Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 115
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 165
Дали е възможно Рълев да избере Радо, а Мастагарков Момчил за секундант. Реално в тази игра май секундантите изиграват сериозна роля и да победи Мастагарков с помощта на паметта на Момчил. Да отпада съответно секунданта на загубилия и Радо да е елиминиран?

# 166
  • София
Четете поне страница назад... Радо го има на снимката от игра в сряда или четвъртък. Така че няма как да отпадне.

Пускам и снимката отново:

# 167
  • До морето
Мастагарков няма да избере Момчил за секундант, защото е контузен. Той не знае, че битката ще е свързана с памет.

# 168
Ако Момчил е секундант като нищо пак ще го обвинят в измама.

# 169
Те нали в писмото намекват какви качества трябва да има секунданта. Може да пише да изберат помощник с добра памет. След вчерашното гласуване за капитан, единствения който изглежда логичен избор за секундант ми се струва Момчил.

# 170
В промото някой казва "Малеее, ше е брутална битка" - чий е гласът?

# 171
Надявам се Рълев да избере Виолета за секундант Grinning

# 172
Рълев не е толкова прост ,ще се усети ,че може секундантът да отпадне .Според мен ще стреля по Калата.

# 173
  • До морето
Рълев не е толкова прост ,ще се усети ,че може секундантът да отпадне .Според мен ще стреля по Калата.

Калата, чеп за зеле не става от него. Като се панира и му каже "Не мога, брат!" и загиват и двамата.
Ако Рълев се усети, ще вземе Крум - хем играе като звяр и му щрака мозъка, хем ако загубят ще го прежали мигновено.
Но това е само, ако знае, че рискува секунданта.
Ако не се усети, ще си вземе Радо. Защо му е да разчита на врага, като си има универсален боец.

# 174

Калата, чеп за зеле не става от него. Като се панира и му каже "Не мога, брат!" и загиват и двамата.
Ако Рълев се усети, ще вземе Крум - хем играе като звяр и му щрака мозъка, хем ако загубят ще го прежали мигновено.
Но това е само, ако знае, че рискува секунданта.
Ако не се усети, ще си вземе Радо. Защо му е да разчита на врага, като си има универсален боец.
Това би било хода на предаването, а Крум преди няколко епизода каза на Рълев- ако ме надиграеш и тръгна преди теб, ще ти стисна ръката Grinning

# 175
Крум сам ще се надиграе, не му трябва Рълев за това Grinning

# 176
И аз да се включа с една екзотична теория-възможно ли е Оряшкова да смения Благо, да извика Момчил за секундант, защото им е подсказано каква е играта, Момчил да мами, нещо със запомнянето на картите и да отпада Оряшкова днес, заради нечестната им игра.
Доколкото виждам я има на снимката, но може така да изглежда и това всъщност да е Пенелова.

# 177
Никой никого не сменя. Момчил и Мастагарков си пуснаха сторита как ще се бият довечера.

# 178
Никой никого не сменя. Момчил и Мастагарков си пуснаха сторита как ще се бият довечера.
Което значи, че печелят те, иначе едва ли щяха да се рекламират толкова.

# 179
Уф, обърках се - Рълев, не Момчил.

Общи условия

Активация на акаунт