Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 209
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 945
  • Sofia
Че знаем, знаем, но хич не ми харесва този, който са ни определили. Прав беше Ковид! Сега остава да проследим, как и с какви средства ще го добутат до N 1? И по-важното за мен, как точно ще прецакат този, за който предварително е определено да е втори? Ето това последното за мен все още е мистерия! Всичко друго отдавна е ясно.

# 946
Че знаем, знаем, но хич не ми харесва този, който са ни определили. Прав беше Ковид! Сега остава да проследим, как и с какви средства ще го добутат до N 1? И по-важното за мен, как точно ще прецакат този, за който предварително е определено да е втори? Ето това последното за мен все още е мистерия! Всичко друго отдавна е ясно.
Както миналата година втори остана Фифо … има си начини … тази продукция е доказала, че умее да наглася нещата както си иска !!

# 947
  • Sofia
Знам, знам! Интересното е дали ще го направят нагло и нахално, или с поне мъничко финес? Въпреки, че познавайки ги, съм почти убедена, че ще действат безпардонно!

# 948
Разбира се, че ще е безпардонно.
Не само, че няма да позволят да спечели, ами трябва и да го унижат...
Мъчно ми е за него, изглежда прекрасен млад мъж.

# 949
Знам, знам! Интересното е дали ще го направят нагло и нахално, или с поне мъничко финес? Въпреки, че познавайки ги, съм почти убедена, че ще действат безпардонно!
Да, доказаха го с предимствата на стрина и Дунев Sad

# 950
А за мен това е първият сезон, в който наистина харесвам победителя и с кеф ще си го излгедам докрая Grinning

Момчил и Мастагарков са ми след него, като не знам даже кой ми е първи и кой втори подгласник вече Simple Smile

Момчил е силен и умен, ама твърде много се изхвърля и много се прави ... не знам, вярва ли си наистина или просто така отвътре му идва за пред камера и публика?

Мастагарков също е силен и умен, ама толкова хлъзгав, че сам се обърква.

# 951
Аз мисля, че повече спойлери не ни трябват. Трябва да има и малко напрежение Grinning.
Като вие не искате спойлери ,това не значи че и хората тук не ги искат.От самото начало агитираме за спойлери и развитие на нещата тук  да се пишат . Осноната тема е затова ,да си четете  неразкритията.Този да не пишел спойлери,онзи да не издавал повече ,е какво да правим тука ,да си разсъждаваме по картинки Open Mouth
Аз се радвам ,че написах победителят Рълев тук още като започна предаването  ,макар че веднага започнаха да ми се карат на ЛС ,че не трябвало да ви се казва .

# 952
  • При семейството си
За мен, много по-неприемливо, скандално е Дунев и Мартин на финал, отколкото Рълев пред Момчил, ако е вярно.
И няма нищо общо с миналата година, къде могат да се сравнят тези с Гого, Жорката или Фифо и Алекса.

# 953
  • София
От Фейсбук:
Цитат
Битката ще е служебна.Момчи залага на този Алекса където го бутаха.Както сега се знае от отдавна,че печели Рълев.Този Алекса в тази битка се контузва.А бе майна та им.Жалко за Момчил.

# 954
От Фейсбук:
Цитат
Битката ще е служебна.Момчи залага на този Алекса където го бутаха.Както сега се знае от отдавна,че печели Рълев.Този Алекса в тази битка се контузва.А бе майна та им.Жалко за Момчил.

Това означава ли, че заради контузията Алекса губи битката, а Момчил губи залога?
Това пасва на по-ранните предположения, които дадохте, как Мартин отива при Гладиаторите.

# 955
  • София
Скрит текст:
От Фейсбук:
Цитат
Това означава ли, че заради контузията Алекса губи битката, а Момчил губи залога?
Това пасва на по-ранните предположения, които дадохте, как Мартин отива при Гладиаторите.
Като се има предвид, че във Фейсбук често се пишат измислици, кой знае каква е истината.

# 956
  • Буркина Фасо
Като се има предвид, че във Фейсбук често се пишат измислици, кой знае каква е истината.
къде се пише истината?

# 957
Тук, ама нещо писателите изчезнаха, че “било опасно”.

# 958
Според мен има шанс да е объркал залога и за това 1 седмица да гладува цялото племе и затова всеки да го е намразил. Или пък да е спечелил и да мести Мартин при Гладиаторите и така ВММ да го намразят, защото ги е събрал на едно място.

# 959
Вече ни подготвят за Мартин в червено.

Общи условия

Активация на акаунт