Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 412
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 540
Предвид колко време беше бушон до сега не са го бутали и не мога да кажа, че е конкретно за да го "пазят". Просто искат да им върви сеира, както като върнаха Крум и му върнаха капитанството.

# 541
Връщането на Крум и хрумката "на съвет ще се гласува дали да има битка" бяха с цел да се разкара Ива и да се изцеди телефонгейтът докрай. Инак вероятно щеше да си има битка за влизане обратно в играта, да отпадне последният, а на следващата седмица вторият да се бие с последния новодошъл. Тикането на връзкарите или "интересните" (Мартин и Румен) и разкарването на нарочените (Цецо, Ива) образува незаслужен хейт по случайно замесените (Вики 1, Цвети, Крум).

# 542
В Надкаст потвърдиха, че в епизода утре ще снимат с Катя от сезон 2.

# 543
Какво е това предимство за Виолета Rolling Eyes цяла обиколка по-малко и то тежка водна.
На Мудева само една дъска предимство дадоха.

# 544
  • София
Дори без спойлери, като започнат да бутат някого става ясно кой ще е победителя. Трябват пари на Рълев и това е начина. За да няма хейт по него, че се  е пуснал на най-слабия участник, пратиха Виолета, която играе за него.
Какво предимството само, какво  "наказание" само, а някои излетяха от играта без вина - Цецо.
Не гледах снощния епизод в знак на протест, знаех какъв ще е изхода. Само прочетох тук с надежда, продукцията да ме изненада приятно.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 14:20 от Алекс:)

# 545
Не бутат Рълев, още миналата седмица се обяви, че секундантите ще имат шанс да ходят на залога, няма да ходи цялото племе.
Крум, ако не го бяха върнали, щеше да си тръгне с гласуване точно като Ива. Тук за мен е недомислица.
А Радев да бил връзкар Sad момчето беше пред отпадане, нали казаха, че цял ден е бил в болница. Просто решиха хем да не рискуват, хем да използват драмата с двойките.

Но никое от това дори не се доближава до спойлер, така че предлагам да спрем дискусията.

# 546
  • Milano
Дори без спойлери, като започнат да бутат някого става ясно кой ще е победителя. Трябват пари на Рълев и това е начина. За да няма хейт по него, че се  е пуснал на най-слабия участник, пратиха Виолета, която играе за него.
Какво предимството само, какво наказание  "наказанието" само, а някои излетяха от играта без вина - Цецо.
Не гледах снощния епизод в знак на протест, знаех какъв ще е изхода. Само прочетох тук с надежда, продукцията да ме изненада приятно.

Миналата година предимството също беше едно топче по-малко за вкарване.

# 547
Още в началото нямахме ли някакво инфо, че единствената жена в топ 8 е Цвети??? И мрънкане имаше, защо пък тя?

И нямам спомен Зеления Hug даващ верни спойлери тук, да ни е потвърдил изтеклата страница като верен спойлер???

Размишлявам си само....Hug

Аз ви я потвърдих!!!!!
Сценария е истински!!!!!!!!!
Ама не се четем явно............

# 548
  • София
Вярна е страницата, за съжаление. Което ми убива малко част от удоволствието да гледам до тогава Sad

# 549
Още в началото нямахме ли някакво инфо, че единствената жена в топ 8 е Цвети??? И мрънкане имаше, защо пък тя?

И нямам спомен Зеления Hug даващ верни спойлери тук, да ни е потвърдил изтеклата страница като верен спойлер???

Аз ви я потвърдих!!!!!
Нещо се изгубих, въпреки че в тази тема се старая да чета внимателно и с разбиране Grinning (В основната тема на ИВ, докато не ме назначат на щат в нея, няма как да не минавам повечето мнения по диагонал)

Цвети не е в топ 8, има друга жена и тя май е Виолета и то в топ 6? Това потвърди ли се?

А сега разбирам, че първоначално Цвети са я готвили за топ 8, така ли? Rolling Eyes

# 550
  • España
Значи….имам усещането ( даже вървя към убеждение) , че при монтирането на епизодите, продукцията се стреми съвсем целенасочено да нагнетява напрежението и негативизма именно около образа на победителя с цел трафик и рейтинг съответно ! Вземете всички победители до сега , та дори и Рълев … Избира се един любимец на публиката - героят ( 1-Юлиян ; 2-Ваня; 3- …; 4- Фифо, Гого,та даже и Жорката; 5- Момчил…далеч съм от мисълта , че екипът не е наясно ( имат голям опит зад гърба си от години) как ще вървят настроенията сред публиката ) като контрапункт на “грабналия чека” , който да обере лаврите на народната любов , а за победителя следват дни и месеци възмущения , закани , обиди, недоволства и каквото се сетите дни и месеци наред след края ...съответно рейтинг до небето и …..продуцентите потриват доволно ръчички ! Замислете се , примерно печели любимият на драгия зрител Момчил ….следват няколко дни на всенародна радост и …..толкоз! Обаче , ако победителят е достатъчно добре разгърнат в негативната гама образ……и след години ще се коментира 😉. Около него задължително има “герои от миманса “ …пешки , които го подкрепят и нагнетяват допълнително настроенията на публиката , още по-добре , ако са “злобни жени “ ( Виктория с.4) …На Виолета , за нейно съжаление , и е отредена точно тази роля ,  за това и не вярвам в нейния катарзис ……слаб сценарий …..сори !!!!!

# 551

Аз ви я потвърдих!!!!!
Нещо се изгубих, въпреки че в тази тема се старая да чета внимателно и с разбиране Grinning (В основната тема на ИВ, докато не ме назначат на щат в нея, няма как да не минавам повечето мнения по диагонал)

Цвети не е в топ 8, има друга жена и тя май е Виолета и то в топ 6? Това потвърди ли се?

А сега разбирам, че първоначално Цвети са я готвили за топ 8, така ли? Rolling Eyes
Беше потвърдено, че най-долеч класиралага се жена е шеста. За Цвети е имало объркване, че е в топ 10, заради снимки от сляпата баба. И тук се спекулира, че шеста е Виолета, която от стимките на изтещлия сценарий става ясно е в топ 10.

# 552
Значи….имам усещането ( даже вървя към убеждение) , че при монтирането на епизодите, продукцията се стреми съвсем целенасочено да нагнетява напрежението и негативизма именно около образа на победителя с цел трафик и рейтинг съответно ! Вземете всички победители до сега , та дори и Рълев … Избира се един любимец на публиката - героят ( 1-Юлиян ; 2-Ваня; 3- …; 4- Фифо, Гого,та даже и Жорката; 5- Момчил…далеч съм от мисълта , че екипът не е наясно ( имат голям опит зад гърба си от години) как ще вървят настроенията сред публиката ) като контрапункт на “грабналия чека” , който да обере лаврите на народната любов , а за победителя следват дни и месеци възмущения , закани , обиди, недоволства и каквото се сетите дни и месеци наред след края ...съответно рейтинг до небето и …..продуцентите потриват доволно ръчички ! Замислете се , примерно печели любимият на драгия зрител Момчил ….следват няколко дни на всенародна радост и …..толкоз! Обаче , ако победителят е достатъчно добре разгърнат в негативната гама образ……и след години ще се коментира 😉. Около него задължително има “герои от миманса “ …пешки , които го подкрепят и нагнетяват допълнително настроенията на публиката , още по-добре , ако са “злобни жени “ ( Виктория с.4) …На Виолета , за нейно съжаление , и е отредена точно тази роля ,  за това и не вярвам в нейния катарзис ……слаб сценарий …..сори !!!!!

Нищо няма да се коментира! Всяко чудо за три дни

# 553
  • Sofia
След снощната явна подигравка, рязко загубих интерес. Пределно ясно е, кой е определеният победител. Халал да им е, да си го ползват със здраве. Ще догледам формата от чиста доза инат и любопитство, как точно ще извъртят нещата, че за пореден път да спечели не най-комплесният и можещ, а избраният!

# 554
  • Bayern
Вероятен спойлер за ФЕРМАТА

Потребител от основната тема  сподели ,че в сайта на Фермата са задраскани Линда , Павел и Боби .Най-вероятно са следващите отпаднали Frowning1 .За Павел съм бясна - той ми е в топ 3 Rage

Общи условия

Активация на акаунт