Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 183 075
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 285
Аз нямам против да са така спойлерите като гатанки, но в крайна сметка всеки си има предпочитания и виждания за нещата. Аз приемам спойлери всякакви, важното е да ги има. Ето мине се време и столовете още ги мелим.
Ти сега с този цитат искаш да ни кажеш, че Момчил няма да е в топ 3 или аз грешно рабирам тук?
Иначе и от продукцията и от жълтите медии, които преписват от форума - има хора. Барем като има от продукцията да помислят над градивната критика на зрителите по някои въпроси.

# 286
Ковид ❤️, само така, няма да се даваш на... "илачите". 🤪🤣
Аз си вярвам в бандата детективи. 🥰🤗 Заради тях тази тема е тоооооолкова забавна. Ядрото ме разбра - кой от първия път, кой от втория, кой от третия Wink

# 287
В онзи момент сини столчета с червено ще са двоен спойлер. А и на мене знаците ми "говорят" 🤣👍 Е, понякога повече, отколкото трябва, ама това се отнася за водните знаци. 🤪🤣🤣🤣 Шегичка.
В същото време потребителката, видяла миналатата година преиграната битка, беше писала, че е видяла червен Мартин. Тъй че... не знам дали синьото няма да е новото червено. Ще видим. 🙃
На мен ми стана интересно коя е била преиграната битка от миналата година? Astonished

# 288
Капитанската на Мирела и Алекса с копията мисля, че беше.
Така все едно решаваме пъзел - готви ни Ковид зза следващ сезон пъзелисти Grinning

# 289
На мен ми стана интересно коя е била преиграната битка от миналата година? Astonished
Всъщност са две. Алекса срещу Мирела - Капитанска, на която оригинално трябваше да е Джаферович, но се разболя и Мирела отпадна. Заради токов удар са изгубили кадрите и са я презаснемали, без да променят развоя. Доколкото си спомням, Мирела е била по-добра на преиграната битка и е трябвало да се забави, за да си стане както е било.
На Мирела посланието после беше излъчено с много странен зуум, защото беше от оригиналните кадри и се виждаха обици, които не носеше на самата битка.
Тази битка беше видяла потребителката, но до доста късно време мислехме, че е Жоро, а не Алекса.

И другата битка - една отборна, обаче нямам никакъв спомен каква беше самата тя. В следващия епизод се излъчи, но реално са снимани в един ден и заради това са изчезнали всички кадри.

Ако някой се сеща как е никнеймът на потребителката, която я беше гледала - моля да сподели.

# 290
Мдааа. А от разни източници, за които предстои да се види доколко са достоверни, тази седмица отпада Виктория и неизвестно точно кога Марто и Благо ще станат червени. А гладиаторите (предполагам сегашните) ще падат като круши.
Ох, майкооо! Отиват при стрина в Резиденцията да им меси баница и да ги потупва с точилката по главата. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Спарингът между Джанъм Марто и "душицата" Вили ще е интересен за гледкане! Битката на тъмните сили! Smiling Imp
Това трябва да се види! Nerd

# 291
Някой знае ли днешната серия на коя дата е снимана?
Поне началото на август ли е?
Не знам, но ако информацията, че началото на снимките е 20ти, юни е вярна, то днешната битка трябва да е около 29ти юли.

# 292
Заменям Мартин и Дени за Радо и Рълев. И бих гледала предаването с удоволствие.

# 293
Момчил май дори не е в топ 3.
Недомлъвки е за тези, които не могат да помислят малко с тая главица дето се крепи на раменете.

Bilyana14. съмнявам се, че те разбраха, но аз се радвам, че ти си ме разбрала Wink Хубаво е хората да не са коне с капаци и да приемат само смелена информация, а да си напрягат малко мозъчните клетки от време на време.

И да има хора от екипа тук, получих разни интересни лични ... Но спокс "вируса" трудно ще го "излекуват" тук съм си Wink
На мен никой не ми е писал Disappointed

А хората от екипа редовно пишещи ли са във форума или са новорегистрирали се, за да отсяваме по-лесно партенките?

# 294
Ако речем че всичко почва около 20 юни и да кажем 20 юни е трети ден, в който вече всичко племена са пълни. Две седмици 10 дена. Още две седмици 10 дена. Още по две седмици 10 дена. Стигаме горе-долу до 20 юли. Във втори етап седмици са по 4 дена. Горе долу по сметките ми трябва да сме 25-26 юли.

# 295
Още черни точки за Рълев много гадно и  дори леко мутренско поведение спрямо Цвети. Също, както и неговата ехидна кофти усмивка, и поведение на арената и съвети. Поне за мен.

# 296
karmilla грешно разбираш, Момчи се бори докрай въпреки болката. Шапка му свалям на тоя пич...
Telesilla интересните съобщения са от профил без нито едно мнение

# 297
Благодаря ти, Ковид! Но и аз почнах да търся под вола теле или по-точно спойлер във всичко Grinning  
Евала на момчето, срахотен играч!
И ето в отказите за утре почнаха с нарушаването на правилата, дали пък да не е свързано с изтеклия сценарий...

# 298
Някой има ли спойлер какво ще е това нарушение утре, за което Ралица говори на съвета?

# 299
И аз с тази молба идвам. Момчил ли нещо е сгазил лука или някой друг? Смилете се Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт