Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 282
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 795
И аз (по ваш пример Simple Smile) гледам вече в очилата. За мен, също са червените.
По досегашните спойлери, в петък трябва да отпадне или Крум (постове в ИГ), или Теди (че след обличането на червени екипи, отпада). За мен обаче няма логика да е Теди, предвид че Крум и Мастагарков коментираха да стрелят по Стрина. А пък и битка между Дунев и Теди... Много грозно ми звучи - Чичкото бие малкото момиченце...
Т.е. остава Крум, може би Мастагарков не е искал да си използва допълнителните гласове.

# 796
В началото на основната тема пише, че по някое време "седмицата" във втора фаза става 4 дни. Зависи дали и кога се е случило това в този сезон. Ако вече е 4дневна съществува минимален теоретичен шанс довечера да е номиниран друг (Теди), а Крум да си иде следващата "седмица" и пак да има време (2-3дни) да се пусне в ИГ.

# 797
Коя седмица са сега? Осма ли?

# 798
Трябва да е девета.

# 799
  • София
Или Мастагарков пак не е разбрал как трябва да гласува на съвета и Крум изгаря Grinning
А по-вероятно е да си каже за двата гласа, каквото е дрънкало.

На снимката от бъдещето, първо ми се кълнат, че е бил Момчил, второ - косата му расте бързо и като нищо да е обрасъл до тогава, трето - формата на лицето и на тялото не са на Мишо, и последно - гащите Wink

# 800

Скрит текст:
За тази снимка говоря:

Аз много не различавам фигурите, че снимката е отдалече, пък и на телефона хептен.
Това на преден план в средата не е ли Благо? Пък ми се вижда син клин

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 17:35 от mery_poppins1

# 801
Ако е Момчил (напълно възможно, то на такава снимка и себе си няма да различа), то тогава не е ли финалът това? Рълев, Марто и Момчил?

# 802
  • София
Еми такава имам, ако можеше щях да я изтрия направо и да се приключи.
Не е финала, елиминация е. Което ме навежда на мисълта, че червеният е Калоян...

# 803
Ако е Момчил (напълно възможно, то на такава снимка и себе си няма да различа), то тогава не е ли финалът това? Рълев, Марто и Момчил?
По-скоро Рълев, Мастагарков и Момчил.

# 804
  • София
Защо трима на елиминация? Имаше ли такива към финала?

# 805
И аз залагам на Рълев, Момчи и Мастагарков/ Калоян. Обаче този червеният и на Мартин прилича.  И каква е тази битка с трима човека? Елиминация? Може би има и четвърти? Или е имало съюзници?
П.п. Този със синьото и на Мастагарков/ Мартин ми прилича, защото ми се вижда дълъг.

# 806
Смятам, че Калоян ще отпадне в петък.

# 807
И аз (по ваш пример Simple Smile) гледам вече в очилата. За мен, също са червените.
По досегашните спойлери, в петък трябва да отпадне или Крум (постове в ИГ), или Теди (че след обличането на червени екипи, отпада). За мен обаче няма логика да е Теди, предвид че Крум и Мастагарков коментираха да стрелят по Стрина. А пък и битка между Дунев и Теди... Много грозно ми звучи - Чичкото бие малкото момиченце...
Т.е. остава Крум, може би Мастагарков не е искал да си използва допълнителните гласове.

И Вълев има 2 гласа. Така стават 4 на 4 и капитанът решава. Последно Крум тази седмица ли отпада?

# 808
Защо трима на елиминация? Имаше ли такива към финала?
Имаше - Жорката ❤️ срещу Жени и Ралица например.
Трима са си, защото има 3 стени с въже за преминаване.

# 809
Точно това е финалът.

Общи условия

Активация на акаунт