела, щипка сол. Това е основното. Слагала съм и чия, какао и все е вкусно.
Бриа, отново чудесно меню.😍 И утре ли ще има СПА?🙃
Аз вчера дояждах. Днес менюто беше кюфтета със сметанено-горчичен пепър сос, талери с магданоз и савойско зеле и десерт (нещо като брауни бисквитки, но понеже пропуснах яйцето и станаха веган, останаха меки, затова ядох с виличка😉):

Скрит текст:

Сместа за бисквитките за моя вкус е невероятна и бих я използвала и за кето крем за мазане на палачинки, гофрети и др.🥰 Основните участници са печена тиква, какао и фъстъчено масло, без нищо добавено за подслаждане- на мен така ми е достатъчно сладко, в същото време се усеща и много какаов вкус.❤ Най-хубавото е, че за няколко минути може да се забърка цяло бурканче. Стига човек да има малко печена тиква.🙂

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 21:00 от dolce miele

# 499
шарпчо, гълтай егото и се връщай в темата ❤️
ти си вдъхновение, чешити сме всички Hug

# 500
шарпчо, гълтай егото и се връщай в темата ❤️
ти си вдъхновение, чешити сме всички Hug
И аз те обичам, знаеш Purple Heart
Вероятно ще те послушам, има много хора, заради които си заслужава да пиша. Ти си една от тях.
В този ред на мисли, тъй като последния месец бях пак на стриктно кето, станах 48 кила. Сега имам мегдан за качване и тези дни ще се поглезя с нещо.

# 501
  • на острова на мечтите
https://www.instagram.com/reel/Cy6Ouo4NPI1/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Елора, тоз сладур не можах да не ти го споделя😉
Вчера правих едни което хрупкави кексчета мъфини. Без крема и добавих яйце.

https://youtube.com/watch?v=iqNIeXw7_EI&si=YAmSWzMxxHaf1yE-
Направих половин доза.
Имам тиква, но моят дзвер не обича. Ако я срежа, трябва да я изям цялата. А не е баш момента да изям цяла тиква. Папо помага, ама то милото само едно мъничко парченце може да яде на ден. Ще видя. Ако не ми мине меракът утре ще я срежа.
Ей го папчо:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 21:53 от danilu

# 502
Голям сладур наистина. Grinning
Ама не мога като него. Ще се думна в стената.
Като ученичка обаче в училщния салон ги правех тия неща.

Днес направих омлек с броколи този път вместо с карфиол.
Няма снимка, представете си го като с карфиола, ама зеленикаво Joy
Вкусно стана.
Цяла глава броколи, глава кромид, малко сол, ама малко, че и в сиренето има, извара, сирене, яйца, чер пипер. Червен забравих. И глава лук. Вкусно стана.

# 503
  • на острова на мечтите
Днес купих броколи на пазара. Едно голяма глава. Утре ще го варя. Добра идея, Елора. Обясни малко повече кла точно процедира!
Днес правих трушия а цветно зеле, моркови, зеле  и чушки. Да видим какво ще стане, тъй като забравих аспирина. Дали ако го сложа утре ще стане? Ама съм куха лейка понякога.

# 504
Оф, всичко в тенджерата.
Накъсах брокола колкото мога по-ситно. Измих го преди това за всеки случай. Турих малко солчица.
Сложих 1 глава нарязан лук, чер пипер и чубрица. Сипах 6 яйца разбъркани. Извара там 3 лъжици беше останала, сирене колкото душа ми иска. Малко зехтин. Омешах с ръце. Сложих хартията, турих манджорното. И малко бучки масло наредих.
И пекох докато ми се стори готово.

Тоз Папчо говори ли? Grinning

# 505
  • на острова на мечтите
Говори, говори🦜😆
Благодаря! Утре ще направя. Принтирам рецептата.

# 506
Тази седмица и при мен зеленчуците бяха основно броколи и карфиол. Градината на шефа започна да ражда и всеки ден ни носят, даже количества, които не можем да изядем. Аз тук раздадох на съседките от блока и на приятели. Утре ще занеса и на сестра ми, че е рожденичка. Едната глава ще я трансформирам в букет. Лично аз много ги обичам и не ми омръзват.
Вчера си купих ръчен чопър по- голям литраж, щото имам малък. Супер приятелче в кухнята ми е. За 3 минути наситних 2 глави лук, патладжани, тиквички и чушки за зеленчукова мусака.
Скрит текст:

# 507
Може да си сложиш и червен пипер ако обичаш. Аз забравих, но пак си ми харесва.
Хубавото е, че се омесва много бързо.
Хубаво нещо са експериментите, може да откриеш велика рецепта. Е може и да се провали, ама карай Grinning

# 508
И аз да покажа. Откакто ви писах, че един турчин тук, наблизо, беше направил патладжан с телешка кайма, все за тази превъзходия си мислех.
Та днес

Опекох на половинки патладжаните с дупето нагоре, разполовени, отдолу подправки и патешка мас. Обърнах, издълбах. Сложих издлълбаното при задушени лук, селъри и телешка кайма. Напълних. Запекох. Отгоче доматен сос за спагети с подправки, босилек и др.

# 509
Мм много добра идея за този брокол. Ще се пробва . Аз честно казано не го обичам даже хич  ама нали бил полезен.
Долче Аз с момчетата повръщах всяка божа вечер. И все пак бяха 2ма. Всеки път ми се казваше да ям повече ама то каквото хапна през деня вечерта отиваше  по дяволите 😃
Шарпи вкус и красота за сетивата❤. всичките 😃
А аз много ползвам тоя уред. Даже повече и от фурната като се замисля 😃
Данилу това папагал ли е?  Не можах да го разбира от снимката. През телефона съм и не ми дава опция да увеличи образа 😃
Елора мм се преби веднъж с такъв лост . Ама той е над 150 кила и висок и като се набра веднъж аз само чух някакви метали да падат.  Беше закачен за касата нашия . Аз пък имах навремето едни ластици за опънати, там с тежести. Така се бях халосала  като се откъснаха и аз незнам  как 😃

Общи условия

Активация на акаунт