Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 263
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 885
Този сезон на ИВ смятам да ми е последно гледане. Не може най-най-най- големите интриганти да са в 7-мицата. Ако едно предаване създава примери за подражание, какво създава това? Злонамерени, лъжливи, нагаждачи. Аз в реалния свят гледам да ги избягвам , а какво става пускам си ИВ да ги гледам.Е СТИГА МИ ТОЛКОВА!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 09:58 от m m m

# 886
.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 10:08 от Serene__

# 887
Ако утре Момчи спечели като секундант, а в събота загуби залога на кастинг битката и трябва да прати някой от сините при червените, като нищо това ще е Марто.
Много вероятен развой на събитията.
Ако Момчи трябва да прати някой в другото племе избора му няма как да бъде различен от токсичното зло, която взривява мира при Старейшините.
Горкият Благо няма отърване от палача му. Сега и в комплект със стрина нещата ще са страшни. А скоро и неговите съюзници ще бъдат изпидуркани един по един и ще остане И сам воинът е воин Scream

# 888
  • Bayern
Този сезон на ИВ смятам да ми е последно гледане. Не може най-най-най- големите интриганти да са в 7-мицата. Ако едно предаване създава примери за подражание, какво създава това? Злонамерени, лъжливи, нагаждачи. Аз в реалния свят гледам да ги избягвам , а какво става пускам си ИВ да ги гледам.Е СТИГА МИ ТОЛКОВА!

Спокойно , накрая Ралица ще се опита да убеди зрителите, че финалната тройка  са герои Simple Smile  и ето ти примери за подражание. Не знам как ще преглътна 3 място на Мартин , противен е Rage

# 889
Някой писал във фейса ,че Дунев побеждава и праща Марто в Гладиаторите .

# 890
  • Брюксел / София
Това ще е напълно закономерно. Дунев откакто е номиниран не може да търпи Мартин!

# 891
Отчайващ сезон! Прозрачен!

# 892
  • Асеновград
Това ще е напълно закономерно. Дунев откакто е номиниран не може да търпи Мартин!

Аууу разкош, ако стане така. Белият зъб как ли ще гледа?

# 893
  • София

Аууу разкош, ако стане така. Белият зъб как ли ще гледа?
Аз си мисля, че развитието може да стане много по-красиво и епично. Хипотетично, залагащият играч може съвсем целенасочено да избере грешния залог на кастинг битката (ако например наказанието е Да пратиш един играч в другото племе) и така да се оттърве от някой съплеменник

# 894

Ако стане така, от една страна хубаво за Дунев и Момчил, от друга страна КОЙ, КОЙ ще пази до леглото на Дени 😀.
Горкият Благо! Няма оттървате от гнусаря, а ако влезе в комбинация с грозила, Благо да зареди батериите на спокойствието си! Направо да включва агрегата за ток 😉

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 15:02 от mery_poppins1

# 895
  • София
Довечера номинираният от гладиаторите е мъж: продукцията го издаде със битката от промото (махнаха кадрите в последствие от там), както и с прибързана редакция в уикипедия страницата. Рълев е с имунитет, така че мисля че е ясно какво ще се случи точно на този съвет

# 896
Оффф, провалиха им се роднинските драми, сега ще разиграват

Благо + Марто = ВНЛ Blue Heart Blue Heart

# 897
Ще повторя Ковид, ама от всичко най- ме е яд че Мартин изпреварва Мастагарков.

# 898
Ще повторя Ковид, ама от всичко най- ме е яд че Мартин изпреварва Мастагарков.
Изпреварва го, защото сигурно нон-стоп е в разни коалиции, с предимства и не знам какво още. И най-вероятно си е изиграл така картите, че ако има последна елиминационна игра преди финала, Мастагарков да играе срещу Момчил, защото и двамата са в тежката категория и няма игра, в която Момчил лесно да му отстъпва.

Срещу Рълев би било трудно да се придвиди, защото там силните им и слабите им места са различни. А и си мисля, че Рълев ще заиграе с Мартин, съберат ли се в едно племе.

# 899
Значи последно Калоян ли отпада днес?

Общи условия

Активация на акаунт