Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 126
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 185
Попаднах на нещо, което може и да мине за спойлер за края на играта. Слагам линк, който иска, да не го отваря.
https://www.marica.bg/lajfstajl/misteriqta-e-razkrita-mastagarko … yneydjarka-snimka

# 1 186
Никакъв спойлер не е. Жълтурите сигурно от месец въртят тези имена, от които само едно е в десетката. 😎

# 1 187
Тази година наистина ли няма спойлери за Фермата?

# 1 188
Ами освен, че Коко е на финал и може би Георги друго май не...

# 1 189
Дунев трябваше да се остави на Калоян и да си ходи, защото откакто се върна тотално стина образа си. Хубаво ги бутат от продукцията с Оряшкова, но за спортистите, за които ги представят, поведението им е жалко. Да ги бяха “контузили” като Братоев и да си заминат с достойнство.

# 1 190
Малко ми е тъпо за Дунев обаче. Защото това, което прави той, го прави и Мартин - тръгна в един момент уж да се сближава и мазни на Мастагарков, а иначе му е най-големият враг пред другите. То и Мастагарков добре го нахендри за това пред останалите, де Simple Smile

Този сезон с това е много интересен иначе - много играчи се опитват да играят, лавират, пресмятат ходове. Не винаги им се получава, защото се изправят срещу други не по-малко хитри и обиграни от тях противници, но аз отчитам положително наличието на сложна социална игра Smiley

# 1 191
Ами освен, че Коко е на финал и може би Георги друго май не...

О, не! 🤢

# 1 192
На мен не ми е тъпо за Дунев, сам се излага. Мъж на 50 години, олимпийски шампион се прави на пълен идиот. Цялата работа с влизането му ми изглежда, че е направено заради Никол. Най-вероятно тя е отишла на кастинг, казала е кой е баща й, вече може да е имало други двойки и да са й казали, че ще я вземат само ако и той участва. Дундева му е казала, че много иска да участва и той от бащина любов се е съгласил.

# 1 193
  • София
Може, и малко кеш за всеки случай

# 1 194
  • Sofia
Е той кешът е за допълнителна мотивация.

# 1 195
Е защо тия морски битки ги дават след като Радо отпадна… и то вече няколко. Много ме е яд, исках да гледам как плува 🥹
Дунев го харесвах в началото, обаче колкото повече седи, толкова повече се закопава. А до топ 5 кой знае колко още ще се изложи😃

# 1 196
Със сигурност във вторник имаме капитанска елиминация и по всяка вероятност Теодора ще отпадне, така като гледам май от Дени.
Старейшините трябва да спечелят резиденцията, за да се получи бройката победи на Момчил, ако нямам грешка в сметките.
Седмицата до средата се очертава ясна.

И да, очевидно Момчил губи залога.

# 1 197
Ей щеше да е много готино Момчи да се изпрати сам при Брата Благо,а не да удари по Мартин да се изравнят малко племената.

# 1 198
Според мен Момчи ще направи целенасочено грешен залог…

# 1 199
ИГ
Има ли някакъв спойлер относно утре? Дали сега Мартин ще премине при Гладиаторите?

Общи условия

Активация на акаунт