Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 074
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз пък харесвам и Момчил и Рълев. И двамата са много добре подготвени физически, имат акъл и ми харесва и социалната им игра.  Момчил повече го докарва на "герой единак", но пак му щрака акъла, а Рълев си остстоява до край нещата и винаги си е казвал по възпитан начин директно мнението си дори когато беше бушон. И двата са достатъчно възпитани да не нагрубят никого по време на социални игри и дори при победи във физически битки. Гатьо примерно имаше изцепки в началото, дори и да е сладур, а тестостероненото ръмжене и скачане на някои от мъжете в Гладиаторското племе не ме кефеше, въпреки че си е човещинка. За мен са заслужено в топа и който и от двамата да беше станал победител(в случая Рълев) аз съм доволна тази година. И двамата тренират, но не са професионални спортисти, а се справят по-добре от разни други с по-големи заявки. Крум щеше да е иинтересен да влезе във финалната 5ца и 3ка - за мен имаше какво да покаже физически и социално, за жалост го изфъчаха.
Знам, много искат и женски финал, но първо трудно с тези физически битки и тази година жените, според мен, са много зле с няколко изключеия.(Виктория, която за мен трябваше да е за следващ сезон и да си разгърне играта като хората отначало).
Благодаря, Bilyana14! Бях почивка и малкоо съм изпуснала този спойлер Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 13:23 от karmilla

# 1 276
  • Stockholm
Аз пък харесвам и Момчил и Рълев. И двамата са много добре подготвени физически, имат акъл и ми харесва и социалната им игра.  Момчил повече го докарва на "герой единак", но пак му щрака акъла, а Рълев си остстоява до край нещата и винаги си е казвал по възпитан начин директно мнението си дори когато беше бушон. И двата са достатъчно възпитани да не нагрубят никого по време на социални игри и дори при победи във физически битки. Гатьо примерно имаше изцепки в началото, дори и да е сладур, а тестостероненото ръмжене и скачане на някои от мъжете в Гладиаторското племе не ме кефеше, въпреки че си е човещинка. За мен са заслужено в топа и който и от двамата да беше станал победител(в случая Рълев) аз съм доволна тази година. И двамата тренират, но не са професионални спортисти, а се справят по-добре от разни други с по-големи заявки. Крум щеше да е иинтересен да влезе във финалната 5ца и 3ка - за мен имаше какво да покаже физически и социално, за жалост го изфъчаха.
Знам, много искат и женски финал, но първо трудно с тези физически битки и тази година жените, според мен, са много зле с няколко изключеия.(Виктория, която за мен трябваше да е за следващ сезон и да си разгърне играта като хората отначало).
Благодаря, Bilyana14! Бях почивка и малкоо съм изпуснала този спойлер Simple Smile
Има неща, които се помнят обаче. Рълев, когато беше несигурен в началото, направи компромиси с достойнството си, сервилничеше пред Гатю, страхуваше се от номинации, дори и Радо се държа по-мъжки от него. Такъв ли трябва да е шампионът?  Докато Момчи не се е излагал в нито един момент и явно не играе с продукцията, тоест проявява силен характер и висока самооценка.

# 1 277
Не съм останала с такива впечатления, не споделяме една гледна точка тук.

# 1 278
На мене обаче нещо в тази снимка не ми се връзва:

Седмицата трябва да е 12-та, т.е. последната, но защо са разделени на племена?

# 1 279
Точно тук вече ще ги обединяват Joy

# 1 280
Точно тук вече ще ги обединяват Joy
Но има трасе в синьо и червено. И надпис "Номи..."

# 1 281
На мене обаче нещо в тази снимка не ми се връзва:

Седмицата трябва да е 12-та, т.е. последната, но защо са разделени на племена?
Не е последната, има още поне две.
Като останат топ 8, ще ги слеят и ще има битки и отпадане (почти) всеки ден. В случая е топ 8, защото са деветима и са две племена, в други сезони са ги сливали и при 9 играча.

# 1 282
  • София
В уики страницата още си стои, че са 73 епизода, което прави 12 седмици (със финалната).
Интересната последна промяна обаче е друга: там са направили подготовка за отпадане на Мишо (сменили са colspan-a на таблицата със плементата на 4, а той е единствения участник бил и в четирите племена)
Дали има вероятност Оряшкова да е отпаднала извънредно (контузия или болест) преди тази номинационна битка (която битка да се окаже точно тази от страницата на сценария)?

# 1 283
Именно, dido2k! На 25 ноември трябва да е финалът, т.е. още 2 седмици, т.е. 12 седмици, както пише и в основната тема, към която и Ковид ни насочи, когато се чудехме 12 или 13 са седмиците. Но на втората номинационна битка другата седмица са 10 души според сценария. Каква е тази номинационна битка с девет души?!

# 1 284
  • София
Именно, dido2k! На 25 ноември трябва да е финалът, т.е. още 2 седмици, т.е. 12 седмици, както пише и в основната тема, към която и Ковид ни насочи, когато се чудехме 12 или 13 са седмиците. Но на втората номинационна битка другата седмица са 10 души според сценария. Каква е тази номинационна битка с девет души?!
Всъщност тази конкретна дата със сигурност не е вярна (защото 25-и е събота). Ако е финалът е в петък, то трябва да бъде 24-и Ноември. От друга страна някъде другаде се каза, че финалът ще е на 28-и Ноември (вторник), така че май още не се знае със сигурност

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 19:47 от dido2k

# 1 285
В основната тема беше спомената тази дата.
Кои ще са капитаните? Теди и...? Оряшкова?
Оряшкова отпада във вторник, Теди в петък? Какво мислите? Или обратното? Въпросът е кой е синият капитан.
Скрит текст:

# 1 286
  • София
Капитани са Теди и Момчил.
Също така в последната седмица тъй като няма вече битка за територия, а само индивидуални битки: те са за номинация (последния получава автоматична такава) или елиминационни (както е винаги). Така че тази снимка със 9 човека може и да е от сливането в по-следващия понеделник.
А за грешната дата т.нар. "основно мнение" май-май идва от мой стар пост Blush когато съм смятал как идват датите на базата на обявените 73 епизода. По погрешка за финала вместо 28-и съм го написал 25-и, и така съм подвел сума ти хора, за което се извинявам

# 1 287
Ясно, значи Теди отпада във вторник. Оряшкова в петък.

# 1 288
Теди носи знамето в промото, така че тя е капитан на Гладиаторите.

# 1 289
Мернах снощи спойлер в официалната страница на Игрите във Фейсбук. Анонсираха нещо от рода на "Сега ще видим как Мартин, Мастагарков и Виолета ще си делят навеса на реката".

Общи условия

Активация на акаунт