Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 195
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 975
Когато миналата година нагласиха Алекса да спечели, бях изключително разочарована. Даже и днес докато гледах, се върна тази горчилка.
Сега ми е безразлично, все ми е едно "какви невероятни обрати ни очакват".
Може би гледам все още само, за да видя как Момчил подходящо ще отговори на другарския съд на водещите (a.k.a продукцията).
Мудевци, Стрини, Мартини... "Ай сакън".
Благодаря!

# 976
Научихме доста. Основното, което не знаем още, е колко седмици продължава играта - 12 като четвърти сезон, който имаше да се съобразява със световното по футбол или 13 като предишните. На уикипедия не съм склонна да се доверя, там са се писали и неверни неща.

# 977
Димо и Ралица гледаха към Гладиаторите в понеделник ,май те ще са на Резиденция.Капитани  -от промото Рълев и Мишо.

# 978
  • София
Цитат
Когато миналата година нагласиха Алекса да спечели, бях изключително разочарована. Даже и днес докато гледах, се върна тази горчилка.
Абсолютно. Взеха победата на Филип. Както и победата на Юлиян. Същото и тази година с Момчил и Рълев.
Би било добре, ако печелят най-комплексните и заслужили, ама нейсе.

# 979
  • Варна
Има ли някакви спойлери за Фермата?

# 980
  • София
И аз чакам, да видя, дали Елбетица ще се издънят утре и ПеПе ще изпрати поредната п@тица вкъщи.

# 981
Някой знае ли победителя на MasterChef?

# 982
  • София
Аз мисля, че повече спойлери не ни трябват. Трябва да има и малко напрежение Grinning.

Като вие не искате спойлери ,това не значи че и хората тук не ги искат.От самото начало агитираме за спойлери и развитие на нещата тук  да се пишат . Осноната тема е затова ,да си четете  неразкритията.Този да не пишел спойлери,онзи да не издавал повече ,е какво да правим тука ,да си разсъждаваме по картинки Open Mouth
Аз се радвам ,че написах победителят Рълев тук още като започна предаването  ,макар че веднага започнаха да ми се карат на ЛС ,че не трябвало да ви се казва .
Даа, влизаш в тази тема и очакваш спойлер, а тя отдавна е втора тема за сезона, озаглавена неправилно... не че Бялата дама/Woman^In^White може да бъде упрекната в каквото и да било. Тя напълно добронамерено я създаде и я озаглави, ама някои хора без да са прочели заглавието, влизат и ни казват, какво не би трябвало да се случва тук...

# 983
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
МШ
Да попитам и аз, има ли някакви спойлери за победител, топ 3 в МШ? Знае ли се кога ще отпаднат Лора и Тоби?
Иначе темата вече от доста време е помощна на ИВ. Същото, което се пише в основната се пише и тук, не виждам истински автентични спойлери от много време, а само предположения.

# 984
Стягат багажите от Родос, дали имаме нова двойка? Миналата година който писа в основната тема за Валето, моля да повтори 😄 Благодарско

# 985
И аз чакам, да видя, дали Елбетица ще се издънят утре и ПеПе ще изпрати поредната п@тица вкъщи.
Бяха писали,че Елбетица бият и май Сергей си тръгва,но ще видим.

# 986
  • Варна
О, ако е вярно, ще съм много доволна.

# 987
  • София
Скрит текст:
Не лош вариант.

# 988
Хей хора, Крум бил на финал. Днес (неочаквано) ми издадоха инфо доста директно. Не знам тия поствания в инстаграма по каква линия са. Трик? Също е вярно, че Благо отпада преди Мартин.

# 989
  • София
Хей хора, Крум бил на финал. Днес (неочаквано) ми издадоха инфо доста директно. Не знам тия поствания в инстаграма по каква линия са. Трик? Също е вярно, че Благо отпада преди Мартин.
Жалко.

Цитат
Крум бил на финал
Добутал го е значи все пак до финала.

Общи условия

Активация на акаунт