Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 191
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 050
Има ли някакви спойлери за Фермата?
И аз чакам, да видя, дали Елбетица ще се издънят утре и ПеПе ще изпрати поредната п@тица вкъщи.
Бяха писали,че Елбетица бият и май Сергей си тръгва,но ще видим.
Някой не писа ли, че Сергей стига доста далеч?

# 1 051
Мерси, Ковид Simple Smile Щом не е Момчил, значи ще е първото интересно нещо в последните дни.
Ако е Мартин, ще е интересно каква битка ще дадат, за да бие Крум. Сигурно покер, защото и на игра за спокойствие няма да е по-добър.
Ако е някой различен от Дунев, ще е интересно как се стига до номинацията.

Ако е Дунев, ще стане интересно какво ще прави с толкова грошове, макар че такива играчи като него не са по рисковите ходове и продукцията не им ги предлага.

# 1 052

Спомнете си битката на Юлиян, която продължи до посред нощ и която толкова умори целия екип, че му приеха грешно наредения пъзел за верен Simple Smile

Може ли да кажеш коя точно битка беше и срещу кого?

# 1 053
Битката беше Юлиан срещу СтоЕнча. Като последният до никъде не беше стигнал с тоз пъзел.

# 1 054
  • Sofia
Намирисва ми нещо, че Дунев ще е срещу Крум. Крум си отива, а Дунев  прави Марто червен. Не го знам, но логичният ход на събитията натам води.

# 1 055
  • Брюксел / София
“Ай сакън” - няма нужда Дунев да бие Крум, после няма да се трае, не че сега може де Wink

# 1 056
  • Sofia
“Ай сакън” - няма нужда Дунев да бие Крум, после няма да се трае, не че сега може де Wink
+1
Ох,дано да не е!Макар че не виждам кой друг.
А и не вярвам,ако е той,да изпрати после Марто при червените.Досега не е имало такава награда при елиминация.
Освен Момчи да има втори опит,като съюзник.🤔

# 1 057
Бурята от промото беше на 6ти август, ха сега да ви видя как сте със сметките 😁

# 1 058
  • Буркина Фасо
това трябваше да го напишеш след 18-19 ч.
тогава вички се прибират след работа и ще могат да размишляват спокойно. сега са на работа и ще объркат процеса от мислене Smiley

# 1 059

Остават 17 дни до финала. 6 август е втори ден от седмицата, още 2 отива до 8 август. Т.е. остават 3*4 дни, т.е. 3 телевизионни седмици, още 4ма отпаднали и влизат 8 във финала. Няма да има отпадания на капитани вече, само трансфери. Финалната седмица ще е от 5 дни.

Крум отпада тази седмица от Мартин.

# 1 060

На какво Мартин бие Крум? Не мога да се сетя нещо на което Мартин е по добър.

# 1 061
На предпочитане от Продукцията.

# 1 062
Или крясъци, на Крум му пада гласа

# 1 063
Ами в рамките на 6ти, 7ми и 8 ми август, ще се проведат капитанска, 2 номинационни и 1 елиминационна и на 8 август Крум излиза. Остават 11 играчи.
Ще извъртят още един цикъл /в който ще отпаднат двама?/ и на 12-13 август ги обединяват.
Нещо вярно?

# 1 064

Остават 17 дни до финала. 6 август е втори ден от седмицата, още 2 отива до 8 август. Т.е. остават 3*4 дни, т.е. 3 телевизионни седмици, още 4ма отпаднали и влизат 8 във финала. Няма да има отпадания на капитани вече, само трансфери. Финалната седмица ще е от 5 дни.

3х4+2=17?
Или 2х5+3+4=17. До нашия следващ четвъртък играчите трябва да са 10. Сега са 12. Значи, ще отпадне още един капитан.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 10:16 от kiwis

Общи условия

Активация на акаунт