Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 073
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 290
Идната седмица ще е добра. Крайно време беше да видим гърбовете на Теди и Оряшкова Sunglasses

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 21:47 от me_for_president

# 1 291
  • Stockholm
Мен едно ми е чудно още. Как така от оставащите 6 от сините баш Оряшкова ще отпадне? Няма логика да я номинират другите, освен ако не се сбъдне един стар спойлер за играч който сам пожелава да напусне. Дали Оряшкова не е помолила останалите да я номинират? Мен лично в петъчния епизод ми се стори, че синхронът, който й дадоха звучеше малко като farewell edit.
Може би Старейшините ще загубят номинационна битка заради нея, което е много възможно и после ще я номинират. Всеки и от двете племена би могъл да я бие на елиминационна.

# 1 292
Значи след, като е ясно, че Теди и Оряшкова другата седмица са аут. Понеже знаем седмицата няма нужда да я казвам и аз отново тук. Мишо и Вики трябва да са следващите ама в кой ред не се знае. То това е единственото нещо, което остана неразгадано смятай. Joy Joy Междудругото ще използвам момента да благодаря и да кажа евалата за силните спойлери тази година от всички, доста от спойлерите включително и най-важните, като седмицата и Победителя се знаеха отдавна, както и на хората който помагаха по разкриването на информация по-снимките или даваха/намираха други вид информации. Много ключови спойлери дойдоха и от там включително и Победителя. Така че евалата на всички без вас тази тема нямаше да е каквото е сега. Велики сте!

# 1 293
  • При семейството си
Сега е въпросната 11 седмица, нали?

# 1 294
Да. Обобщавам какво имаме за тази седмица:
Старейшините побеждават днес (23-та победа за Момчил)
Момчил отстранява утре Теди на капитанската битка (24-та победа на Момчил)
Старейшините побеждават в сряда на първата номинационна битка (25-та победа на Момчил)
Оряшкова отпада.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 11:45 от Bilyana14.

# 1 295
Да. Обобщавам какво имаме за тази седмица:
Старейшините побеждават днес (23-та победа за Момчил)
Момчил отстранява утре Теди на капитанската битка (24-та победа на Момчил)
Старейшините побеждават в сряда на първата номинационна битка (25-та победа на Момчил)
Оряшкова отпада.
А така, да разбирам, че най-накрая дойде момента с маменето на Момчил и това ще е четвъртък или петък?
Още не мога да си обясня какво толкова е направил и защо Мастагарков се обръща срещу него.

# 1 296
  • София
Защото е ХЛЪЗГАВ Joy

# 1 297
По-скоро ще е от номинационната битка в сряда. Сценарият е от четвъртък преди битката.

# 1 298
  • Sofia
Всички помним, че Мастагарков щеше да е аут, ако не беше Момчил (визирам победата им над Рълев и Радо). Но някои неща бързо се забравят. Не е лош Мастагара, ама мнооого безхарактерен.

# 1 299
  • При семейството си
Всички помним, че Мастагарков щеше да е аут, ако не беше Момчил (визирам победата им над Рълев и Радо). Но някои неща бързо се забравят. Не е лош Мастагара, ама мнооого безхарактерен.
Рълев и Радо също не бяха аут, като загубили.

# 1 300
Нещичко за Ергена ?😀🤔  трошичка..😀🧐

# 1 301
Не казаха ли, че старейшините са наказани независимо на коя територия са, да гладуват

# 1 302
Ако не бяха спойлерите и ако Марто не беше казал, че с Рълев са много близки щях да си помисля, че края му идва, ама сега като знаем всичко... Само чакаме момента, в който ще им паднат ченетата.

# 1 303
Още 2 седмици племена ли чувам...

# 1 304
Не казаха ли, че старейшините са наказани независимо на коя територия са, да гладуват
Наказани са когато падат да са на реката, не на стопанството като гладиаторите.

Общи условия

Активация на акаунт