Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 255
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 900
Ще прецизирам въпроса…толкова финалисти от първоначалните племена (от едно племе).
В тази седмица са 6 Старейшини.
Имало е, да. Във тори сезон при обединяването повечето бяха сини, даже май финала беше със трима рибари.

В сезон две финала не беше ли от Боби и Милен? Те и двамата бяха червени.

# 901
А аз се хващам, че само това, че Рълев е единственият наистина Гладиатор останал сред всичките Старейшини, го прави за мен най-достойният победител Simple Smile

# 902
Ще прецизирам въпроса…толкова финалисти от първоначалните племена (от едно племе).
В тази седмица са 6 Старейшини.
Имало е, да. Във тори сезон при обединяването повечето бяха сини, даже май финала беше със трима рибари.

В сезон две финала не беше ли от Боби и Милен? Те и двамата бяха червени.
Оригинално са Рибари, но след разпада на племето продължиха като Ловци.
Не съм гледала сезона, а само откъси с най-добрите моменти на Николай в Ютуб, оттам знам Laughing

Ако Калоян пада си е чисто поради ръката на продукцията. Предимството на Мастагарков не трябваше да бъде издадено.
А ако сега е Калоян, то със сигурност Крум е другата седмица, за да паснат датите. По-смятащите могат ли да проверят дали не е на капитанска?

# 903
  • София
Да разбирам ли, че днес ще отпадне червен и отново ще бъдат по-малко, което ще доведе до пленяване на Мартин например. Той и Рълев ще бъдат следващите капитани. Мартин вече не го е страх от елиминация и ще се покаже "смел" като вземе капитанството и Рълев ще го плени. Така Мартин става червен, а и с Виолета и Мастагарков имат сметки за разчистване.

Според мен днес ще им кажат кой каквото има, за да похарчат парите. Виолета ще си купи направо имунитет, така мисля. Двете К-та + М ще стрелят по Теди, защото няма да има по кой друг.

# 904
  • София
Оригинално са Рибари, но след разпада на племето продължиха като Ловци.
Обратното, от оригиналните Рибари само Катето стигна до топ 9

# 905
  • в моя гьол
Така Мартин става червен, а и с Виолета и Мастагарков имат сметки за разчистване.

Мартин иде ли при червените, ще заиграе с Виолета. Започна да подготвя почвата.
Това е само мое предположение разбира се, но така ми намирисва Simple Smile

# 906
Рълев ще стане съвсем черен за много гледащи сега - в една коалиция с Марто и Виолета Joy

# 907
Дали има спойлер за предстоящият дуел във Фермата?

# 908
Крум, ако Дунев отпадне - "Реално, те остават двама мъже и Мартин" Grinning

# 909
Калоян не е бил най-добрият на арената. Но ще ми липсва и бих искал да  гледам него а не Дънев

# 910
Калоян не е бил най-добрият на арената. Но ще ми липсва и бих искал да  гледам него а не Дънев
Поне знаем, че Мишо остава до топ 10, защото в сценария казват, че има плувци, а само той остана Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 911
  • На морето!
Вероятно Момчил печели предимството и утре на залога печели право да махне някой от племената и той маха Мартин.

# 912
Момчил от къде знаеше, че Калоян е номиниран, а Крум му е секундант?

# 913
Предполагаше.

# 914

Предполагаше човека, пък и явно има добра стратегическа мисъл.

Общи условия

Активация на акаунт