Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 282
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 780
А как го виждате Крум номиниран,при положение,че играе с Мастагарков,а той има сто гласа?!
Макар че при Мадагаскаров всичко може да се очаква,пак може да не е разбрал нещо.

Такава  седмична суша за спойлери /а и изобщо/ никога не е била. Crossing Arms
Ами ако смятам правилно, Крум и коалиция ще имат 5 гласа, Рълев и коалиция също 5 и капитан Рълев ще реши окончателно. Както стана при избора на капитан днес Tired

# 781
Ако никой не купи гласове, са 5 на 4 за Крум и сие. Теодора има публикация преди Крум в Инстаграм, така че има някакъв шанс тя да е номинирана тази седмица.

# 782
Крум би взел или Калоян, или Мастагарков за секундант, Дунев е ясен.

Но друго ми е любопитно - дали още следващата седмица Мартин няма да осъмне в червени гащички?
Това ще стане в най-скоро време. Продукцията няма да остави Благо да диша спокойно далеч от своя мъчител. Ще телепортират Марто при Гладиаторите съвсем скоро. Само трябва Гладиаторите да спечелят Резиденцията и ще го пуснат през комина, като Дядо Коледа в червено екипче. Nerd
Но няма начин да го пратят на реката, затова от сега съм сигурна, че в понеделник Гладиаторите ще къртят мивки на терена и ще се сбогуват с Дивата река.

# 783
Ако никой не купи гласове, са 5 на 4 за Крум и сие. Теодора има публикация преди Крум в Инстаграм, така че има някакъв шанс тя да е номинирана тази седмица.
А, вярно! Как ги сметнах 5:5?

# 784
Скрит текст:
Знае ли се Мишо кога напуска игрите ?!
В топ 10 има плувец. В момента останаха двама - Калоян и Мишо. Та... Wink
Кхъ, кхъ, ТОЙ също е плувец...
Бил е. Сега е боец. 🙃

# 785
Крум би взел или Калоян, или Мастагарков за секундант, Дунев е ясен.

Но друго ми е любопитно - дали още следващата седмица Мартин няма да осъмне в червени гащички?
Това ще стане в най-скоро време. Продукцията няма да остави Благо да диша спокойно далеч от своя мъчител. Ще телепортират Марто при Гладиаторите съвсем скоро. Само трябва Гладиаторите да спечелят Резиденцията и ще го пуснат през комина, като Дядо Коледа в червено екипче. Nerd
Но няма начин да го пратят на реката, затова от сега съм сигурна, че в понеделник Гладиаторите ще къртят мивки на терена и ще се сбогуват с Дивата река.

Здравейте,
Аз отново да попитам, от къде дойде спойлера, че Марто става червен?
Изпуснала съм го това-иначе за мен, ако става явно е станал капитан и е пленен.
Възможно е червените да пе1елят залога в събота-но на фона на всичко, което разбраха, не виждам как ще изберат точно него.

# 786
Публикацията на Теодора е от 06.08. 2022 г., т.е миналата година . И ако е някой от тази коалиция, ще е Вила. Според мен си е баш Крум. Истинско чудо е обаче как успява да се задържи после Мастагарков до към финалните 5.

# 787
Публикацията на Теодора е от 06.08. 2022 г., т.е миналата година . И ако е някой от тази коалиция, ще е Вила. Според мен си е баш Крум. Истинско чудо е обаче как успява да се задържи после Мастагарков до към финалните 5.
Когато Мартин отиде при червените след като отпадне Крум. Благо може заедно с Калоян да заиграят с Виолета за малко.

# 788
Явно тогава Мартин ще се сдуши с Рълев! Но очаквам да е много грозно Марто, Вила и Мастагара в едно племе..

# 789
Че то това е целта - да е грозно.
Evaeva7, от страница на сценарий, а и някой май каза, че и двамата ще станат червени. За първия вече е факт.

# 790
Дунев може да не се много, много изявява гласно, но не е никак за подценяване, има доста неща, в които може да бие Крум. Като започнем с плуване, халки, баланс и т.н. Единствено Крум може да го превъзхожда (казвам може, защото не сме виждали пълен потенциал на Дунев) в издръжливост (въпреки, че Дунев на играта с люлките в началото на сезона, показа уникални качества, дори и младите не успяха да подобрят рекорда му) и сила.
Така, че не е невъзможно да го бие, ако се изправи срещу него.

# 791
За синия си се самоубеждавам, че е Момчил, защото съм за него:
Скрит текст:

За червения: Мартин има татуировки на гърба, не е той, май, не помня колко надолу му бяха,
Скрит текст:
дали биха се виждали на тази снимка?! Това отзад на дясното коляно дали е татуировка? Или е само петно или сянка? А, или бинт? Да не е Мастагарков?

И аз мисля, че синият е Момчил. Особено ако голямото черно нещо на главата му е сянка, а не коса. 🤣
Татуировките на гърба на Мартин са на плешките, не на кръста:
Скрит текст:

# 792
Този в гръб от последната снимка може да е Мартин, защото той винаги плува с тия водните обувки или както се казват

# 793
  • Дубай
Този в гръб от последната снимка може да е Мартин, защото той винаги плува с тия водните обувки или както се казват
На последната снимка е Мартин... Той има тези татуировки на  плешките и ръцете.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 13:20 от I.V

# 794
Да, да, последната снимка е на Мартин и цели да покаже, че татуировките му не са на кръста, а в горната част на гърба. Въпросът е дали червеният от снимката от бъдещето също е Мартин, или  по някаква случайност Калоян е добутал до обединението. Повече клоня към Мартин. Ако Мартин е махнал тениската, значи е имало и плуване в битката. А ако е имало плуване, Калоян ще е по бански.
Скрит текст:
За тази снимка говоря:

Червени ли се виждат в очилата на Димо?

Общи условия

Активация на акаунт