Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 064
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 305
Димо гледаше на дясно сега.Значи Гладиаторите падат.

# 1 306
Ако коментарите не са по темата, а именно спойлери, не им е мястото тук, а в основните теми. Повечето коментари тук са разсъждения - разсъждения, които спокойно могат да се направят по теми.

П.П. не аз съм докладвала, че да се трие Grinning, дори съм наясно, че и този мой комeнтар не е по темата и ще се изтрие Wink

# 1 307
Ако коментарите не са по темата, а именно спойлери,
Скрит текст:
не им е мястото тук, а в основните теми. Повечето коментари тук са разсъждения - разсъждения, които спокойно могат да се направят по теми.

П.П. не аз съм докладвала, че да се трие Grinning, дори съм наясно, че и този мой комeнтар не е по темата и ще се изтрие Wink
Наложи се да чета два пъти тази част, защото първоначално разбрах, че именно спойлерите не са по тази тема, та се зачудих Joy

# 1 308
  • София
Относно победите на Момчи:
На сайта на Нова са написали следното:
"Програмистът Момчил е един от най-впечатляващите участници в историята на “Игри на волята”. Той има зад гърба си общо 24 победи и гони рекорда на Филип Атанасов от сезон 4." и понататък:
"Ще успее ли Момчил да спечели своята 25-а победа или ще бъде отстранен от Теодора?"
Когато по рано ги смятахме ги докарахме до 22 преди началото на тази седмица (Номинационни=10; Териториални=4; Капитански=2; Елиминационни=2; Като съюзник на Дунев=2 и от двойките в началото: още 2).
Сега от вчера се добавя още една и стават 23, но пак една липсва за да станат 24 (коя точно сме пропуснали тук?).
Още по-объркано става, защото в страницата от сценария пише 25 рекордни победи след съвета на гладиаторите, обаче ако днес на Момчи му стана 25 победите, тогава няма как хем Гладиатори да са на съвет, хем Момчил да остане със 25 за втората номинационна.
Дали за пръв път са сбъркали нещо сметките във анонса, или пък тази страница не е съвсем вярна?

# 1 309
И аз ги бях преброила с една повече от теб, така че може и да няма грешка - или пък с редактора да сме направили една и съща Joy
По-късно, ако имам време, ще опитам да ги калкулирам пак.

# 1 310
  • София
Зарежи ги, тия не могат да смятат. Напляскали са там някакви числа. Нямам намерение да му броя победите, но съм убедена, че преди да отстрани Теодора са му 23. С нея 24 и една победа над Гладиаторите за да са имали съвет. От там нататък може и 30 да направи, кой знае Heart

# 1 311
Според мене грешката е в продукцията. Нашият най-изявен статистик, който, за съжаление, липсва този сезон - Bengun, и друг път ги е хващал в грешка.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 18:44 от Bilyana14.

# 1 312
  • София
Аз пък ще се изкефя тази страница дето я развяваме цял сезон като прани гащи да се окаже партенка. Леле що народ дето сега чакат със свити сърца как ще нашокат канчето на любимеца си, как ще си отдъхнат JoyJoyJoy

# 1 313
Ковид не смята така. 😎
🤣🤣🤣

Сега... първо, на страницата пише v1, което предполага, че може да има поне v2... 🤪🤣🤣🤣
Второ, Момчил беше споменал в стори, че най-трудният му момент все още не е излъчен. Аз след това стори чак такъв труден момент за него не видях. Освен може би контузията.

# 1 314
  • София
Или финала...

Ааа, Продукцията няма да пропусне да му нашока канчето 100% По-интересно ми е ТОЙ как ще го отиграе Wink

# 1 315
  • София
И аз мисля, че е точно това

# 1 316
Обаче ако е истина този велик пергамент, би трябвало да го слушаме в четвъртък, нали? Simple Smile

# 1 317
Да, в четвъртък.
Още си спомням първи сезон - там листовете бяха поне 3. 🤣 И от екрана звучеше дума по дума написаното в тях.

# 1 318
Относно победите на Момчи:
На сайта на Нова са написали следното:
"Програмистът Момчил е един от най-впечатляващите участници в историята на “Игри на волята”. Той има зад гърба си общо 24 победи и гони рекорда на Филип Атанасов от сезон 4." и понататък:
"Ще успее ли Момчил да спечели своята 25-а победа или ще бъде отстранен от Теодора?"
Когато по рано ги смятахме ги докарахме до 22 преди началото на тази седмица (Номинационни=10; Териториални=4; Капитански=2; Елиминационни=2; Като съюзник на Дунев=2 и от двойките в началото: още 2).
Сега от вчера се добавя още една и стават 23, но пак една липсва за да станат 24 (коя точно сме пропуснали тук?).
Още по-объркано става, защото в страницата от сценария пише 25 рекордни победи след съвета на гладиаторите, обаче ако днес на Момчи му стана 25 победите, тогава няма как хем Гладиатори да са на съвет, хем Момчил да остане със 25 за втората номинационна.
Дали за пръв път са сбъркали нещо сметките във анонса, или пък тази страница не е съвсем вярна?
24 победа като съюзник на Мастагарков

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 19:03 от iana63

# 1 319
  • При семейството си
А на коя страница остана този лист от сценария?

Общи условия

Активация на акаунт