Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 180
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Stockholm
Та, очертава се Дунев отново да има някакво огромно предимство, което няма да може да го задмине Крум.
Предполагам, спечелено от Момчи:smile:

# 1 141
  • BG-DE
Мартин как ще отиде при гладиаторите въобще? Дали има шанс това да не е вярно, че става червен?
Не знам как ще стане Мартин гладиатор но ги имаше на снимка двамата с Мастагарков с червени екипи. Ако не са специални екипи за финалистите то значи и той е  гладиатор.

# 1 142
  • Sofia
Намирисва ми нещо, че Дунев ще е срещу Крум. Крум си отива, а Дунев  прави Марто червен. Не го знам, но логичният ход на събитията натам води.
Самоцитирам се! Познах, Дунев е на пангара. Сега остава да съм познала и за Мартинчо дето все го бутат и всички ходят на пръсти около него! Изключително неприятна личност! Че Крум е другият, и че утре си тръгва е ясно.

# 1 143

Мисля, че по трасето стареишините водят и това също го подсказва, което води до мисълта, че ще победят и ще пратят гладиаторите на съвет. И оттам нататък май е ясно.

# 1 144
Вероятно Момчил да спечели битката за предимство. И сега тук има два варианта. Ако спечели залога за кастинг битката има право да мести играч и за това Мартин да стане Гладиатор (ако евентуално стане). Вторият вариант е като загуби залога че трябва някой от племето на Старейшините да бъде пленен от Гладиаторите (съответно Мартин). Не се сещам за друга теория.
Кой пък ще го иска Мартин ?!
Той освен с интриги с друго не може да допринесе !!

# 1 145
Те в сезон 3 и Приключенците не искаха Мани, но се сдобиха с нея по подобен начи(размяна),а накрая Андрей пак я открадна на капитанска и всички бяха "доволни" от бойците.

# 1 146
Има логика да пратят Мартин при гладиаторите, все пак старейшините вече са на реката ...

# 1 147
Е, те няма да го пратят днес, а след отпадането на Крум, та ще си изкара колкото има за изкарване на реката, а другата седмица, според победите на Момчил, на сините се пада резиденцията.

# 1 148
  • София
Аз виждам нещата така
Днес падат червените и Крум е на елиминации. Момчи печели голямо предимство на Дунев и Крум отпада.
Момчи е на съботната битка на златните и губи залога, трябва да " реже живо месо" от племето и той с кеф праща Мартин при стрина. Там се очаква панаир, то в сините се видя, че никой не може да се справи с Мартин и не е интересно. Докато Мартин е там, е ясно Дунев на елиминация и Момчи да му печели предимство. Ако не подсилват червените, те ще останат с един играч за влизане в обединението.
Сините ще отидат на съвет другата седмица и ще пратят Оряшкова. Ако имат още един съвет ще изпратят и Виктория, и Оряшкова си тръгва.
Ако червените са на съвет, може би ще пратят Благо, ама при наличието на Мартин в племето, може и Теди да е номинирана, защото Мартин на реката не иска, пък и продукцията очаква тройката Мартин, Виолета, Мастагарков да направи шоО.
Другата седмица си тръгва Оряшкова.
След нея багажа ще стягат Теодора и Виктория.
Така в 8 - цата ще останат Момчи, Рълев, Мартин, Мастагарков, Дунев, Денислава, Виолета и Мишо.

# 1 149
Алекс:) и аз виждам нещата така.

# 1 150
Аз виждам нещата така
...
Другата седмица си тръгва Оряшкова.

Това ми е много интересно как ще стане и защо ще стане? Особено ако Мартин го няма там. Защо точно Оряшкова ще номинират? Не виждам логика.

# 1 151
Вероятно ще я направят капитан и бум!

# 1 152
Вероятно ще я направят капитан и бум!
Това е по-вероятно да се случи. Мартин отива при червените, идва време за избор на капитан, някой предлага Оряшкова и всички са съгласни. Кой ще е този някой? Според мен Дунев ще я предложи.

# 1 153
И все пак мисля, че тази снимка от 18.08. е  от финала, т.е. имаме Рълев, Момчил и Мартин:
Скрит текст:
10. седмица:
6.08. - капитанска + 1. номинационна
7.08. - 2. номинационна
8.08. - елиминационна + кастинг битка
11. седмица:
9.08. - териториална
10.08. - капитанска + 1. номинационна
11.08. - 2. номинационна
12.08. - елиминационна + кастинг битка
12. седмица:
13.08. - 17.08. - пет дена (по две битки на ден - за имунитет и елиминационна), отпадат 5-ма от финалните 8
18.08. - финал

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 11:04 от Bilyana14.

# 1 154
Много вероятно наистина! Време е Мартин да иде при гладиаторите, че както ги наказаха на дивата река, как ще се спаси иначе! Joy

Общи условия

Активация на акаунт