Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 852
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мечето, изчакай най-добре кръвен, да. Нищо не се знае. На пикливите вяра - 0.

# 151
  • гр. София
Мече, и според мен не вярвай на пикливите.

При мен на кръвен ЧХГ 516, пикливият показа едва видима черта. Ако го бях направила ден-два по-рано, сигурно и бледа черта нямаше да има.

Най-добре след 2 дни направо кръвен. Стискам палци. Flowers Four Leaf Clover

# 152
  • Пловдив
Да, ще направя кръвен след 2 дни. Благодаря ви! 🤞🏻

# 153
Здравейте, аз съм нова тук и искам да попитам дали е рано за кръвен тест на 9ти ден след трансфер на 3 дневни ембриони?

# 154
  • гр. София
Здравейте, аз съм нова тук и искам да попитам дали е рано за кръвен тест на 9ти ден след трансфер на 3 дневни ембриони?

Здравей, според мен е малко рано.
Да, може и да покаже нещо, но най-вероятно ще е твърде ниска стойност дори в случай на успех, което може излишно да те притесни.
Най-добре изчакай поне 2 дни за обективен резултат. За ориентир може да видиш и в първия пост на темата какво се случва ден по ден след трансфер.
Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 155
Направих най-голямата грешка, да си направя пиклив тест. И излезе отрицателен. 😟 8ми ден на 5дневно. Миналият път на 10ти на 3дневно излезе супер ярка черта. Ще си изчакам кръвния, разбира се, но явно това не е нашият опит.
И аз така, при това още на 6-и ден, направих два от високо чувствителните, на "успешния" ми опит, на този ден вече показваше, а сега са напълно, напълно отрицателни. Знам, че трябва кръвния основно да гледам, но при двата ми отрицателни трансфера, отрицателните уринарни, си бяха и отрицателни кръвни. Нямам голяма надежда за успех, но дано и при двете ни да стане чудо  и да се изненадаме приятно 🙏

# 156
Здравейте момичета.....след пореден трансфер на 2 тридневни .....днес 11 ден - резултат 30,08 но правен в Рамус лабораторията. Нещо малък ми се вижда резултата.....някой да сподели мнение как ви се струва, иначе да ще повторя след 2 дена, но дотогава да се надявам ли поне малко.....а в същото време имам болка като всеки момент ще ми дойде.... толкова съм объркана....

# 157
Здравейте момичета.....след пореден трансфер на 2 тридневни .....днес 11 ден - резултат 30,08 но правен в Рамус лабораторията. Нещо малък ми се вижда резултата.....някой да сподели мнение как ви се струва, иначе да ще повторя след 2 дена, но дотогава да се надявам ли поне малко.....а в същото време имам болка като всеки момент ще ми дойде.... толкова съм объркана....

Денят на трасфера се води нулев (с него ли е 11-ти ден?), а и ембрионите са тридневни, така, че шанс има. Иначе Рамус си е ок за ЧХГ и по-добре повторете теста в същата лаборатория, за да видите дали и как нараства. Успех!

Относно уринарните тестове, аз също имах много бледа черта на 7 ден след успешен трансфер, но като цяло бях с много високо ЧХГ на 10ти ден. Ако беше по-ниско, едва ли тестът щеше да го хване, пък и с доста по-ниски нива има успешни бременности. За сравнение, с момичето, с което бяхме заедно и на пукнция и на трансфер, имахме съответно над 400 и тя малко над 100. И двете родихме живи и здрави момиченца, като нейната се роди с килограм по-тежка и си вървеше през цялото време по-голяма, въпреки, че аз и мъжа ми сме с по 20 см по-високи.

# 158
Да трансфера ми беше следобед на 20.10 - този ден не го броя, така че днес се пада 11 ден.....Ок ще повторя в Рамус, за да е обективен резултата, но нещо ме притеснява не е ли много малко стойността, гледам на някои момичета на ден 11 е над 100 - 200...затова се притеснявам... Sad

# 159

По принцип при резултат над 25 се води положителен теста! Между 5 и 25 се отчита като "неопределена бременност", а под 5 няма бременност.
Задължително повтори след 2 дни!

# 160

По принцип при резултат над 25 се води положителен теста! Между 5 и 25 се отчита като "неопределена бременност", а под 5 няма бременност.
Задължително повтори след 2 дни!

Имате ли тромбофилия? Аз съм със хомозигот на PAI, който е важен при имплантация и инвитро. Затова след трансфер пия аспирин протект вечер. За сега всичко е наред.

# 161
по принцип нямам тромбофилия....ама съм на фракси и зарзио по незнайни причини.....

# 162
по принцип нямам тромбофилия....ама съм на фракси и зарзио по незнайни причини.....

Имате ли счупен ген? На трансфера, на който слагах НМХ от деня на трансфера, нямах имплантация... случайност или не не знам. Но ако нямате тромбофилия, защо трябва да слагате нмх не разбирам

# 163
Големите количества прогестерон и естрогени, които приемаме при инвитро повишават риска от поява на тромби. Мутациите за тромбофилия сами по себе си са предразположеност, която увеличава този риск, което също не означава задължително, че ще има проблем с кръвосъсирването.
Вече в зависимост от това дали има или няма мутации, е добре да има профилактика при инвитро. Аз съм била на натаспин и след двата си трансфера, назначаван ми е дори по време на прием на противозачатъчни. След операции ми е назначаван и фраксипарин, защото те също повишат риска от образуване на тромби. Нямам тромбофилия.

# 164
  • Пловдив
Днес ми е датата на Ц и имам някакви ПМС-симптоми. Майка ми имала усещане, че всичко ще е наред, но аз нямам такова. Утре ще пускам кръвен. В Лина или в Рамус е по-добре? Имате ли наблюдения? Те са ми най-близко.

Общи условия

Активация на акаунт