Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 394
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 690
Ще видим дали милостта на Мартин, ще накара Мастагарков да се обърне срещу Момчил.
Ако Мастагарков се поведе по акъла на Мартин и забрави за всичките остри думи, които му каза Мартин и заиграе отнова с него, това ще е много наивно от страна на Мастагарков. Не ми се вярва.

# 691
Финалната петица май е горе-долу ясна
5. Дунев
4. Мастагарков
3. Мартин
2. Момчил
1. Рълев

Предполагам, че на финала ще са последните трима и Мартин услужливо по някое време ще спъне Момчил заради което и по-сериозната му травма Grinning

# 692
Думите на Димо: "Ти можеш да избереш в кое племе да продължиш напред в състезанието" насочват към почервеняване на Мастагарков.
Но малко преди това в промото се чува и: "Победителят ще получи огромна власт. Той ще може да реди пешките в ИВ".
Ако Мастагарков получи и друго предложение - да премести един от сините при червените, вече виждам как Мартин почервенява. 🤪

# 693
Скрит текст:
Думите на Димо: "Ти можеш да избереш в кое племе да продължиш напред в състезанието" насочват към почервеняване на Мастагарков.
Но малко преди това в промото се чува и: "Победителят ще получи огромна власт. Той ще може да реди пешките в ИВ".
Ако Мастагарков получи и друго предложение - да премести един от сините при червените, вече виждам как Мартин почервенява. 🤪
Това е то любов - един без друг не могат People Two Men Holding Hands

# 694

А дано.
Аз си мисля, че довечера няма как Радо да спечели, да му предложат в кое племе да бъде и да оставят червените наполовина на сините.
Ако Радо загуби и Мастагарков/ Мартин иска/трябва да отиде при червените, не вярвам загубилия отбор на капитанска битка  да получи за наказание допълнителен човек.
Така че според мен Радо отпада довечера, а един син ще стане червен.
Макар че тази година наказанията за някои са отлични награди.

# 695
Здравейте,
Може ли някой да ми каже откъде се е разбрало,че в един момент Мартин и Мастагарков стават червени?
Според мен Мастагарков няма да си смени отбора, а и честно казано не мисля, че е прати Мартин при тях, по-скоро, ако иска да им разбие коалицията ми се струва възможно да прати Дени-хем не ги засилва много, хем се събира с майка си.
Радо според мен днес отпада.

# 696
Е как Дени? Праща Мартин при червените и ела гледай шОО до пролетта като се захапят с Вила!

# 697
Здравейте,
Може ли някой да ми каже откъде се е разбрало,че в един момент Мартин и Мастагарков стават червени?
Според мен Мастагарков няма да си смени отбора, а и честно казано не мисля, че е прати Мартин при тях, по-скоро, ако иска да им разбие коалицията ми се струва възможно да прати Дени-хем не ги засилва много, хем се събира с майка си.
Мастагарков става довечера Гладиатор.

# 698
Здравейте,
Потребителка е била на терен в края на август и е видяла, доказателства нямаме, но ѝ имаме доверие заради ключови спойлери от миналата година 😊

# 699
  • До морето
А почервеняването на Мастагарков отговаря ли на спойлера със столовете, че вече се обърках?

# 700
А почервеняването на Мастагарков отговаря ли на спойлера със столовете, че вече се обърках?
Столовете са в цветовете на участниците от онзи момент, защото в противен случай никой от незнаещите какво реално се случва, нямаше да зацепи кои са финалистите от тях.

Това вече се потвърди.

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 14:14 от Telesilla

# 701
  • София
Снощи в промото даваха как Мартин се мазни на Мастагарков, дали не е разбрал че Мастагарков има право на 4 гласа за илиминации и затова да е ибърнал палачинката Мартин

За тази седмица Мастагарков има 2 гласа като капитан. 2-та допълнителни Димо каза ,че важат само за предната седмица при евентуален съвет .

# 702
  • София
Мастагарков дори да се обедини с Момчил са общо 5 гласа. Другата коалиция са 6 - Мартин, Дени, Вики, Дунев, Оряшкова и Мишо. Нищо не прави с тези гласове, те и затова му ги дадоха само за тази седмица.

# 703
  • София
Двата гласа не му бяха за миналата седмица, а Димо каза, че ако тази седмица са на съвет, то Мастагарков ще има 4 гласа, защото е капитан.
 Реално, той си има двата гласа, но, ако не е капитан, на съвет ще има 3 гласа общо. Друг е въпросът, ако той елиминира капитан Радо и избере да отиде при Гладиаторите, като капитан ли ще отиде или нов капитан ще избират?

# 704
Снощи в промото даваха как Мартин се мазни на Мастагарков, дали не е разбрал че Мастагарков има право на 4 гласа за илиминации и затова да е ибърнал палачинката Мартин

За тази седмица Мастагарков има 2 гласа като капитан. 2-та допълнителни Димо каза ,че важат само за предната седмица при евентуален съвет .

Всъщност Димо каза, че 2та гласа важат за следващият съвет на Старейшините, без да се уточнява до коя седмица. Въпросът е, че Мастагарков ще ходи вече на Съвети с Гладиаторите, и би трябвало 2та допълнителни гласа да важат.

Общи условия

Активация на акаунт