На море в Турция - тема 81

• 54 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Не знам кой пише средна цена 400лв. на човек. Аз днес купих за точно 134Е на човек, което прави 261,30лв. Цените са такива за целия летен сезон. Плюс минус 20Е според периода.

# 436
Не знам кой пише средна цена 400лв. на човек. Аз днес купих за точно 134Е на човек, което прави 261,30лв. Цените са такива за целия летен сезон. Плюс минус 20Е според периода.

Аз ли нещо не правя?

# 437
  • София

Аз ли нещо не правя?
Не зная каква е първата снимка, но във втората всичко си направила правилно. Само може да смениш валутата от паундове на ТЛ или евро. И това е цената, за която говори water_nymph,  и която и аз посочих преди това- 107€ с 1 ръчен и 1чекиран багаж София Анталия

# 438
  • Варна

Писали сте 134Е, но без багаж и места. Като сложите и тях колко излиза плюс трансфер и медицинска застрахавка?

Наистина очаквах по-голяма разлика от изчетеното до тук,  а не на кантар.

# 439
  • София

Писали сте 134Е, но без багаж и места. Като сложите и тях колко излиза плюс трансфер и медицинска застрахавка?

Наистина очаквах по-голяма разлика от изчетеното до тук,  а не на кантар.
eli70o0, ами индивидуалния трансфер, който вече съм резервирал от моя хотел до летището е 14€ ( 2 човека) еднопосочно, тоест по 7€ на човек, ако сте 4 човека ще дойде по 3.5€ на човек. За медицинската застраховка, която правя на стойност 10 000€ плащам 30 лв. за 2 човека, но за 25 дни престой в Турция, тоест за 7 дни ще ми дойде за двама души 10-15лв. или по 5-7 лв. на човек.
Вида стая в хотела, който съм резервирал се предлага от две три платформи / не български, а немска и английска, с много по-голям обем отстъпки от българските тур оператори/ като разликата в цената, за която аз съм резервирал директно през хотела е по 20€ на вечер ( не стоя 6 дни и половина както ми предлагат агенциите, а двойно повече и разликата става близо 500лв.
А на всичко отгоре за моя радост май само една българска агенция въобще предлага хотела, който аз съм си избрал.
Така че като сложа и полетите до Анталия и ударя накрая калема се оказва, че разликата е доста по-голяма отколкото  Вие eli70o0 предполагате че е, а не на кантар. Но всеки има право да си избира къде и как да почива, дали самостоятелно или през агенция, парите и времето са си негови.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 11:07 от Роже

# 440
  • Варна
Това кой как обича и избира да почива дори не коментирам, защото е строго индивидуално.
Тук обаче ставаше въпрос единствено и само за транспорта и това че се говори постоянно, че самоорганизиран е много по-евтин от през агенция за това и попитах за тотала на човек полет+ багаж чекиран и ръчен+трансфер+застраховка колко реално излиза, защото от прочетеното в последните страници не ми се струва реално голяма разлика.
Това е. Чисто информационно. Не права сметка на никой как обича и изцбира са почива и да се придвижва.
Ако това трябва да засегна аз даже предпочитам пътуването с автомобил, но това са наши семейни предпочитания и не е миродавно за всеки.

# 441
Роже, кажи на кои хотели си се спрял. Аз все още си търся хотел, който е различен от масовката и не мога да се спра на нищо. Иска ми се нещо хем интересно, хем ново и не особено популярно.

# 442
  • Пловдив
Хотели много.Ако ги няма на сайтовете на агенции винаги може да направите запитване и ще ви дадат цена.И аз търсих такъв ,но за съжаление цените са много високи и май ще се впиша в някой по евтин и масов.

# 443
Не мисля, че тук сме се събрали, за да спорим, а за да обменим опит и информация, които евентуално да бъдат полезни за някой друг.
В цената, която съм посочила, влиза по един малък куфар на човек. За нашето семейство - 2 възрастни с 1 дете на 3 и 1 бебе на 7-8 месеца към тогавашна дата, ще ни бъдат напълно достатъчни 3 малки куфара и 1 голям. Големият куфар ми струва по 15Е в посока. Имам достатъчно БолБол точки от предишни полети, с които спокойно ще закупя 3 места поне за единия полет. За навръщане още 15 Е за тях, понеже има места по 4,99Е, които ме устройват идеално.
Застраховката ни е около 30лв. за цялото семейство. Хотелът резервирах за 2100лв. през чужд сайт(благодарение на съфорумка, която сподели за промоциите), което е точно 500лв. по-малко, от цената, която ми предлагаше нашата агенция за стаята БЕЗ включен транспорт.
Грубо тотал почивката ни ще излезе около 3000лв. за всичко.
За същия хотел, същия период, прикачвам скрийншот, който направих преди около 2 седмици от сайта на агенция със самолетен транспорт от София.
Всеки сам да реши за себе си.

# 444
  • Варна
Именно, че не става въпрос за спор, а за информация, което е и причината да попитам и то точно и само за транспорта.
Благодаря за информацията и на останалите цени!
Пакетно с толкова търсене и напасване няма как да не излиза по-евтино. Аз се интересувах наистина и само от транспорта, за който се казва, че през агенция е много по-скъп.

Версо са най-неизгодните при самолетните програми и там цените изобщо не могат да са ориентир, че и за сравнение. Имам чувство, че пуснаха тези програми само, за да имат и те.
Нашата програма за трима при тях е с 450лв по-скъпа и то като съм 100% сигурна, че ползват места за същия чартър, защото само един оператор има за тази дата.

# 445
  • София
Версо мисля че ползват редовния полет на сън експрес, този дето е 6:50 от Анталия на връщане. Мен това ме отказа да резервирам при тях, часът е убийствен според мен.
Иначе бяха супер любезни, с много добро впечатление останах от служителите им и за собствен транспорт бих ги ползвала с удоволствие.

# 446
Не мисля, че тук сме се събрали, за да спорим, а за да обменим опит и информация, които евентуално да бъдат полезни за някой друг.
. . .
Всеки сам да реши за себе си.

Искате да кажете, че Вашата цена е с 2400 лева по-ниска от тази на агенцията?
3000 лева срещу 5400 лева?

Astonished

# 447
Точно така. От тази агенция с толкова. От Турс Клуб е със “само” 1070лв. по-ниска, което е една идея по-приемливо. Но тези 1070 лв., примерно, ще използваме за 3-4 дневно море в Гърция началото на юни. Там имаме друг вид почивка, която също е важна и зареждаща по друг начин за нас.

# 448
Точно така. От тази агенция с толкова. От Турс Клуб е със “само” 1070лв. по-ниска, което е една идея по-приемливо. Но тези 1070 лв., примерно, ще използваме за 3-4 дневно море в Гърция началото на юни. Там имаме друг вид почивка, която също е важна и зареждаща по друг начин за нас.

Прекрасно! Simple Smile
Аз след като за втори път ползвам агенция и се убедих, че си им интересен до момента на подписване на договора... и след това ... "си багаж", реших да не разчитам повече на "тях". В кавички, защото съм убеден, че не всички са такива... но риска е голям, защото повечето - са Simple Smile

На косъм съм да се възползвам от резервация на Черен петък за някой Apart Hotel, но все още тая надежда в Турция да се намери вариант за краткосрочен наем от 2-3 седмици в частен апартамент... мразя хотели, няма го уюта и това "отпускане", на което съм свикнал...

Може ли да споделиш адреса на италианската версия на сайта Stayforlong, от който направи резервацията, защото не успявам да го открия? Благодаря Tropical Drink

# 449

Аз ли нещо не правя?
Не зная каква е първата снимка, но във втората всичко си направила правилно. Само може да смениш валутата от паундове на ТЛ или евро. И това е цената, за която говори water_nymph,  и която и аз посочих преди това- 107€ с 1 ръчен и 1чекиран багаж София Анталия
Все същото, смених в евро, 2ма възрастни, отиване и връщане 388 евро.

Общи условия

Активация на акаунт