Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 119
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 195
На столовете сини на края ,не виждам такива с червени петна.
Тук имаше и инфо ,че веднага след Мудева и Крум си тръгвал .Знаели се нещо от диванчето?

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 16:19 от Еlpida

# 196
Отворих инстаграма на Мастагарков да видя какво е публикувал и попадам на странно стори отпреди час. Връщането на Цвети след битката и прегръдките на Калоян и Крум.
Странно защо точно Мастагарков го поства това?
Да не би да отива в племето на червените и да играе с тройката в бъдеще?
Ако Благо отиде при червени и заиграе с тях тримата. То ето откъде ще дойдат отпадането на Теди и Крум. Така те са трима, идва Благо стават четирима. После при гласуване са 4 на  5 заради капитанството на Рълев, но Цвети си взима още 2 гласа от 100 си гроша и така гърмят Теди, и тя отпада. После , защото стават 4 на 3  си взимат мнозинството, и капитанството го дават на Крум, и той взима, че отпада от Момчи примерно, и ето инстаграм спойлерите за отпадането на Теди и Крум.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 17:27 от Иван Иванов 726290

# 197
  • София
Аз също не мисля, че ще станат червени Благо и Мартин. Няма да останат чисто сини за столовете на Ковид.

# 198
Мастагарков ще излезе днес на битката, видя се в Писмото което Михаил прочете в промото

"Мастагарков в дуел срещу Рълев ще ти трябва секундант"

# 199
Ако Ковид беше турил все шарени столчета, щяхте ли да се сетите какво има предвид? Нарисувал е топ 5 според наличната тогава публична информация.
Ако действително отпада Виктория, а Мастагарков отива при червените, това ще се случи в петък. Нали секундантите ще залагат на съботната битка. При двама от различни племена изборът на "кон" вероятно ще се падне на секунданта на победилия отбор. Ако "конят" спечели, играч(и) може да бъдат пленени.
По ИГ спойлерите Теди и Крум може и да не отпаднат точно тази седмица. Сега в игрите е краят на юли, а Теди се показва на 6ти август, няколко дни по-късно - и Крум. Кой е първи, кой втори, как и защо - ще видим. Пък знае ли човек, може на Теди близначката да е качила нещо в нейния профил. За майтап и обърквация на спойлер ловците.

# 200
Ако Ковид беше турил все шарени столчета, щяхте ли да се сетите какво има предвид? Нарисувал е топ 5 според наличната тогава публична информация.
Скрит текст:
Ако действително отпада Виктория, а Мастагарков отива при червените, това ще се случи в петък. Нали секундантите ще залагат на съботната битка. При двама от различни племена изборът на "кон" вероятно ще се падне на секунданта на победилия отбор. Ако "конят" спечели, играч(и) може да бъдат пленени.
По ИГ спойлерите Теди и Крум може и да не отпаднат точно тази седмица. Сега в игрите е краят на юли, а Теди се показва на 6ти август, няколко дни по-късно - и Крум. Кой е първи, кой втори, как и защо - ще видим. Пък знае ли човек, може на Теди близначката да е качила нещо в нейния профил. За майтап и обърквация на спойлер ловците.
Сетих се за този вариант.

Обаче това местене от племе в племе така да ми е омръзнало този сезон, че се надявам повече да не се случва пък ако ще до финалното сливане само двама Гладиатори да останат.

# 201
  • София

Кои са хубавците на снимката? Аз само за Рълев съм сигурна.

# 202
Обаче това местене от племе в племе така да ми е омръзнало този сезон, че се надявам повече да не се случва пък ако ще до финалното сливане само двама Гладиатори да останат.
Дреме им на "боговете" какво ни е омръзнало. Вече са я свършили. Миналата събота не успяха, ама някоя от идните все ще им се отвори нова възможност.

# 203
Мастагара и да почервенее, не мисля че ще е тази седмица. Все още е син в четвъртък или петък от снимката. И на мен ми е много интересно, кой ще е излезналият в петък. Дали няма да изправят Мастагара срещу Крум ? А дано де, че знаем със сигурност че моделчето ми е близо до финал.😁 А  и спойлера е , че седмицата след Крум отпада Оряшкова . А тя нали уж се предложи за капитан, нищо чудно да я направят другата седмица и капитанската да е елиминационна. А Теди или Пенелова може да са следващата седмица в петък. Пък и Теди нали казала в ИГ , че ще я видим с червено екипче. А дано де, че хич не ми се гледат кроежите на Крум и сие още една седмица.

# 204
# 205

Този отпред в средата върху оранжевото май е Мастагарков, а този в ляво в гръб ми прилича на Радо

# 206
  • София
Според мен Ковид не е нарисувал топ 5 според наличната тогава публична информация, а ни показа топ пет според племето на всеки от тях, без имена. Не помня до сега Ковид да е казал нещо, което не е било вярно. Има и други, които казват точно какво ще се случи, но те се появяват и изчезват, а той си е постоянен с точна информация.

# 207
От промото за тази вечер ми се струва, че се чува гласът на Калоян на битката. То за такава задача е нормално човек да покани пъзелист. Предполагам, че в писмото е имало някакви насоки. От снимките нищо не различавам, ясно показаха само Рълев.

# 208
Може предимството на спечелилия капитан да се разкрие на следващия ден. Както когато прецакаха Цецо да ходи на чистилището, така примерно Рълев да спечели и да стане нещо подобно, само че със знак + за гладиаторите. Интересно ще е промото за епизода в четвъртък.

# 209
Това, че столгейт се отнася за развоя в племената към онзи момент, го писах преди известно време (а не към бъдещ такъв). И... ще го напиша така... Wink силно вярвам 🤪, че е точно така.

Ама от кой джоб ги вадите тези снимки от бъдещето? 🤣 Това финалът ли е?

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 20:42 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт