На море в Турция - тема 81

• 54 564
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Славейче, след като прочетох твоя отзив за KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5* , май везните се наклониха натам Simple Smile
Но ще гледам и сравнявам още с MEGASARAY CLUB BELEK 5* преди да реша окончателно.
Джакарандата нещо не ми допадна като че ли...
А за VONRESORT ELITE 5* тук и по групите не намерих никакви мнения...основно се споменават Голдън кост и Голдън бийч...Или и те като Камелиите са голям комплекс от няколко и ползват обща територия?

# 106
Здравейте, ще пробвам и тук с моето търсене, опитвам да намеря най-подходящия хотел за лято 2024 за две дечица на 2г и на 3г. Най-важни са ни забавленията за тях, водни пързалки за малките, детски клуб, външни площадки, анимация.
Като други важни изисквания са ни хубав плаж, чиста вода, по възможност по-компактна площ на хотела, да не трябва да вървим големи разтояния, да не се усеща "навалица", да има зеленина.
Близостта до летището/качествена храна/бар на плажа - това са неща, които ми се иска да има, но бих направила компромис.
Бюджета за самолетна почивка за 2ма септември ни е плаващ, 4-6к лв, не сме го определили точно, защото нямаме много база за сравнение.

# 107
Папилоните ми харесаха, определено.

# 108
  • Пловдив
Славейче, след като прочетох твоя отзив за KIRMAN BELAZUR RESORT & SPA 5* , май везните се наклониха натам Simple Smile
Но ще гледам и сравнявам още с MEGASARAY CLUB BELEK 5* преди да реша окончателно.
А за VONRESORT ELITE 5* тук и по групите не намерих никакви мнения...основно се споменават Голдън кост и Голдън бийч...Или и те като Камелиите са голям комплекс от няколко и ползват обща територия?
Пред Мега Сарай плажа е по хубав от Кирман.Територията е по голяма и е по близо до Легендите. Имахме преди 2 години резервация за там но заради Ковид се провали.Рейтинга и отзивите са хубави и за там.Вие трябва да си решите  на какво държите.

# 109

Не съм била в нито един от тези хотели, но това, което съм чела и гледала за тях, съм си направила извод, че  ВОН няма нищо общо с Мекасарай Белек. Вторият е на много по-високо ниво, по отношение на всичко. Единствено плажа не знам, дали е по добър от този на ВОН. Аз не бих се чудила изобщо, щях да заложа на Мегасарай.

# 110
  • София
И аз не намерих отзиви за Вон резорт Елит, но юни ще сме там.
Наистина няма база за сравнение с Мегасарай, той ни излизаше над 5 хиляди, а Вон 3300 за същите хора за същия период.

# 111
Здравейте, моля за мнение за :
Diamond premium и
Crystal admiral resort suites.
Благодаря!

# 112
Хора, отдавна се каня да потърся вашето мнение и опит относно офертите в една ФБ група. Сигурна съм, че много от вас участват и в популярните групи за почивка в Турция  и във ФБ. Че там има една група наречена  ИЗГОДНИ ОФЕРТИ ЗА ХОТЕЛИ В АНТАЛИЯ, БОДРУМ, ФЕТИЕ-ДОСТЪПНИ ЗА ВСЕКИ Инж.Ваня Петкова Кузманова  
Всъщност дамата администратор на групата вероятно е и в настоящия  форум и чете тези редове под псевдоним, както всеки от нас. Ще кажа, че не съм се ползвала от нейните услуги и оферти, по простата причина, че не карам надеждно кола и нямам кой да ме кара, но си мисля, че ако не беше така – бих се възползвала с удоволствие. Оставам с впечатление за коректна жена, която с приятен и неагресивен език предлага твърде интереси оферти на хотели (повечето непопулярни за БГ), които са на по-ниски цени от българските оператори или пък въобще не се предлагат в БГ,  и имат много добри цени. Така и не разбрах къде ги намира тези оферти (е това си е нейната професионална тайна), но за посредничеството взема такса от 50 лева (ако все още е така).
Така че искам да кажа ,че тези, които се канят да пътуват със собствен транспорт и търсят своята най-добра оферта на най-добрата цена – могат да  се възползват. Ако някои са го направили или имат мнение по този сюжет  – може ли да споделят впечатления за това, което пиша.

Не е ли възможно просто да отвори https://www.stayforlong.co.uk или https://destinia.com/en/ , а има и още много други и по зададени критерии да намери за 3 минути нужната оферта?
В какво по-точно се изразява нейната услуга? Все пак тя не е туроператор и не сключва договори, само консултира...

Според мен ако човек е бил повече от 2 пъти в Турция и не е определено мързелив, и най-вече иска да спести някой лев, то не е изобщо трудно да си организираш почивката по-най-добрия и изгоден начин Simple Smile

Не знам колко голям е риска ако направиш резервация през платформа, получиш потвърждение от хотела... месец преди почивката ти платформата/хотела да анулират резервацията ти? Това ако е с БГ агенция и договор май няма как да стане Simple Smile

Тези, които не им се занимава и не искат да си товарят мисловната дейност с такива организации и най-важното, ако финансите ги бият по главата, демек имат достатъчно, изобщо не си струва да се правят на авантюристи Wink Лапват стабилно UAI и го удрят на рахат Grinning

# 113
А за VONRESORT ELITE 5* тук и по групите не намерих никакви мнения...основно се споменават Голдън кост и Голдън бийч...Или и те като Камелиите са голям комплекс от няколко...
Seengirl,
Точно така. И двата ризорта включват голяма обща територия на два хотела и къщички,  много басейни, аквапарк, красиво оформени алеи и прекрасни плажове.
Посетихме и двата в две поредни лета, Камелия Фуля ми допадна повече. За следващото лято бях набелязала Пайн бийч или Мегасарай, но отново запазихме Вонризорт Голдън Коуст, защото ще отидем с приятели, а съотношението цена-качество е отлично. Двата, които исках, бяха с по 1500-1600 лв нагоре. За разликата си направих и резервация в Гърция😄

# 114
Здравейте, чета редовно, събирам впечатления. Сега сме пред дилема, ще ходим семейства с деца , тийнове. Търсим с много пързалки и активна анимация. Не във високия сигмент. Държим на добро обслужване, храна и забавления, и хубави стаи.От Воновете  сме харесали Голдън бийч и Голдън кост. Кой от двата или подобен в този ценови сегмент. В сиде или белек. Иначе и аз харесах Кирман , но с 2 тийна излиза 2 хиляди отгоре. А исках и гюрал белек, но друг път , съобразявам се с бюджета на всички.

# 115
И аз да се похваля с резервация за Мегасарай Белек за двама възрастни, дете на 7 и дете на 12, със самолет за първата седмица на юли! Вчера внесох и част от сумата. След много гледане най-ниска беше цената на Емералд. Силно се надявам, че това лято няма да я има миналогодишната мизерия с полетите от Анталия.
Чакам възстановяване за закъснял полет през една фирма за обезщетения от закъснели над 3 часа! Последно ми пратиха инфо че искът е заведен към авиокомпанията! Някой наясно ли колко време отнема това нещо, в смисъл в какъв срок би следвало да се получи обезщетението!
Би било полезно за всички ако има някой който се сблъсквал с подобно нещо и обясни!
И един въпрос, да си знам за догодина: при правене на резервацията кое се посочва: възрастта на децата към датата на резервацията или възрастта на която ще са по време на престоя? От това зависи дали детето ще е още в категорията деца до 13 г. или в категорията възрастен!

# 116
  • София
Чакам възстановяване за закъснял полет през една фирма за обезщетения от закъснели над 3 часа! Последно ми пратиха инфо че искът е заведен към авиокомпанията! Някой наясно ли колко време отнема това нещо, в смисъл в какъв срок би следвало да се получи обезщетението!
Би било полезно за всички ако има някой който се сблъсквал с подобно нещо и обясни!
И един въпрос, да си знам за догодина: при правене на резервацията кое се посочва: възрастта на децата към датата на резервацията или възрастта на която ще са по време на престоя? От това зависи дали детето ще е още в категорията деца до 13 г. или в категорията възрастен!
Аз мога да кажа какъв е срока за получаване на обезщетението за фирма Аероиск, защото използвам нея при предевяване на искове за обезщетение на авиокомпаниите. За 2 месеца, 2 месеца и половина ще можете да получите парите по банковата си сметка.
Гледа се възрастта на детето към датата на настаняването.
Резервации можете да направите и  2 години по-рано за някои хотели.

# 117
Аз мога да кажа какъв е срока за получаване на обезщетението за фирма Аероиск, защото използвам нея при предевяване на искове за обезщетение на авиокомпаниите. За 2 месеца, 2 месеца и половина ще можете да получите парите по банковата си сметка.
Гледа се възрастта на детето към датата на настаняването.
Резервации можете да направите и  2 години по-рано за някои хотели.

Да си призная Роже, тайно се надявах да се включиш с коментар! Simple Smile
Ще имам предвид за следващ път фирма Аерориск!
При мен вече са към 2- 3 месеца! Трябва да погледна с точност!
Да видим, дано извадя късмет и да взема някой лев!
Благодаря ти за информацията!

# 118
Имаме резервация за Нова година в Корумар Ефесус и искам да питам, дали във всеки джуниър суит има вана?
Има ли отопляем външен басейн?
Работи ли детски клуб?
Къде е най-добре да пазарувам стоки местно производство и кой е най-добре уредения мол /с най-много магазини в района?

За юни съм на път да направя резервация във Вон ризорт, като още се колебая между къщичките и Голдън кост. С две деца сме и май Голдън кост с двуетажните легла и близостта си до плажа повече ме влече. Мисля до края на деня да реша проблема Simple Smile

# 119
  • София
И в Golden Beach  също има двуетажни легла. Миналата година почивахме там - бяхме платили обикновена стая, но ни настаниха във фамилна - 2 стаи отделни  и в едната имаше двуетажно легло.

Общи условия

Активация на акаунт