Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
То че сте писали, писали сте, но наистина се оказа зверски вкусно, оооо, включвам го в асортимента ❤️.
Че и лесна работа.
Вчера открих в Билла и газираната вода на живота си, ще ходя да заредя още .

Сега е до сряда на някаква промоция, от вчера лопам шишаците като невиждала вода 🤣

# 271
Тайс, аз лично много харесвам и свинско/пилешко с праз. Ако не си пробвала.😋 Манджа за бързащи гладни хора- особено ако ти е нарязано всичко.😃

# 272
Днес ще си правя такъв омлет, ама и малко броколи ще туря за цвят  Joy

# 273
Тайс, аз лично много харесвам и свинско/пилешко с праз. Ако не си пробвала.😋 Манджа за бързащи гладни хора- особено ако ти е нарязано всичко.😃
О, тази манджа е класика, сещам се преди сто години, с бившия, младо семейство, отиваме на гости с трамвая. И един пиян шофели нещо на мм. Мм го гледа лошо, оня пак дрънка. Накрая се разбра, че му казва " свинско с праз", мм вика, аха.  И оня  кресна " свинско с праз, много е хубаво, ти не струваш" 🤣

# 274
Вкъщи си правим си правим свинско с праз, домати и маслини. Уж някаква италианска манджа, преди време я бях открила. Много е вкусно, даже за другите и по-малко ориз слагам допълнително. Иначе днес на обяд хапнах 1 вратна пържола и печен патладжан на шайби с оцет и още не съм озверяла, а обикновено по това време вече ми текат лигите по всичко в хладилника.
Мисля да спирам метфогамата. Струва ми се, че нямам полза от нея, дано не греша.

# 275
Направи го плавно, тоест с намаляне на дозата да не стресираш тялото.

# 276
Задължително. Махнах едното, скоро и второто.

# 277
Каква ти беше дозата?

# 278
2х850. Мисля да заменя с инозитол, само да не забравям да го пия 😂.

# 279
  • на острова на мечтите
Бриа, аз обичам и палачинки от елда. Само дето малко съм забравила да правя. Не ми остава време. В събота ход да ходя(😜) и сутринта минава. Пускам роботът да чисти, докато аз ходя. После мия пода, готвя. В неделя обикновено излизаме на кафе и пак сутринта ми минава бързо бързо.
Днес правих патладжани с доматен сос и много чесън. И супа с телешко.
Добре че ме подсетихте за праз.  Имам засега броколи и цветно зеле. И червено цвекло. Много обичам.
Всъщност палачинка след вечеря се оказа приятен десерт.

# 280
2х850. Мисля да заменя с инозитол, само да не забравям да го пия 😂.

То принципно като намаляш е хубаво от 850 да смениш на 500 за известно време. Ако има пък от 250 още по-добре. Ако не, пък чупиш таблетката.

# 281
Здравейте.
Пак сте изписали света. Не сварвам да чета. Аз тука 3 дни ходя подаръци издирва за едни младежи на вече 2 годинки   🤩
Елора какви чаршафи с изследвания. Аз никога не съм пускала толкова много 😃
Нищо не разбирам и не коментирам.
Tays така ми се дояде баница . Ама човешка 🤣мазна ох покапвам се 🤩

# 282
Така е, Елора, ама няма да ми се получи. Нямам рецепта за други грамажи, а при докторката няма да отида, нито пък съм го съгласувала с нея. То всъщност, ще я сменям, като реша да отида пак.

# 283
Няма ли да ти дадат от аптеката от 500? Нищо че имаш рецепта за 850.
На мен пък ми дават лекарства. Явно имам някакво миловидно изражение, пък и ме познават повечето в квартала.

# 284
Метформинът вече е само с електронни рецепти, няма как да отпуснат без актуална рецепта или да дадат различен от предписания. Нали има промени за антибиотици и лекарства за диабет само с електронни да са вече. ЛЛ ако се съгласи да напише нова евентуално...

Общи условия

Активация на акаунт