Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 882
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря Ви!
Казаха ми след 2 дни тест, ще пусна и прогестерон, с болно дете вкъщи не е много почивка, но гледам колкото мога да почивам!
Относно прогестерона, тъй като не са ми казали да го следя, какви трябва да са стойностите?

Благодаря ви!!!

# 136
Мечо, стискам палци за успех и този път! Кавала, не се отчайвай, положителен е! Дано ЧХГ ти се увеличи добре след 48 часа. Изследвай задължително максимално скоро прогестерон и пази леглото.
Аз съм едва пети ден след трансфер на бластоцит, но ме тревожи, че днес и през уикенда, на моменти, получавах много силни болки, буквално като при тежък цикъл. Също матката сякаш вибрира от време, на време, за по няколко минути, което досега не ми се е случвало. В общи линии все едно всеки момент ще ми дойде Sad Знам, че докато не направя кръвен тест, нищо не е загубено,  но пак започнах да се отчайвам. Толкова се радвам, че ви има, мили, прекрасни, силни жени, за да има с кого да споделям радостите и тревогите в този много труден момент ❤️

# 137
  • Пловдив
ancho66, успех и на теб! Всичко ще е наред! Чакаме скоро хубави новини! 😊

# 138
  • София
Мечето, дано имаш този път положителен резултат!

Благодаря, но аз и предния път имах. Имам момченце на 1.8г. 💙

Много жени са тук и се обърквам вече кой е за пореден път и кой не. Не беше умишлено. Wink

Значи стискам палци пак да е успешен трансферът!

# 139
  • Пловдив
Мечето, дано имаш този път положителен резултат!

Благодаря, но аз и предния път имах. Имам момченце на 1.8г. 💙

Много жени са тук и се обърквам вече кой е за пореден път и кой не. Не беше умишлено. Wink

Значи стискам палци пак да е успешен трансферът!

Няма проблем! Не може да се запомнят всипки, да.
Благодаря, моля се да е успешен! 🙏🏻

# 140
При мен нещата приключиха за съжаление 😔 на 26.10 чхг-70. Днес 30.10- 86.
Звънях на докторката - не ми вдига.
Не знам какво да правя.
Дай спирам ли хапчетата и да чакам да ми дойде🥺

# 141
Изчакайте консултация с лекар!
При мен нещата приключиха за съжаление 😔 на 26.10 чхг-70. Днес 30.10- 86.
Звънях на докторката - не ми вдига.
Не знам какво да правя.
Дай спирам ли хапчетата и да чакам да ми дойде🥺

# 142
  • София
Възможно е само едното да е спряло да се развива, но другото не. Направи още един тест след 48 часа и ако продължава да пада, тогава се консултирай с лекар. Преди това не прави нищо на своя глава.

# 143
Говорих с докторката. Каза ми пак да пусна чхг на 01.11 в друга лаборатория. И да не спирам нищо.
Направо се отчаях. 😔
Нямам надежда

# 144
Момичета, днес е 8ми ден от свеж трансфер на един бластоцист. Това ми е шестия трансфер, надявам се последен Simple Smile

# 145
Момичета, днес е 8ми ден от свеж трансфер на един бластоцист. Това ми е шестия трансфер, надявам се последен Simple Smile

Браво! Много хубава новина и благодаря за референтните стойности Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 146

Прекрасен резултат! Успех до финала 🤗

# 147
Момичета честито и успешен финал! 🤗
Аз обаче откачам вече, след резултата ми днес. Примирих се някак си че нямам успех, но това което много ме притеснява е че може да е извънматочна.

# 148
На момичетата с положителни тестове - честито и да е до финал! Към тези с отрицателни - съжалявам и ви пожелавам следващия трансфер да е успешен! А на чакащите стискам палци!

eyeswideopen , много се надявам да не е извънматочна при теб, но като човек имал ИМБ след трансфер те съветвам дори и стойността да е паднала или да е плато след 2 дни, да провериш отново след още 2. Стискам палци все пак предположението на fever ray да се окаже вярно!

# 149
  • Пловдив
Направих най-голямата грешка, да си направя пиклив тест. И излезе отрицателен. 😟 8ми ден на 5дневно. Миналият път на 10ти на 3дневно излезе супер ярка черта. Ще си изчакам кръвния, разбира се, но явно това не е нашият опит.

Общи условия

Активация на акаунт