Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 106
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 180
И аз да се включа с една екзотична теория-възможно ли е Оряшкова да смения Благо, да извика Момчил за секундант, защото им е подсказано каква е играта, Момчил да мами, нещо със запомнянето на картите и да отпада Оряшкова днес, заради нечестната им игра.
Доколкото виждам я има на снимката, но може така да изглежда и това всъщност да е Пенелова.
И как по-точно ще мами като стои статичен на кулата през цялото време,а Мастагарков ще прави всичко по трасето?

# 181
Като Борис от сезон 3. Ще си драска подсказки с камъче

# 182
Никой никого не сменя. Момчил и Мастагарков си пуснаха сторита как ще се бият довечера.

хахах, аз сега ги изгледах и не видях такова нещо, но може би трябва да се чете между редовете.
Ще споделите ли по какво го отсъдихте това?

# 183
Никой никого не сменя. Момчил и Мастагарков си пуснаха сторита как ще се бият довечера.

хахах, аз сега ги изгледах и не видях такова нещо, но може би трябва да се чете между редовете.
Ще споделите ли по какво го отсъдихте това?
Сгреших името. Сторитата са на Рълев и Мастагарков.

# 184
Като Борис от сезон 3. Ще си драска подсказки с камъче
Именно и аз за това се сетих.
Колкото до сторитата, то е явсно, че Рълев ще се бие, но от сторитата на Мастагарков аз такова нещо не видях.
Отново погледнах снимката и колкото и в началото жената да напомня на Оряшкова, ако се вгледате малко по-внимателно, освен стойката, леко прегърбена като на Оряшкова, всъщност фигурата изглежда малко по-слаба.
За мен това спокойно може да е Пенелова и да става това, което си мисля.
А играта е на такъв етап, че е крайно време да се случва нещо с маменето на Момчил, ако вярваме на сценария.

# 185
Първо, не мисля, че Момчил е толкова глупав, че да мами по същия начин като Борис.
Второ, не мисля, че Мастагарков ще се оплаква от "маменето" на Момчил в игра, в която последният му е съюзник. Wink
За мене последната жена при сините е Оряшкова и заради облеклото, и заради прическата. Simple Smile

# 186
Отворих инстаграма на Мастагарков да видя какво е публикувал и попадам на странно стори отпреди час. Връщането на Цвети след битката и прегръдките на Калоян и Крум.
Странно защо точно Мастагарков го поства това?
Да не би да отива в племето на червените и да играе с тройката в бъдеще?

# 187
nosmoky95 или Аrapya някой нещо няма ли да каже за тази седмица,какво ,що ?

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 14:27 от Еlpida

# 188
Никой не ми отговори- има ли виктория я игрите? Или са ме метнали

# 189
  • Пловдив
Има едната си тръгна другата е още в играта ....

# 190
Звучи доста логично. Не виждам как иначе ще стигне до финалната фаза, след като толкова са му вдигнали мерника при сините.
Цвети също е в топ 10.Т.е не би следвало всеки път да е на дуел (както би се случило, ако зависи от коалицията на Виолета), защото колкото и да е силна трудно ще се справи в няколко поредни елиминационни битки.

Отворих инстаграма на Мастагарков да видя какво е публикувал и попадам на странно стори отпреди час. Връщането на Цвети след битката и прегръдките на Калоян и Крум.
Странно защо точно Мастагарков го поства това?
Да не би да отива в племето на червените и да играе с тройката в бъдеще?

# 191
Казаха ми,че тя е следващата,но вие ще знаете по-добре дали има логика.

# 192
А тези, дето не знаеш дали са те метнали за предане, което според твоите думи не следиш, няма ли да ти кажат нещо и за по-натам? Grinning

Логиката не я мисли Smirk

# 193
Аз точно заради твоя пост цял ден я издирвам таз Виктория. 🤪🤣
Аз също мисля, че Мастагарков ще почервенее. Освен от това стори, от снимка, която ви бях пускала, прозира топлата му връзка с Гладиаторите. На нея имаше 5-6 гладиатори, а Мастагарков беше прегърнал Крум.
Очаквам и Мартин да почервенее. Видян е в червено, а и като се изчерпа сюжетната линия Крум - Рълев/Виолета заради отпадането на Крум, трябва да продължи да "ври и кипи" при червените. Какъв по-добър начин от продължаването на сюжетната линия Мартин - Виолета. Wink

# 194
Мастагарков не мисля, че ще почервенее, поне с такова впечатление съм останала от спойлерите на Ковид.

Общи условия

Активация на акаунт