Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 153
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 170
На десния бряг е или поне доскоро беше. Може да е доплувал отсреща или да криволичи между двата, но кои сме ние да съдим.

Иначе за предаването изглежда задължително Мартин да стане Гладиатор. Сигурно залогът ще е - ако спечелиш, племето се отървава от Мартин. Ако загубиш - племето ще се лиши от Мартин.

# 1 171
Най-после хитрата сврака Крумчо победен .Сто процента е имало пъзел или баланс  и Мартинчо естествено го е спечелил.
Или предимство поне едно пълно минаване на трасето. Nerd
Тъкмо Мартинчо да си напълни дисагите с грошове и някой друг имунитет- саби, мечове и секири на спасението! Satisfied

На Мартин не са му чак толкова нужни грошове за да продължи напред, има силен женски гръб 🤗
Бих казала има силен паричен продуцентски гръб. Дени до сега да го отсвирила но тя е запозната със паричната стратегия на шоуто. Знае че М и В ще ги държат докрай.

# 1 172
И все пак мисля, че тази снимка от 18.08. е  от финала, т.е. имаме Рълев, Момчил и Мартин:
Скрит текст:
10. седмица:
6.08. - капитанска + 1. номинационна
7.08. - 2. номинационна
8.08. - елиминационна + кастинг битка
11. седмица:
9.08. - териториална
10.08. - капитанска + 1. номинационна
11.08. - 2. номинационна
12.08. - елиминационна + кастинг битка
12. седмица:
13.08. - 17.08. - пет дена (по две битки на ден - за имунитет и елиминационна), отпадат 5-ма от финалните 8
18.08. - финал

На 06.11 битката беше от 03.08, на 19.08 бяха все още 7 участника, няма как да е финал битката от 18.08. По-скоро е елиминация между Рълев, Мартин и Мишо, както вече написах.

# 1 173
Ай сакън .
Не искам Мишо да отпада от Мартин и зетя на Виолета Cry
Нека поне да е от Момчил Bowtie

# 1 174
Относно Ол Стара и женският каст... Най-добри бяха Амелия-Мира, Марешка, Ваня, Катя, Милена, Елизабет, Михаела, Зорница, Денислава и Вики Пенелова.

# 1 175
Нормално е да не искат да влязат, предаването се подиграва с участниците, нямат дори елементарно обезопасяване и всичко това за едното нищо. Всичко се случва според моментните настроения на продукцията.
За кастинг битките не разбирам, каква е причината да не включат участници от сезон едно, имаше доста добри. Дори в Надкаст си позволяват да казват, че едва ли не първият сезон не се е случвал и никой не отразява хората от там...

# 1 176
  • Stockholm
Вероятно Момчил да спечели битката за предимство. И сега тук има два варианта. Ако спечели залога за кастинг битката има право да мести играч и за това Мартин да стане Гладиатор (ако евентуално стане). Вторият вариант е като загуби залога че трябва някой от племето на Старейшините да бъде пленен от Гладиаторите (съответно Мартин). Не се сещам за друга теория.
Кой пък ще го иска Мартин ?!
Той освен с интриги с друго не може да допринесе !!
И той нарочно да заложи грешно, за да пръждоса Мартин:sweat_smile: Абе Момчи е златен Сит Лъв, колкото и да го поливат с помия, не могат да го омаловажат:blue_heart:

# 1 177
Когато Мартин отиде при Гладиаторите, кой от двамата лаладжии (Стрина и Мастагарков) ще заиграе с него? Все си мисля, че няма как да остане сам и да стигне до трето място. Предполагам, че Виолета и Рълев, предвид близките отношения на Рълев и Мартин след предаването. Ама иначе Виолета е много надъхана как ще го смачка, налЕ Grinning

# 1 178
Относно Ол Стара и женският каст... Най-добри бяха Амелия-Мира, Марешка, Ваня, Катя, Милена, Елизабет, Михаела, Зорница, Денислава и Вики Пенелова.
Добавям и Красима. Роберта също.

# 1 179
  • Stockholm
Когато Мартин отиде при Гладиаторите, кой от двамата лаладжии (Стрина и Мастагарков) ще заиграе с него? Все си мисля, че няма как да остане сам и да стигне до трето място. Предполагам, че Виолета и Рълев, предвид близките отношения на Рълев и Мартин след предаването. Ама иначе Виолета е много надъхана как ще го смачка, налЕ Grinning
Според изтеклия сценарий, Мартин и Мастагарков пеят в един глас за "измамите" на Момчи, няма да се учудя , ако цялото им племе се обедини срещу големия "измамник и лицемер" Момчил, а може би и останалите от Старейшините също. Кураж, кураж, Сито Лъвче:blue_heart:

# 1 180
Честно казано тази вечер за първи път се почувствах доволна, че Рълев е победител. Нечия "спортна" злоба ми дойде... байгън...

# 1 181
Жалко че Крум ще отпадне заради някой като Дунев. Баш накрая се сети да взима участие в социалната игра, а Крум през целия сезон си беше интересен и не заслужава да отпадне, ама няма как. Заради едното име ще го бутат до край.

# 1 182
Честно казано тази вечер за първи път се почувствах доволна, че Рълев е победител. Нечия "спортна" злоба ми дойде... байгън...
  +1 Момчилова ще да е. Joy Въпреки че имам някой черни точки  и към Рълев някакси съм по окей към него.

# 1 183
Спойлерът, че ще има много натръшкани от стомашен вирус, се оказа напълно верен Grinning

# 1 184
  • Буркина Фасо
Жалко че Крум ще отпадне заради някой като Дунев. Баш накрая се сети да взима участие в социалната игра, а Крум през целия сезон си беше интересен и не заслужава да отпадне, ама няма как. Заради едното име ще го бутат до край.
Крум почти на всички игри има проблем. все нещо не му се получава. при Дунев е обратното.
от стратега Крум племето осиротя. да се маха.

Общи условия

Активация на акаунт