Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 326
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 810
Игнорирайте ме, не знаех, че снимката е от 19 август Satisfied

# 811
Скрит текст:
Ако е Момчил (напълно възможно, то на такава снимка и себе си няма да различа), то тогава не е ли финалът това? Рълев, Марто и Момчил?
Точно това е финалът.
И аз отдавна си го мисля, но датата 19 август не се връзва с края на снимките - 24 август (според основната тема).

# 812
 Със сигурност, снимката не е от 19 август.

# 813
В началото се чудих много на писанията на наистина знаещите в тази тема, че победителят може би ще се хареса, а може би не, но в крайна сметка победителят бил приемлив и нямало да е толкова зле положението като миналата година Grinning

С тези трима финалисти обаче картинката се навързва перфектно - повечето гледащи ще симпатизират на Момчил и ще искат той да победи, ще хейтят Мартин и даже ще се възмущават какво прави на финала, а ще спечели Рълев, за който в другата тема се водят дискусии бял ли е, черен ли е, на петънца Simple Smile

# 814
  • София

Joy на бас?

# 815

Joy на бас?
Да Simple Smile

# 816
  • София

Ок, ти залагаш, че е финал значи, аз казвам, че е елиминация.

# 817
Не, залагам, че снимката не е от 19-ти август Simple Smile. От кога е и какво е, не знам.

# 818
  • София
Толкова ли не можете да си сметнете по графика на снимки кое кога се пада.
каза се по-рано че снимките са започнали на 20.Юни
значи имаме първо 3 дни които са прекарали покрай първите две битки (по време на епизодите с визитки). Защо са 3, мисля че някой от първите участници спомена че са сточли 2 дни на плажовете между битката на роднините и първата териториялна. Значи "сезона" (седмица 1) дефакто започва на 22-и Юни.
Имаме след това 6 седмици до обединение (всяка по 5 дена):30 дни общо. Значи обединението става на 22.Юли.
След това има 5 седмици за фаза 2, където 1 ТВ седмица се снима за 4 дни, а защо са 5 (от Нова са обявили финала за 25-и Ноември и общо 73 епизода, което прави общо 12 седмици). Така че 5х4 = 20 дни и финалното сливане става на 12-и Август.
Ако снимките са продължавали до 25-и Август, то тогава или някъде са имали почивки или пък финалната седмица е продължила доста повече (а не е изключено и да са преснимали неща).
Ако началото е по-късно (например да кажем 25-и Юни), то тогава се измества всичко назад с тези дни разлика

# 819
  • София
Не, залагам, че снимката не е от 19-ти август Simple Smile. От кога е и какво е, не знам.

Е така няма как да разберем кой е прав Simple Smile

Значи, залагам, че  zaedno е човек на продукцията Simple Smile защото знае коя е битката и кога е била Wink не е на 19ти, побъркахте ме значи, на 18 е направена Grinning, проверих. Всъщност, още като ви я постнах написах "около 19.08", но хайде нека сме конкретни.
Иначе, по последните изчисления на колегата по-горе, може и на 19ти да е бил баш финала. Това на снимката е ЕЛИМИНАЦИЯ.
Някой за басче?

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 17:00 от January_

# 820
Къде са обявили от Нова броят на епизодите и краят на сезона? Ако се има предвид уикипедия, там всеки може да пише каквото си иска. В основната тема пише, че снимките са продължили до 24 август. Ако началото и краят на процеса, посочен в основната тема са верни, те не се връзват с втори етап по 4дневна седмица и общо 12 седмици.

# 821
След последната ти информация, January, е напълно възможно да си права и да е елиминация, като синият е Мишо.

# 822
  • Sofia
И аз (по ваш пример Simple Smile) гледам вече в очилата. За мен, също са червените.
По досегашните спойлери, в петък трябва да отпадне или Крум (постове в ИГ), или Теди (че след обличането на червени екипи, отпада). За мен обаче няма логика да е Теди, предвид че Крум и Мастагарков коментираха да стрелят по Стрина. А пък и битка между Дунев и Теди... Много грозно ми звучи - Чичкото бие малкото момиченце...
Т.е. остава Крум, може би Мастагарков не е искал да си използва допълнителните гласове.

И Вълев има 2 гласа. Така стават 4 на 4 и капитанът решава. Последно Крум тази седмица ли отпада?
Не стават 4 на 4,защото Благо има 3 гласа и стават 5 на 4,евентуално.😉

# 823
  • Буркина Фасо
Червени ли се виждат в очилата на Димо?

като гледаш лицето му колко е розово нормално е на очилата да виждаш нещо в червено. Smiley
усилен е червения цвят на телевизора.

# 824
  • София
Ето ви друга снимка на очилата

Както и да го гледа човек, нищо не се разбира само от това (нищо полезно не се вижда в тези очила).

Общи условия

Активация на акаунт