Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 478
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ф

Аз знам, че Боби не стига финал, но бях забравила да ви го напиша, защото едва ли някой го е броил за такъв. 😁 Не е изнасял информация, видян е, но не могат да си спомнят точно кога.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 16:16 от Niya-

# 346
Интересно. И за фермата спойлера е от новорегистриран.
Чудя се дали чакат някой да попита нещо и хоп регистрация и ето победителя.

# 347
  • Bayern
Има ли спойлери за Фермата: кой стига до финалите, какво има в плика в осмата седмица?
За фермата със сигурност Коко е на финал. Мисля, че и Георги, но за Коко знам със сигурност. Simple Smile

Еее благодаря за инфото Blush , радвам се за Коко в топ 3 ми е за този сезон Blush

# 348
Ето линк към коментара и ще копи/пейстна самия коментар, защото е в старата тема и не мога до го "цитирам" и общо взето от там тръгна цялата теория на конспирацията:
https://bg-mam.ma/p/1593417/47082356
"Цитат на: Fshwxl в ср, 18 окт 2023, 00:39
ТОЙ е недолюбван от Боговете, защото индиректно ги е лишил от две сюжетни линии.

1: "Добър и лош брат"
Голям брат в зелен отбор и евентуално в син. Извънредно преместен в бордо след като се контузва още на първата 6/6/6 игра, хващайки падащ малък брат. Вкаран с цел да бъде касичка с грошове за друг герой и аут по медицински причини.

2: "Президент на Амазония"
Неочаквано посредствен на терен и засенчен от НЕГО извън готовата тройна коалиция /за която впрочем се е знаело/. Аут."

# 349
Ето линк към коментара и ще копи/пейстна самия коментар, защото е в старата тема и не мога до го "цитирам" и общо взето от там тръгна цялата теория на конспирацията:
ТОЙ е недолюбван от Боговете, защото индиректно ги е лишил от две сюжетни линии.

Голям брат в зелен отбор и евентуално в син. Извънредно преместен в бордо след като се контузва още на първата 6/6/6 игра, хващайки падащ малък брат. Вкаран с цел да бъде касичка с грошове за друг герой и аут по медицински причини.

Неочаквано посредствен на терен и засенчен от НЕГО извън готовата тройна коалиция /за която впрочем се е знаело/. Аут."

Точно това и аз търсех да цитирам.

# 350

Точно защото ги е "лишил от две сюжетни линии" , едната от които е "вкаран с цел да бъде касичка на друг герой" отпада версията, че някой ще го победи и вземе грошовете му.

# 351
За мен, тук се има предвид Васил да бъде "касичка" за друг герой. Пък и той отпадна поради медицински причини.

# 352
Това също, но от там тръгнаха слуховете, че Рълев ще вземе грошовете на Момчил. Както написах по-напред за мен това бях фантазии най-малкото, защото Момчил е в топ 3 и се изключват взаимно. И съответно е лишена продукцията от сценарй, което вече си бях изключила от главата като инфо, защото като за мен не е вярно не ми е нужно да го помня. Не твърдя, че ще се случи, отговорих от къде тръгна този слух.

# 353
Интересно. И за фермата спойлера е от новорегистриран.
Чудя се дали чакат някой да попита нещо и хоп регистрация и ето победителя.
Здравейте. Нова съм да следя НадкасТ и Туджаров постоянно споменава БГ Мама та реших да се регистрирам.

# 354
За мен, тук се има предвид Васил да бъде "касичка" за друг герой. Пък и той отпадна поради медицински причини.
И аз така разбрах написаното.

# 355
Идвам с нещо, което ми каза мой познат. Каза ми, че Денислава в началото се е опитвала да сваля Мастагаргов, но той я е отсвирил и тогава тя се е обърнала срещу него. Историята с изпращането й на елиминационна битка било само търсения от нея повод за пред камерите, за да започне игра срещу Мастагарков.

# 356
  • София
По спомен ще кажа как тръгна, че Рълев взима грошовете на Момчил, което няма как да стане, защото Момчил е потвърден в топ 3.
Моля следващото да НЕ се приема за спойлер:
Чисто теоретично на капитанска битка с пленяване е възможно победителя заедно със пленяването на другия капитан, да получи като награда всички притежания на победения: справка в с3 Андрей плени Мани и й взе грошовете (май бяха 50)

# 357
Идвам с нещо, което ми каза мой познат. Каза ми, че Денислава в началото се е опитвала да сваля Мастагаргов, но той я е отсвирил и тогава тя се е обърнала срещу него. Историята с изпращането й на елиминационна битка било само търсения от нея повод за пред камерите, за да започне игра срещу Мастагарков.
ахаха верно оная статия, която качих в оригинална се оказа вярна поне за Мастагарков.

# 358
Това е интересно, много обичам неща от кухнята😜.

# 359
И аз така разбрах написаното.
Да, Васил стана касичка за Цвети, за да може тя да си плати завръщането от Чистилището.

Общи условия

Активация на акаунт