Спойлери от реалити предавания - тема 16

• 182 115
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 215
Интересно ми е като изпратят Елвиса в понеделник при Гладиаторите ,той с кого ще играе? Да не заиграе със Вили и Теди ,а Рълев с Благо отделно Rolling Eyes

# 1 216
В този състав очаквам Мартин да почне да се мазни на всички Grinning

# 1 217
И сега какво. Във финалната седмица 6 човека с грошовИ и беден Елвис 😂😂😂😂 Време му е за томахавка на спасението, че Ралица не можа да измуфти Момчил и Мастагар да харчат 😂😂😂😂😂

# 1 218
Ковид, дали можеш да осветлиш простосмъртните какво точно е сторил Крум на боговете, че го натириха толкова семпло?
Как едни биват изпращани с почести /при все, че не бяха нищо особено/, а други - "ти загуби, пътят е натам"?
Тая избирателна тъпотия сякаш за първа година се случва или поне толкова явно.

Не си мислете, че щом не излъчват мнението на участниците към "предимствата", те нямат такова или не осъзнават колко "честни"са тези предимства...

А фаворитите на продукцията си личат отдалече, явно е , че Крум не беше от тях.

# 1 219
  • София
По мои скромни сметки победите на Момчи досега са:
- От Номинационни битки: 10 (4 с Амазонки и 6 при сините от фаза 2)
- Териториални: 4 (3 при сини и 1 с амазонките)
- Капитански: 2 (1 при амазонките и 1 като съюзник на Мастагарков)
- Елиминационни: 2 (от седмици 1 и 4)
- Като съюзник на Дунев: 2
- В самото начало (първите 2 епизода с визитки): 2
Дотук: 22 (има и 4 на залози на кастинг битка, ама те доколкото виждам не се броят)
Та, за да докараме до 25 след първа номинационна битка (според онзи лист от сценарий, ако е преди втората битка а не след нея), тази седмица освен резиденция за сините, Момчи би трябвало и да стане капитан и да спечели (елиминира червения капитан)
П.С Ако съм пропуснал някоя битчица някъде, ще се радвам да ме поправите

# 1 220
Мдам, особено и ако шитне Мартин към червените, определено се връзва Момчи да е капитан. Grinning
Иначе Мартин и Денислава си казаха, че капитанството няма да го дадат Wink Но като е останала сама, няма какво да прави. Видяхме я, че става за притурка само.

# 1 221
Дали другите ще разберат за този разговор? Дени и Мартин не вярват на Мишо, Вики и Оряшкова. Тогава е на ход Момчил.

# 1 222
dido2k, пропускаш победите му в единоборствата.

# 1 223
  • София
dido2k, пропускаш победите му в единоборствата.
Дали от продукцията ги броят като такива? Ако е така, тогава той вече е минал котата от 25:
- 1 от седмица 2 (старейшини срещу гладиатори на лоста, беше с Моника и Вили с/у Гатю и Ники)
- 3 от седмица 3 (от дърпането на въже с амазонките: веднъж двойка с Цецо, после в четворка и  накрая с целия отбор)
- 2 от играта с ринговете във втората фаза
Само тук имаме още 6, с което бройката няма да излезе (биха станали 28)

# 1 224
_Hope_, дори на визитката Крум го бяха представили като карикатура, също и малкото Вики, което изхвърча сравнително рано. Та, само по визитките може да се ориентира човек кой е докретал докрай и кой е от любимците. Крум стоя дори повече от очакваното (за мен). Което не значи, че съм съгласна с това, но 🤷🏼‍♀️

# 1 225
Момчил има още 2 победи от преди структурирането на племената. Една с брат си и една срещу племето на брат си.

# 1 226
  • София
Момчил има още 2 победи от преди структурирането на племената.
Броил съм ги тях: "В самото начало (първите 2 епизода с визитки): 2"

# 1 227
А дали няма и нещо общо, че Крум е работил за сходно  предаване Максимал 🤔

# 1 228
  • София
Малко встрани от останалите теми, тази седмица попаднах на една "чернова" относно потенциална концепция за сезон 6 на ИВ.
Аз имам едно на ум тук, защото източникът не е от най-надеждните (за този сезон е със 50:50 достоверност), но все пак на някой може да му е интересно следващото:
Разпределение на племена за сезон 6:
Племе 1: Известни/ВИП, без конкретни имена но се спрягат потенциално: бивш известен футболист, олимпийски шампион/медалист(и) и победител/финалист от друг формат
Племе 2: Претенденти от кастинг битките от сегашния сезон, плюс допълване от новия каст до запълване на бройката
Племе 3: Втори шанс (бивши участници от предишни сезони, но не финалистите, тях ще ги пазят за "звездния отбор" на all-stars)
Племе 4: Challenge beasts (подобно на резервите от сезон 4), които да попълват другите племена

Тук прави впечатление, че не се залага много на новия каст, но то така или иначе огромна част от мераклиите вече са кандидатсвали предните сезони и вероятността да се появят чисто нови звезди тази година е много малка.
Пак да кажа, не претендирам за достоверност на тази информация, много вероятно е това да е проста една от многото възможни концепции за следващия сезон. Дори не изключвам вариант, тези неща да се пускат като кукички с цел да се сондират мненията на феновете (може да излязат скоро и други подобни "чернови")

# 1 229
Малко встрани от останалите теми, тази седмица попаднах на една "чернова" относно потенциална концепция за сезон 6 на ИВ.
Аз имам едно на ум тук, защото източникът не е от най-надеждните (за този сезон е със 50:50 достоверност), но все пак на някой може да му е интересно следващото:
Разпределение на племена за сезон 6:
Племе 1: Известни/ВИП, без конкретни имена но се спрягат потенциално: бивш известен футболист, олимпийски шампион/медалист(и) и победител/финалист от друг формат
Племе 2: Претенденти от кастинг битките от сегашния сезон, плюс допълване от новия каст до запълване на бройката
Племе 3: Втори шанс (бивши участници от предишни сезони, но не финалистите, тях ще ги пазят за "звездния отбор" на all-stars)
Племе 4: Challenge beasts (подобно на резервите от сезон 4), които да попълват другите племена

Тук прави впечатление, че не се залага много на новия каст, но то така или иначе огромна част от мераклиите вече са кандидатсвали предните сезони и вероятността да се появят чисто нови звезди тази година е много малка.
Пак да кажа, не претендирам за достоверност на тази информация, много вероятно е това да е проста една от многото възможни концепции за следващия сезон. Дори не изключвам вариант, тези неща да се пускат като кукички с цел да се сондират мненията на феновете (може да излязат скоро и други подобни "чернови")

Дано да се откажат от идеята за VIP племето, защото съм убеден, че ще има участници, които ще са там и ще ги бутат повече от колкото този сезон и ще стане много противно за гледане, ако ще има VIP/Известни в племе, то да извикат силни, които са спортисти, а не изсипани от някъде.

Общи условия

Активация на акаунт