Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 157
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 155
И аз мисля,че Оряшкова ще е изборът им на капитан другата седмица и понеже знаят ,че ще е Елиминационна ,Рълев няма да е избран ,значи ще е или Мастагарков или Елвиса /ако дойде при Гладиаторите /

# 1 156
Дунев влезе заради Никол, а Продукцията го бута до финала. Такива ги сътворява, че става за резил. Два месеца мълча, сега се събуди и е дори по-зле от периода, в който мълчи.
Момчи пак ще му спечели битката.

# 1 157
  • София
Аз виждам нещата така
...
Другата седмица си тръгва Оряшкова.

Това ми е много интересно как ще стане и защо ще стане? Особено ако Мартин го няма там. Защо точно Оряшкова ще номинират? Не виждам логика.

Ами Дени и Виктория ще се държат една друга, а  и са доста по-комплексни от Оряшкова. На практика тя е най-слаба в племето. Като го няма Мартин, няма да номинират Дунев, а и той може да си купи гласове и да стреля по Дени, та си мисля, че ще се разберат  с него да е Оряшкова. Момчил няма да ги подкрепи, но това е един глас. На Дунев му е все едно кой  ще бъде, важно е да не е той.

# 1 158
Аз виждам нещата така
...
Другата седмица си тръгва Оряшкова.

Това ми е много интересно как ще стане и защо ще стане? Особено ако Мартин го няма там. Защо точно Оряшкова ще номинират? Не виждам логика.

Ами Дени и Виктория ще се държат една друга, а  и са доста по-комплексни от Оряшкова. На практика тя е най-слаба в племето.
Така е, но това ще бъде последната седмица с племена. Няма да им е нужен по-комплексен играч. Даже напротив - във финалната седмица битките са индивидуални.

# 1 159
Мартин отива при червените, защото Момчи ще спечели секундатска битка срещу Благо и така в събота печели залога и Димо ще му даде правото да махне някого от племето си. Ралица вече издаде, че Момчи е против Елвиса и ни подготвят. Много ще се изкефя Благо да е бил и за награда да спечели Елвиса.. То и без др Благо не му дават никакво адекватни награди, но не се връзва с онзи сценарий за 11 седмица.

# 1 160
Всъщност ако варианта е, че Момчил отива на кастинг битката, то по-скоро губи залога и наказанието е, че ще трябва да прати един от своите при сините. Колкото и да не се разбират с Мартин, то не виждам каква печалба може да е, да си отслаби племето изпращайки Мартин в друго племе.

# 1 161
  • София
Останаха Стратимир и Зори и двамата не са много силни и мисля, че е очаквано да паднат. Надявам се това да е Тими и да не го гледаме в Ол Старс. На мястото на Момчил бих заложил на старите, защото досега освен Милен, всеки път биха дори и с помощ някои.

# 1 162
Останаха Стратимир и Зори и двамата не са много силни и мисля, че е очаквано да паднат. Надявам се това да е Тими и да не го гледаме в Ол Старс. На мястото на Момчил бих заложил на старите, защото досега освен Милен, всеки път биха дори и с помощ някои.

Това кой бие или пада на тея битки няма голямо значение, понеже някои от тези дето спечелиха жестоко се чудят дали си струва да влизат отново...

# 1 163
Сините остават 4ма след отпадането на Крум. Вариантът за залога вероятно е "Ако печелиш, избираш кого да пратиш, ако губиш - отиваш ти".

# 1 164
  • София

Това кой бие или пада на тея битки няма голямо значение, понеже някои от тези дето спечелиха жестоко се чудят дали си струва да влизат отново...
Предостатъчно желаещи има, ако едни не искат, ще намерят други. С жените е по-сложно, не са много добрите. Ще трябва да се изръсят малко и за хонорари, за да си подсигурят няколко от "звездите".

Ще е странно все пак да видим хора, които са си загубили битките. От новите е ок, те тепърва се подготвят, нямат опит и с трасетата.

# 1 165

Няма как да ги виним, че се чудят. 😃

# 1 166
  • София
Всъщност ако варианта е, че Момчил отива на кастинг битката, то по-скоро губи залога и наказанието е, че ще трябва да прати един от своите при сините. Колкото и да не се разбират с Мартин, то не виждам каква печалба може да е, да си отслаби племето изпращайки Мартин в друго племе.

Изпращането на Мартин само може да се отрази благотворно на Старейшините Simple Smile малко да им мирнат главите от този нервак.

# 1 167
Представям си от сега как Мартин се намъква по пижамка при двете агънца Grinning

# 1 168
  • София
Представям си от сега как Мартин се намъква по пижамка при двете агънца Grinning

Сакън! Това вече отива към хард Grinning

# 1 169
  • Sofia

Сакън! Това вече отива към хард Grinning
Абе не знам, ама гледам че Благо гледа Ръльо по малко по-особен начин и няма, няма гледа лекинко да го докосва.. Не, че нещо, но ми понамирисва!  😂 Мастагарков, как е с "бреговете'?

Общи условия

Активация на акаунт